1 Mayıs İşçi Bayramı
-
-
leadertay bunu yazdı
Anlamsıca taksim de ısrar etmek tam anlamıyla saçmalıktan öte bişey değil. Vali izin verip orda o çukurlarda inşaat sahasında olası olayların önüne geçmeyi istemek zorundaydı yoksa olacak olaylardan niye izin verdiniz bilmiyormuydunuz diye tepki alması muhtemeldi o riske direk bu işin organizasyonunu yapan sendiklara bırakmış oldu izin vermeyerek. Ben izin vermedim siz kendiniz yaptınız diyecek ve haklı çıkacaktır. Adamlar da kendi reklamlarını yapacaklar çıkıyorlar tv lere bağırıp duruyorlar ya işte ordayız gidiyoruz biz a sendikayız b sendikasıyız asıl amaçları ben Ali beN Fatma diyerek kendilerini göstermekten başka bişey değil...
hassiktir diyorum sadece. taksimde inşaat sahasıymış sanki tüm taksim meydanında inşaat yapılıyor.
http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/04/manset1maycukurmeydan.jpg
al sana taksimdeki çalışma alanı ve taksim. inşaat alanı diyipte kendinizi güldürmeyin.
-
Tüm işçi ve emekçilerin emektarın emeğin dayanışmanın günü olan 1 mayıs işçi bayramı kutlu olsun
Yaşasın 1 Mayıs ve Dünya emekçileri
-
interfector bunu yazdıleadertay bunu yazdı
Anlamsıca taksim de ısrar etmek tam anlamıyla saçmalıktan öte bişey değil. Vali izin verip orda o çukurlarda inşaat sahasında olası olayların önüne geçmeyi istemek zorundaydı yoksa olacak olaylardan niye izin verdiniz bilmiyormuydunuz diye tepki alması muhtemeldi o riske direk bu işin organizasyonunu yapan sendiklara bırakmış oldu izin vermeyerek. Ben izin vermedim siz kendiniz yaptınız diyecek ve haklı çıkacaktır. Adamlar da kendi reklamlarını yapacaklar çıkıyorlar tv lere bağırıp duruyorlar ya işte ordayız gidiyoruz biz a sendikayız b sendikasıyız asıl amaçları ben Ali beN Fatma diyerek kendilerini göstermekten başka bişey değil...
hassiktir diyorum sadece. taksimde inşaat sahasıymış sanki tüm taksim meydanında inşaat yapılıyor.
http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/04/manset1maycukurmeydan.jpg
al sana taksimdeki çalışma alanı ve taksim. inşaat alanı diyipte kendinizi güldürmeyin.
Ya bırak aq sendikanın sayfasından resim göstermeyi daha dün anasını si...m taksimindeydim. Sen hiç Taksim'den atılan gazdan Karaköy de alın teriyle çalışan işcinin gözünün yaşardığına şahit oldun mu ben bizzat 3 sene önce yaşadım bu durumu. Ya bugün karşıya geçmek için Üsküdar da ki isyan eden kalabalık işçiyi kim savunacak taksiler dolmuşlar kelle başı 30 tl istiyo karşıya geçmeye onlarında nerde bırakacakları belli değil. Aq. meydanını geçen sene verdiler. Bu sene de daha büyük alan kazlıçeşmeyi verdiler amaç işci hakkı savunmak olsa her yerde savunulur amaç niyet farklı milleti birbirine düşürmek. Bunda da karları genel kurullarına güçlü gİrmek uyanın aq uyanın
edit: vali de emniyette de akıl yok Galata unkapı köprüleri kapalı yıldız yokuşuna giriş yok Mecidiyeköy kapalı kapalı kapat aq köprüleri de işciyi zorla işe getiren patronların da kes önünü ki eziyet çekmeyelim
leadertay tarafından 01/May/13 08:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Devilcode bunu yazdı
şakamı bu? friendfeed'te az önce gördüm
"Sosyal medya danışmanlığı da yapan bir şirketin Genel Müdürü olan Çiğdem Ö.’nün, 1 Mayıs ile ilgili çalışanlarına gönderdiği e-posta"ymış.
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun
dogru hafiz cigdem ozkan diye bir hatun
sitesinde konu hakkinda aciklama yapmis. saka maksatli bir mailmis.
http://www.youtube.com/watch?v=mV9FVmyOiao
soyle bir bos konusma yapmis.
-
KUTLU OLSUN!
-
bugün beni çalıştıran patronu sikim
-
Taksim Meydanına gidilebilecek tek yol olan Divan, Continental ve Hyatt otellerinin önünden geçen caddeye sıcak asfalt dökülmüş, tüm vapur ve metrobüs seferleri kapatılmış, galata köprüsü geçilmemesi için açılmış... İleri demokrasinin dindar bootyleri sizii! konu din iman olurken ass shaking yapıp mangalda kül bırakmazken küçücük bir 1 mayıs rüzgarında kıçınızı varile başınızı toprağa sokmayı ne de güzel bilirsiniz.
RETRET tarafından 01/May/13 10:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Taksim'i istiyorlarsa, Taksim'i vereceksin !
Böyle sıkı yönetim getirmekle olmaz bu iş.
-
zumsuk bunu yazdı
Taksim'i istiyorlarsa, Taksim'i vereceksin !
Böyle sıkı yönetim getirmekle olmaz bu iş.
http://www.youtube.com/watch?v=TP35oqk-_4c
Halkından korkuyor deyus.