1 Mayıs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    gosterilere katilanlarin yuzde kaci emekciydi aceba? okmeydaninda catilardan kiremit atan yuzleri kirmizi pacavra bayraklarla kapatilmis cocuklarin emekci oldugunu hic sanmiyorum.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Connection bunu yazdı:
    -----------------------------
    yau cıns cıns konusma gıtmedım gıtmemde tamammı emekcıler ıskelede toplandı madem emekcıysen oraya gıtseydın adam akıllı kutlasaydın bayramını devlet musade ettı orayı nıe dewlete baskaldırıyonuz amacınız farklı oldugu ıcın taksımı tercıh edıyosunuz ısınız gucunuz ısyan bundan oteyede gıdemessınız zaten

Gitmediysenbilmiş bilmiş konuşmuyucaksın o zaman neden kadıköye gitmediler çünkü TAKSİM meydanında  üzerinden panzerlerle  geçilerek öldürülen insanları anmaya [77 taksim 33 işçiyi öldürdüler bu olaya sessiz kalınmaz hiç yoktan emeğin yanmındaki insan sessiz kalmaz]ama siz bilmessiniz onu o yüzdende konuşmuyucaksınız bilmedğiniz konularda!!!

*Siteye daha girmeyecektim ama başlığı görünce dayanamadım girdim (: Neyse benim söylemek istediklerim bu kadar sizden ricam bilmedğiniz konularda uzman kesilmeyin!!!!

iyi akşamlar..

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

kardes bana emekcıyı savunup durma emekcı emekcılıgını bılecek orda olenler gercekten emekcımıydı?

emekcılerın uzerınden prım yapmaya calısmayın emekcı adam o tur hareketlerde bulunmaz bunlar tamamen boluculuk ve anarsıstlık amaclı yapılan propagandalar ısı gucu olmayan cahıl cuhela adamların savundugu dunyanın hıc bı yerınde kalmayan komunızmı savunmaktadırlar

yüce atamızın bıraktıgı cumhurıyet warken neden sacma sapan bı rejım sıstemı savunulur halen anlamıs degılım ınsanımıza ozgurluk yaramıyo gercekten kamcıyı sırtından esırgemıyeceksın sesını cıkarttırmayacaksın o zaman boyle seyler cıkıyomu bakalım

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı:

Şimdi ikitane vatan sever ortayadüşer yüce polisimize taş attılar diye.A.q polisin sıf zevk için kafa göz dalarsa  iki tane  taş atılıncamı canı yandı he!!!!

Burda criminalin de bahsettiği gibi sistemli olarak  emekçi kesimini şocen-faşist taktiklerle en doğla haklarını aramaktan mahsur bırakmak bunalrı bir kader zannetmesini sağlamaktır!!!

1 mayıs 77 de panzerlerler işçileri ezen polisler bugünde copğla kafa göz daldılar işte burda polislerin ne mal olduğu ortaya çıktı polis gününde kimse birşeydemiyorsa sende emekçi günü olan 1 mayısda birtarafını kaldırmayacaksın...

burlarda tamamen saçmalamışsın tebrik ederim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

polis teşkilatı tayin olmaktan bıkmış, aç, abaza, karşısındakini ezmek için bahane arayan, kimliğin yoksa bile seni copluyacak kapasitede olan duygusuz adamlarla dolu.

türkiyemi nazi almanyasımı anlamadım.

faşizm paçalarımızdan akıyor. sevinin

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

benim kuzenim. kendisi gerçi bilgi işlemde çalışmaktadır ama neticede belinde silahı olan, zaruri durumlarda sivil olarak olay yerine intikal eden bir insandır.

efendim kendisi normal hayatında çok makul bir insandır. iki çocuğu vardır. ikisini de çok sever, benden yaşça hayli büyüktür. ben küçükken kendisi üniversiteye gidiyordu ve bize geldiğinde hediyeler getiriyordu. severdim kendisini, esprilidir.

