1 Mayıs İşçi Bayramı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

reklam alanı 

www.iscibayrami.com :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    leadertay bunu yazdı

Anlamsıca taksim de ısrar etmek tam anlamıyla saçmalıktan öte bişey değil. Vali izin verip orda o çukurlarda inşaat sahasında olası olayların önüne geçmeyi istemek zorundaydı yoksa olacak olaylardan niye izin verdiniz bilmiyormuydunuz diye tepki alması muhtemeldi o riske direk bu işin organizasyonunu yapan sendiklara bırakmış oldu izin vermeyerek. Ben izin vermedim siz kendiniz yaptınız diyecek ve haklı çıkacaktır. Adamlar da kendi reklamlarını yapacaklar çıkıyorlar tv lere bağırıp duruyorlar ya işte ordayız gidiyoruz biz a sendikayız b sendikasıyız  asıl amaçları ben Ali beN Fatma diyerek kendilerini göstermekten başka bişey değil...

hassiktir diyorum sadece. taksimde inşaat sahasıymış sanki tüm taksim meydanında inşaat yapılıyor.

http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/04/manset1maycukurmeydan.jpg

al sana taksimdeki çalışma alanı ve taksim. inşaat alanı diyipte kendinizi güldürmeyin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Tüm işçi ve emekçilerin emektarın emeğin dayanışmanın günü olan 1 mayıs işçi bayramı kutlu olsun

Yaşasın 1 Mayıs ve Dünya emekçileri

1mayis21-E214-1BB3-7060.jpg%20%28350×491%29

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

Anlamsıca taksim de ısrar etmek tam anlamıyla saçmalıktan öte bişey değil. Vali izin verip orda o çukurlarda inşaat sahasında olası olayların önüne geçmeyi istemek zorundaydı yoksa olacak olaylardan niye izin verdiniz bilmiyormuydunuz diye tepki alması muhtemeldi o riske direk bu işin organizasyonunu yapan sendiklara bırakmış oldu izin vermeyerek. Ben izin vermedim siz kendiniz yaptınız diyecek ve haklı çıkacaktır. Adamlar da kendi reklamlarını yapacaklar çıkıyorlar tv lere bağırıp duruyorlar ya işte ordayız gidiyoruz biz a sendikayız b sendikasıyız  asıl amaçları ben Ali beN Fatma diyerek kendilerini göstermekten başka bişey değil...

hassiktir diyorum sadece. taksimde inşaat sahasıymış sanki tüm taksim meydanında inşaat yapılıyor.

http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/04/manset1maycukurmeydan.jpg

al sana taksimdeki çalışma alanı ve taksim. inşaat alanı diyipte kendinizi güldürmeyin.

Ya bırak aq sendikanın sayfasından resim göstermeyi daha dün anasını si...m taksimindeydim. Sen hiç Taksim'den atılan gazdan Karaköy de alın teriyle çalışan işcinin gözünün yaşardığına şahit oldun mu ben bizzat 3 sene önce yaşadım bu durumu. Ya bugün karşıya geçmek için Üsküdar da ki isyan eden kalabalık işçiyi kim savunacak taksiler dolmuşlar kelle başı 30 tl istiyo karşıya geçmeye onlarında nerde bırakacakları belli değil. Aq. meydanını geçen sene verdiler. Bu sene de daha büyük alan kazlıçeşmeyi verdiler amaç işci hakkı savunmak olsa her yerde savunulur amaç niyet farklı milleti birbirine düşürmek. Bunda da karları genel kurullarına güçlü gİrmek uyanın aq uyanın

edit: vali de emniyette de akıl yok Galata unkapı köprüleri kapalı yıldız yokuşuna giriş yok Mecidiyeköy kapalı kapalı kapat aq köprüleri de işciyi zorla işe getiren patronların da kes önünü ki eziyet çekmeyelim 

leadertay tarafından 01/May/13 08:30 tarihinde düzenlenmiştir

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

şakamı bu? friendfeed'te az önce gördüm 

"Sosyal medya danışmanlığı da yapan bir şirketin Genel Müdürü olan Çiğdem Ö.’nün, 1 Mayıs ile ilgili çalışanlarına gönderdiği e-posta"ymış.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun

dogru hafiz cigdem ozkan diye bir hatun

www.cigdemozkan.net 

sitesinde konu hakkinda aciklama yapmis. saka maksatli bir mailmis.

http://www.youtube.com/watch?v=mV9FVmyOiao

soyle bir bos konusma yapmis.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

KUTLU OLSUN!

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bugün beni çalıştıran patronu sikim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Taksim Meydanına gidilebilecek tek yol olan Divan, Continental ve Hyatt otellerinin önünden geçen caddeye sıcak asfalt dökülmüş, tüm vapur ve metrobüs seferleri kapatılmış, galata köprüsü geçilmemesi için açılmış... İleri demokrasinin dindar bootyleri sizii! konu din iman olurken ass shaking yapıp mangalda kül bırakmazken küçücük bir 1 mayıs rüzgarında kıçınızı varile başınızı toprağa sokmayı ne de güzel bilirsiniz.

RETRET tarafından 01/May/13 10:23 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Taksim'i istiyorlarsa, Taksim'i vereceksin !

Böyle sıkı yönetim getirmekle olmaz bu iş. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Taksim'i istiyorlarsa, Taksim'i vereceksin !

Böyle sıkı yönetim getirmekle olmaz bu iş. 

http://www.youtube.com/watch?v=TP35oqk-_4c 

Halkından korkuyor deyus.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 9721 Toplam Mesaj: 92