ZİNA HARAMDIR ! Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz
-
GusFring bunu yazdı
Çektikleri yokluğa ne içerleniyor şu dinci tayfa ya.
+99999999999 x 9999999 x999999 x9999 x9999 9x9999 9xx 999999. Sapık toplum
-
ben bi sorun görmüyorum, dileyen dilediğini söyler, kadıköy'de de bilimsel laik eğitim istiyoruz diyenler var. şimdi beni de arapçı allahçı ilan edersiniz ama napayım olay bu :D
ancak dini söylemlerin ileriye gidip insanların özgürlüğünü kısıtlayacaksa onu da devlet ve kolluk güçleri çaresine bakar (normal şartlarda, ama ülke de garip biliyonuz:)
-
müslüman tayfanın ikiyüzlülüğü, müslümansan evet ben Allaha inanıyorum diyorsan, adam sana olanı söylemiş ne var bunda?
-
CenkSertoz bunu yazdı
müslüman tayfanın ikiyüzlülüğü, müslümansan evet ben Allaha inanıyorum diyorsan, adam sana olanı söylemiş ne var bunda?
Zina yani = cinsel ilişki daha kabacası = sikiş. Şimdi olayın vehameti şurada : Zina yapmak evet haram kutsal kitapta da yazıyor ve toplumda bilmeyen yok kesinlikle yok . Tecavüz ? istismar ? bunlar haram değil mi? Yani adamların uğraştığğı şu : biz dilediğimiz gibi sevişemiyoruz laik tayfa hayvan gibi yiyişiyor malı götürüyor bu da bize koyuyor hadi böyle bişey yapak. Yani zina gibi cinsel içerikli yani içinde sikiş olan konuların nikah haricinde her türlüsü haram iken neden sadece zina konuşuluyor ? neden tecavüz değil ? neden istismar değil ? Hatta zinadan çok daha fazla yapılan ve haram olan birşeyi söyleyeyim belkide dünyanın en çok yapılanıdır. Yoldan geçen karı kızın arkasına bakmak onu bakışlarıyla yemek soymak kesmek vs...
-
ilteris bunu yazdıCenkSertoz bunu yazdı
Zina yani = cinsel ilişki daha kabacası = sikiş. Şimdi olayın vehameti şurada : Zina yapmak evet haram kutsal kitapta da yazıyor ve toplumda bilmeyen yok kesinlikle yok . Tecavüz ? istismar ? bunlar haram değil mi? Yani adamların uğraştığğı şu : biz dilediğimiz gibi sevişemiyoruz laik tayfa hayvan gibi yiyişiyor malı götürüyor bu da bize koyuyor hadi böyle bişey yapak. Yani zina gibi cinsel içerikli yani içinde sikiş olan konuların nikah haricinde her türlüsü haram iken neden sadece zina konuşuluyor ? neden tecavüz değil ? neden istismar değil ? Hatta zinadan çok daha fazla yapılan ve haram olan birşeyi söyleyeyim belkide dünyanın en çok yapılanıdır. Yoldan geçen karı kızın arkasına bakmak onu bakışlarıyla yemek soymak kesmek vs...
Dinci tayfa o kadar çok cinsel duygular açısından bastırılmış duygular altında tutuluyor ki, kadın yüzüne bile bakamıyorlar, bırak kadın bileğinden tahrik olmayı, adamlar insanlıktan çıkıyorlar, insan gibi bir insan olan kadının yüzüne bile bakamıyorlar, baktıkları zaman da şehvete kapılıyorlar, Laik çevrede ise kadın insan olarak görülür ve bir erkek bir erkekle konuştuğu gibi bir kadınla konuşur, ve şehvetin yeri ayrıdır diyerek de son derece rahat bir cinsel yaşam sürer... Baskısız... Haaa evlilik dışı cinsel birleşmeler hususuda iki yetişkin insan razı olduktan sonra kimsenin haddi değildirki sorgulasın..! Nihayetinde kadını mal olarak gören dinci tayfadan değildir medeni insan, kadında arzuları olan bir insandır, ve arzuladığını yapabilecek ve sonrası ile başa çıkabilecek kadınlar vardır..
Bunların tek amacı hayatı zehirlemek, başkada bir fıtrat göremiyorum.. Gidip evlerinde ortalığı karıştırmadan namazınıda kılmazlar, ayrıca Dünyayı da ele geçirme emelleri vardır.. Kutsal kitap öyle yazmış diye sözde bunu gerçekleştirecekler, Ama Real Allah Dünya düzenini Bilginin fendi Hurafeleri yendi olarak tanzim ediyor..! Böylece, görünüşe bakılırsa, din inancı gelecekte çökeceğe benziyor..! Bilinç arttıkça din insan gözünde hurafe olmaya başlıyor....!
DipNot: Saf gönlünden inanmış ve başkada bir şey bilmeyen, iyi niyetli dindarlara değildir lafımız, böyle tarikatlar kurup, insanlara tecavüz eden ve sapkınca öldüren Dinci gruplara söyleniyor tüm sözler..! O Dinci grupları savunarak ben Cennete girerim havasıylada inanmış bir mümin gelip burada gereksiz sözler kasmazsa iyi olur, çünkü her şey ortada, Dinci tarikatların Dünyaya verebilecekleri tek şey vardır, huzursuzluk ve ölüm..!
-
Muta nikahı nedir??
Geçici olarak nikah kıyıp sexten sonra boşanıyorsun yani allahın huzurunda kısa süreli sex oluyor ama imamcık nikahı kıymazsan haram oluyor, çok komik bir durum bu :)
bence zina iki tarafın gönlü varsa hayattır yemektir sudur..
-
her kuşu öptük zina kaldı aq
-
Bu çengelköydeki çınaraltı kafenin gerilla reklamı mı?
-
çınaraltı nedir aq ya hahahaha
-
Daniel-Koo bunu yazdı
ben bi sorun görmüyorum, dileyen dilediğini söyler, kadıköy'de de bilimsel laik eğitim istiyoruz diyenler var. şimdi beni de arapçı allahçı ilan edersiniz ama napayım olay bu :D
ancak dini söylemlerin ileriye gidip insanların özgürlüğünü kısıtlayacaksa onu da devlet ve kolluk güçleri çaresine bakar (normal şartlarda, ama ülke de garip biliyonuz:)
Tabi ki herkes her istedigini soyleyebilir. Ataturkculer, laik kesim zina serbest olsun mu diyor ?
Hayir tabi ki. Burada anlatilmak istenen "Zina haramdir" diye bürosür bastirip 9 yasindaki kizla evlenebilirsin diyen din simsarlarina da ses cikartsinlar.
Ben cikip "Zina haramdir" diyemezsin demiyorum, diyebilirsin ama ayni sekilde bu din simsarlari saklabanlara once ses cikartsinlar, cocuk tecavuzculerine ses cikartsinlar