ancak polis kimliği altında biraz daha sert biri olabilmektedir. ofisine bir kere gitmiştim. oldukça agresif bir şekilde çalışmakta, emirler vermekteydi.

bir gün kendisi köprüye doğru ilerlerken önde garip garip hareketler yapan bir arabaya selektörle işaret yapmış. vay sen misin yapan. gişelere doğru öndeki araba yaklaşmış ve sonunda durmuş. içinde üç tane geri zekalı inmiş, akılları sıra sen misin lan bize selektör yapan sikecez belanı diye geliyorlarmış. sevgili kuzenim de arabadan hemen inmiş ve silahını çıkarıp en öndekinin alnına kabzasıyla bir tane geçirip alnını yarmış. diğer adamlara da dönün ulan arkanızı çabuk polisim ben demiş. onları döndürüp birer tane de onlara vurmuş.

bunu niye anlatıyorum? polisiyede tanıdıklarım var akıllı olun demek için değil. ben medeni bir insanım. arabalar yakılırken, insanlar coplanırken acı duyan bir mizacım var, inan inanma senin elinde.

ben kuzenimin bu agresifleşmesine anlam veremiyordum. ta ki stanford prison experiment, bilinen adıyla zimbardo deneyi'ni araştırıp, öğrenene kadar. der ki zimbardo, sen insanlara bir kimlik çizersen, insan denen hayvan o kimliği anında benimser, bunun deneyidir ve görüntüleriyle izlemenizi tavsiye ederim. milgram deneyiyle birlikte tarihin en çarpıcı sosyal psikoloji deneylerinden birisidir.

velhasılı kelam güzel kardeşim, o küfrettiğin adam senin benim gibi birisi. gaddar bir orospu çocuğu değil, benim kuzenim, senin komşun, onun babası. ama sistem onlara bir kimlik çiziyor ve onlar da insan doğası gereği bu kimliği oynuyorlar.

o polisin yerinde şiddetten nefret eden "sen" de olsan, aynı tutum içine girip, insanları coplamaya başlayacaksın. buna inan.

ekşi sozlukten alıntı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

fasızm ezıcılık degıldır fasızm ırkcılıktır bızım ıscılerımızde bızden oldugna gore orda kahrolsun fasızm dıyenler ıscılerımız degıldır

nazılık ıse bır ırka karsı alınan cephedır bunu savunmak sadece alman hayranlıgıdır cunku almanyanın yaydıgı bır akımdır dıger mılletlerle hıc bır bagdasık yanı yoktur

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    Connection bunu yazdı:

fasızm ezıcılık degıldır fasızm ırkcılıktır bızım ıscılerımızde bızden oldugna gore orda kahrolsun fasızm dıyenler ıscılerımız degıldır

nazılık ıse bır ırka karsı alınan cephedır bunu savunmak sadece alman hayranlıgıdır cunku almanyanın yaydıgı bır akımdır dıger mılletlerle hıc bır bagdasık yanı yoktur

HAHAH mecazi anlamda söyledim kavramamış gibi bir halin var acıklayayım;

yahudilerin bulundugu bölgelerde yapılan kimlik kontrollerine benzettim o kadar.

// arlong; evet aslında bir bakıma halkısın polisde göt yalayıcı valiliğin emirlerini uyguluyor ne yapsınlar emir kulları işte

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    senın ıcın deıgl atılan sloganlar ıcın yazdım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    çocuk oyuncağı diil bu işler hocalar.oldu polis bıraksın eylemciler kendi kendilerine takılsın ortalığı savaş alanına çevirsinler dimi.yok öle bişe.bana kalsa kökten kaldırırım eylem işini.cumhuriyet mitingi gibi mitingler hariç eylem meylem yaptırmam.devlete sayılacak sövülecek.bu düzene dır dır dır laf edilecek.bunu serbestçe yapıcaksınız.oldu hemen.

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 7953 Toplam Mesaj: 55