1 Mayıs İşçi Bayramı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

İstanbul'da olsam, inatla Taksim'e çıkmaya çalışırdım doğrusu. Lakin değilim. Artık bulunduğum şehirde kutlayacağım.

Bütün Emekçilere kutlu olsun !

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

normal bi zamanda olsa taksimin kapatılmasına karşıyım kimsenin kutlama hakkını elinden alamazsin akp yi günahım kadar sevmem 

fakat  taksimde ki çalışmalar nedeni ile bu sene kapatılmasını dogru buluyorum he bu işin içinde yine bi bityeniği aranabilir o ayrı 

ama gerçekten şu anki çalışmalar oradaki kalabalıgı kaldırmayabilir yani bariyerler inşaat sahasındaki korumalar o kalabalık için çözüm olmayabilir

saatli bomba gibi  allah korusun  orada bi faciaya  sebep olabilir.

meydanın  hepsi inşaat halinde olmadıgını bende biliyorum ama  kalabalık göz önüne alındıgı zaman  meydandan dışarı taşacak bi kalabalık

olacaktir o gün .

ama gelgelim ulaşımı niye aksatıyorsun bre kafasız yönetici ben o gün çalışıcam niye beni ve başkalarını zor duruma sokuyorsun ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

şakamı bu? friendfeed'te az önce gördüm 

"Sosyal medya danışmanlığı da yapan bir şirketin Genel Müdürü olan Çiğdem Ö.’nün, 1 Mayıs ile ilgili çalışanlarına gönderdiği e-posta"ymış.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bu ülkede Nevruz ile 1 mayıs amaçlarından tamamiyle sapmış durumda...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

şakamı bu? friendfeed'te az önce gördüm 

"Sosyal medya danışmanlığı da yapan bir şirketin Genel Müdürü olan Çiğdem Ö.’nün, 1 Mayıs ile ilgili çalışanlarına gönderdiği e-posta"ymış.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun

Eğer gerçekse ve orada çalışanlar bu küstaha ağzının payını vermiyorlarsa onlara da yazıklar olsun.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

Böyle zihniyetlere ekmek yedirende kabahat

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Herkese tatil bizim patron piçi tatil vermiyor.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.

Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum

Hocam hiç zannetmiyorum şimdi şaka diye ayağa yatıyor olabilir ama ne kadar samimi olursa olsun genel müdür vasfı taşıyan insanda gelip çalışanıyla taşak muhabbeti yapmaz "nabuyonuz lan varoşlar" falan diye.ha zaten öyle bir aile ortamı varsa kim niye sızdırsın bu metni ? Demek ki elemanın birinin gücüne gitti verdi internete rezil olsun diye iyi de yapmış.Ayrıca şaka bile olsa altta verilen bir talimat var herkes 9'da pc başında olsun diye şakayla karışık ütüyor milleti maşallah :D

sokoban tarafından 30/Nis/13 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 9797 Toplam Mesaj: 92