folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder ZİNA HARAMDIR ! Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz

ZİNA HARAMDIR ! Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Su lanet ulke 100 yil sonra hangi seviyede olacak acaba cok merak ediyorum.

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı

abi bu kadar bağnaz olmayın.. burada bunu eleştirenlere sorulsa bir çoğunuz müslümanım elhamdülillah dersiniz. adamların bir davası bir hatırlatma yapmışlar. sizin ideolojinize bir laf söylememişler tamamen kendi buyruğu nasıl bu kadar rahatsızlık duyulabiliyor ? evet abi yolsuzlukta haram yolsuzluk yapanında ..... hırsızlık yapanında ........ kusursuz olan müslümanlar değil islamdır.

ZİNA HARAM'dır ı kullanarak bir sayfanın reklamını ücretsiz yapmak benim sıkıntım...

alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

abi bu kadar bağnaz olmayın.. burada bunu eleştirenlere sorulsa bir çoğunuz müslümanım elhamdülillah dersiniz. adamların bir davası bir hatırlatma yapmışlar. sizin ideolojinize bir laf söylememişler tamamen kendi buyruğu nasıl bu kadar rahatsızlık duyulabiliyor ? evet abi yolsuzlukta haram yolsuzluk yapanında ..... hırsızlık yapanında ........ kusursuz olan müslümanlar değil islamdır.

ZİNA HARAM'dır ı kullanarak bir sayfanın reklamını ücretsiz yapmak benim sıkıntım...

dostum ismini vererek ticari kaygı gütmüyorsa. bir takım tarikatlar gibi insanları sömürmüyorsa ben söylenecek bir söz bulamıyorum. sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. her birey tüzüğü yasalara göre legal olan bir çatı altında bulunabilir. kendilerini tanımam etmem. yani benim anlamadığım memlekette bu kadar müptezel durumlar varken banane bunlardan...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı
    wordros bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

dostum ismini vererek ticari kaygı gütmüyorsa. bir takım tarikatlar gibi insanları sömürmüyorsa ben söylenecek bir söz bulamıyorum. sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. her birey tüzüğü yasalara göre legal olan bir çatı altında bulunabilir. kendilerini tanımam etmem. yani benim anlamadığım memlekette bu kadar müptezel durumlar varken banane bunlardan...

Farklı şeyler düşünüyoruz. Ben bu tarz şeylerin çoğalarak adaletsiz rekabetin ortaya çıkmasından yakınıyorum. Sen konudan bahsediyorsun. Ozaman herkes bu tarz kartvizitleri sokaklara atsın, dağıtsın, vergi vermesin ! Biz aptalmıyız ?

EDİT : Sayfada kendi sayfasının reklamını yapıyor. Yani kendisinin reklamını yapıyor. Bu "DİN" olduğu için gözardı edilmemeli.

wordros tarafından 27/Ara/17 00:12 tarihinde düzenlenmiştir

alektamovikmovik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Erkek

Gençlik yıllarım da bir firma da yazılım asistanı olarak çalışıyordum tüm duvarlar da İmanlı Hava Sahası yazıyordu, dışarı çıkınca kendimi münafık gibi hissediyordum.

Edit : Aklıma bir şey geldi bırakayım da öyle bitireyim.

https://pbs.twimg.com/media/Ck7im5WWkAE76oA.jpg

Liarhack tarafından 27/Ara/17 04:47 tarihinde düzenlenmiştir

www.tithack.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

Su lanet ulke 100 yil sonra hangi seviyede olacak acaba cok merak ediyorum.

Ben ülkeyi göremiyorum... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Zina dan once, cocuk istismari-tecavuzu haramdir, 6 yasindaki cocukla evlenmek haramdir, anne de olsa diz kapaginin ustunden tahrik olmak haramdir vs vs

diye yazsalarmisya.

iki yetiskin el ele tutusunca "haram" diye yaftalamadan once bunlara ses cikarsinlar.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Bunların dükkana gidip herkes müslüman değildir kartları dağıtmak lazım.

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    MaviEkran bunu yazdı

Bunların dükkana gidip herkes müslüman değildir kartları dağıtmak lazım.

Aslında kendileri de müslüman değil ama farkında değiller hocam:)

Müslüman ülke diyorlar islamiyetin şartları bunlar diyorlar ama uymuyorlar. küçüklüğünüzden beri sen müslümansın burası müslüman bir devlet camiye git yönlendirmelerinden dolayıda nesil kendini müslümanım demeye mecbur hissediyor. aynen bende de olduğu gibi. son 5 yıldır kafam rahat şükür ki şahsi görüşüm din diye birşey yok yaratıcı herkesi affetsin :) Zina da haram değil bir ihtiyaç :) 

Haram birşey istiyorsanız tecavüze, çocuk istismarına karşı çıkın be p.zevenkler diye çıkmak lazım bunların karşısına.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Çocuk tecavüzlerine ses etmeyen, bademlemeyi seven aptal orospu evladı kimliğinin vücut bulmuş hali olan bu yaratıklar için burada konu açılması bile çok saçma.

-> Kadınlara tecavüz edilirken nerdeydiniz ?

-> Kuran kursunda çocuklara tecavüz edilince neredeydiniz ?

-

-

-

... uzar gider. Bu zihniyete sahip  beyni çürümüşler için niye konu açıyorsunuz da buraları da kirletiyorsunuz diye sormak istiyorum... Herkes helal-haram ayrımını iyiyi kötüyü biliyor zaten. Zihniyete sahip her bir kişi inşallah bir gün başlarındaki hoca tarafından sikilir(o zaman belki tecavüz olayını anlarlar) temennisinde bulunmadan edemeyeceğim. Aşağıdaki videoyu da bırakayım özet olsun duruma...

https://www.youtube.com/watch?v=czaVVK3AVA4

next next next install
Toplam Hit: 7189 Toplam Mesaj: 39
zina haramdır cinaraltindayiz reklamlı bilgilendirme