folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder ZİNA HARAMDIR ! Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz

ZİNA HARAMDIR ! Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

ben bi sorun görmüyorum, dileyen dilediğini söyler, kadıköy'de de bilimsel laik eğitim istiyoruz diyenler var. şimdi beni de arapçı allahçı ilan edersiniz ama napayım olay bu :D 

ancak dini söylemlerin ileriye gidip insanların özgürlüğünü kısıtlayacaksa onu da devlet ve kolluk güçleri çaresine bakar (normal şartlarda, ama ülke de garip biliyonuz:)

Tabi ki herkes her istedigini soyleyebilir. Ataturkculer, laik kesim zina serbest olsun mu diyor ?

Hayir tabi ki. Burada anlatilmak istenen "Zina haramdir" diye bürosür bastirip 9 yasindaki kizla evlenebilirsin diyen din simsarlarina da ses cikartsinlar.

Ben cikip "Zina haramdir" diyemezsin demiyorum, diyebilirsin ama ayni sekilde bu din simsarlari saklabanlara once ses cikartsinlar, cocuk tecavuzculerine ses cikartsinlar

Çıkartmamak yetmezmiş gibi, bir kereden birşey olmaz diyenleride gördük ne yazıkki zero 

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı

abi bu kadar bağnaz olmayın.. burada bunu eleştirenlere sorulsa bir çoğunuz müslümanım elhamdülillah dersiniz. adamların bir davası bir hatırlatma yapmışlar. sizin ideolojinize bir laf söylememişler tamamen kendi buyruğu nasıl bu kadar rahatsızlık duyulabiliyor ? evet abi yolsuzlukta haram yolsuzluk yapanında ..... hırsızlık yapanında ........ kusursuz olan müslümanlar değil islamdır.

Hocam seni anlıyorum ama bu adamlar senin gibi düşünmüyor ki keşke düşünseler ama biliyoruz yani düşünmediklerini.

Bu adamların derdi bu sloganları yayıp kendileri gibi düşünmeyenleri bile baskı altına almaktır. Başkasının zinasından bunlara ne ki?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

ben bi sorun görmüyorum, dileyen dilediğini söyler, kadıköy'de de bilimsel laik eğitim istiyoruz diyenler var. şimdi beni de arapçı allahçı ilan edersiniz ama napayım olay bu :D 

ancak dini söylemlerin ileriye gidip insanların özgürlüğünü kısıtlayacaksa onu da devlet ve kolluk güçleri çaresine bakar (normal şartlarda, ama ülke de garip biliyonuz:)

Tabi ki herkes her istedigini soyleyebilir. Ataturkculer, laik kesim zina serbest olsun mu diyor ?

Hayir tabi ki. Burada anlatilmak istenen "Zina haramdir" diye bürosür bastirip 9 yasindaki kizla evlenebilirsin diyen din simsarlarina da ses cikartsinlar.

Ben cikip "Zina haramdir" diyemezsin demiyorum, diyebilirsin ama ayni sekilde bu din simsarlari saklabanlara once ses cikartsinlar, cocuk tecavuzculerine ses cikartsinlar

tamam mevzu bu işte, böyle meselelerde var onlara ses ediyor musunuz demek gerek bunları yazanlara 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Acaba sadece zina haramdır mı yazmışlar ? Bana da garip geldi böyle bir slogan. Zina yapan bir insan bu kartviziti göünce kafasına bi anda dank mı edecek yani -Ulan ben ne yaptım- diye.  Madem ümmet kaygısı yaşıyorsun Namaz Kıl falan yaz. Günahı terk ettirecek şey namazdır...

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

35 lik votka üstüne 3 bira yuvarlamışım inceden bi cigara var . 

Cepte para var . 

Bana gelmiş zina yapma diyor . 

Bırak zinayı senide zikmeden kaç . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

Evet konumuz sokaklara atılan ve eleman tutularak bedavadan reklam yapan "Zina Haramdır" kartvizitli ÇınarAltındayız sosyal medya grupları. Düşüncelerinizi alayım?

KART VİZİTLER : 

Ne dümbük adamlar var yahu. Herif bir kavme benzeyen o kavimdendir diyor, kavim yerine din karşılaştırıyor yetmiyor samsung kullanıp lacoste giyiyor 
    :D

Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

İşin garip yanı ziyanı suç olmaktan da akp çıkarttı :D 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

35 lik votka üstüne 3 bira yuvarlamışım inceden bi cigara var . 

Cepte para var . 

Bana gelmiş zina yapma diyor . 

Bırak zinayı senide zikmeden kaç . 

A:DSADA abi pendiğin hızlılarındanmısın sende :d

Toplam Hit: 7191 Toplam Mesaj: 39
zina haramdır cinaraltindayiz reklamlı bilgilendirme