1 Mayıs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

bunca yıl bizim haklarımızı aradılar biz daha dünyada yokken vardı bu savaş , bu bir savaş değildir bu  Türk Halkının Türk işçisinn  sahip olması gerekn bir eylemdir buda kayıtsız kalamaz.. Bunca İnsanlar bu kadar sene yürümüşte burda yapılan 2 söz 2 şeylemi  düzelecek herşey?

Burdaki Olay Polislerde değil bu ülkenin başındadır.. Bunca sene olalar çıkmış neden çıkmış hiç Halk dinlenmişmidir ki? Halkı Dinleyene kadar bu savaş sürer...

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

arkadaş akşama kadar dötümden ter akıyor evin nafakasını cıkarabilecem, işimi dogru yapıp  kapıma borçlu getirmiyecem diye akla karayı seciyorum bazı geceler uyuyamadıgım oluyor... ellerime bakıyorum nasır içindeler, çalıştıgım işyeri şişli bomontide bu gün akşama kadar şişli taksim hattında taksime gitmeye çalısan insanları seyrettim bir mayıs için gidenler kendini çok bariz bir şekilde belli ediyor ya ne emekcisi bunlar, emekçilikle  yada mücadele , idealist insan TİPleri ile alakası yok bunların hepsi (romantik) insanlar akşama kadar bunları düşünürken bir den aklıma geldi bu 1 mayısta taksime yürüyenler geçici hevesi olan insanlar olabilirmi çünkü alanlara çıkan insanların muhakkak idealleri olmalı bu insanlar bi azim yapsalar idaelleri için okuyup devletin belli kademelerine gelseler yeni kanunlar cıkartsalar ve ülkeyi daha yaşanılabilir bir hale getirmeye çalışsalar ya,  ama nerede o G.T  bu kadar uzun calısıp ta calışmanın meyvesini almak büzük ıster a.k...

(imkanların kısıtlılıgından vs bahsedilmesin, fedakarlık kaderciligin önündedir, geçmişte idealleri ugruna hayatlarını feda edebilmiş insanların kemiklerini sızlatırsınız) 

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Kaldırım taşlarını söküp dükkanlara fırlatan da polisler zaten.Onu da söylemek lazım.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

abi herşeyden önce sanırım toplanma için valilik Kadıköy'ü yer oalrak göstermişti eylemcilere.. Orada olay çıktı mı harbi bilmiyorum..

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1 Mayis gecti , 2Mayis Dunya Astim Gunu , Astim gununuz kutlu olsun...

Koka sen burada tartismayi birakta parmaktan su cikarma isini nasil halledecez onu dusun :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    ya bırak ya kadıköyde insan gibi kutlama yapıldı.

ftw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    abi halledicem bugün yarın.iskiyle konuştum bi boru hattı çekecekler parmaklara bi ay oldu onu bekliyorum :)

... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Borulari Hakan Plastikten sparis gecelim,kamyon falan gecerse kirilip ,catlamasin ,mubarek su kaliteli borulardan aksin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ahaha zemzem tabi boru deil.terkos suyu çıkıomuş es kaza asdasd :))

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bırak ya kadıköyde insan gibi kutlama yapıldı.
    -----------------------------

harbi insan gibi olaysız bi kutlama yapıldıysa Kadıköy'de suçu sadece polistede aramamak lazım..

1Mayıs'ta Taksim'e çıkmak bildiğim akdarıyla 77'den beri yasak.. ee ne diye o kadar insan yürümeye çalıştı Taksim'e.?
    Pois "dur" deyince duruldu mu da polis saldırınca "dur" deniyor.?! 
       Polis saldırınca bizde saldırdık diyen arkadaşlara da bir sorum var,madem bişeyi kutlamaya,anmaya gidiyorsun elinde molotof kokteylinin ne işi var.? ki bi tane polis yandı o yüzden.. ya da çatıda ne işin var.?! ya da çatıdaki kiremitleri alıp polisn üstüne atarken(polis diye değil insan olarak bakalım polise) hiç bir sorun yokta -ki kiremitte 3-5 gramb işey değil biliyoruz hepimiz kafaya düştü mü tam düşer-- polis karşılık verince mi var.?!
       Taksim yasak denmiş,Kadıköy mekan olarak gösterilmiş... Sanki burda haklı olduğun davada ya da ideallerin uğruna birşey yapmak değilde yasak olan birşeyin cazibesine kapılma olayı var.. Ki karşısındaki insanın üzerine hiç düşünmeden molotof atıyorsa,hiç düşünmeden kafasına kiremit atıyorsa çatıdan..bu bir ideal için yapılıyor olamaz daha doğrusu bu bir ideal olamaz.. ben bunda kasıt ararım,ben bunda olay çıkarma isteği ararım,ben bunda insan dışılık ararım... polis içinde eylemciler içinde geçerli..

eyvallah..

.
Toplam Hit: 7955 Toplam Mesaj: 55