1 Mayıs İşçi Bayramı
-
İstanbul'da olsam, inatla Taksim'e çıkmaya çalışırdım doğrusu. Lakin değilim. Artık bulunduğum şehirde kutlayacağım.
Bütün Emekçilere kutlu olsun !
-
normal bi zamanda olsa taksimin kapatılmasına karşıyım kimsenin kutlama hakkını elinden alamazsin akp yi günahım kadar sevmem
fakat taksimde ki çalışmalar nedeni ile bu sene kapatılmasını dogru buluyorum he bu işin içinde yine bi bityeniği aranabilir o ayrı
ama gerçekten şu anki çalışmalar oradaki kalabalıgı kaldırmayabilir yani bariyerler inşaat sahasındaki korumalar o kalabalık için çözüm olmayabilir
saatli bomba gibi allah korusun orada bi faciaya sebep olabilir.
meydanın hepsi inşaat halinde olmadıgını bende biliyorum ama kalabalık göz önüne alındıgı zaman meydandan dışarı taşacak bi kalabalık
olacaktir o gün .
ama gelgelim ulaşımı niye aksatıyorsun bre kafasız yönetici ben o gün çalışıcam niye beni ve başkalarını zor duruma sokuyorsun ?
-
şakamı bu? friendfeed'te az önce gördüm
"Sosyal medya danışmanlığı da yapan bir şirketin Genel Müdürü olan Çiğdem Ö.’nün, 1 Mayıs ile ilgili çalışanlarına gönderdiği e-posta"ymış.
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun
-
Bu ülkede Nevruz ile 1 mayıs amaçlarından tamamiyle sapmış durumda...
-
Devilcode bunu yazdı
şakamı bu? friendfeed'te az önce gördüm
"Sosyal medya danışmanlığı da yapan bir şirketin Genel Müdürü olan Çiğdem Ö.’nün, 1 Mayıs ile ilgili çalışanlarına gönderdiği e-posta"ymış.
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun
Eğer gerçekse ve orada çalışanlar bu küstaha ağzının payını vermiyorlarsa onlara da yazıklar olsun.
-
Böyle zihniyetlere ekmek yedirende kabahat
-
Devilcode bunu yazdı
Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.
-
Herkese tatil bizim patron piçi tatil vermiyor..
-
sokoban bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.
Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum
-
Easx bunu yazdısokoban bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum
Hocam hiç zannetmiyorum şimdi şaka diye ayağa yatıyor olabilir ama ne kadar samimi olursa olsun genel müdür vasfı taşıyan insanda gelip çalışanıyla taşak muhabbeti yapmaz "nabuyonuz lan varoşlar" falan diye.ha zaten öyle bir aile ortamı varsa kim niye sızdırsın bu metni ? Demek ki elemanın birinin gücüne gitti verdi internete rezil olsun diye iyi de yapmış.Ayrıca şaka bile olsa altta verilen bir talimat var herkes 9'da pc başında olsun diye şakayla karışık ütüyor milleti maşallah :D
sokoban tarafından 30/Nis/13 16:23 tarihinde düzenlenmiştir