1 Mayıs İşçi Bayramı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

Böyle zihniyetlere ekmek yedirende kabahat

Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.

Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum

Hocam hiç zannetmiyorum şimdi şaka diye ayağa yatıyor olabilir ama ne kadar samimi olursa olsun genel müdür vasfı taşıyan insanda gelip çalışanıyla taşak muhabbeti yapmaz "nabuyonuz lan varoşlar" falan diye.ha zaten öyle bir aile ortamı varsa kim niye sızdırsın bu metni ? Demek ki elemanın birinin gücüne gitti verdi internete rezil olsun diye iyi de yapmış.Ayrıca şaka bile olsa altta verilen bir talimat var herkes 9'da pc başında olsun diye şakayla karışık ütüyor milleti maşallah :D

hocam genel mudur kendi twitter hesabindan paylasmis gercek olma ihtimali yok bunun. en kapitalist somurucu genel mudur bole boyle bi mail atmaz niye atsin var mi boyle bi mantik

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

içki bayramı diye okudum :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

ayrandır o >:)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

Böyle zihniyetlere ekmek yedirende kabahat

Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.

Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum

Hocam hiç zannetmiyorum şimdi şaka diye ayağa yatıyor olabilir ama ne kadar samimi olursa olsun genel müdür vasfı taşıyan insanda gelip çalışanıyla taşak muhabbeti yapmaz "nabuyonuz lan varoşlar" falan diye.ha zaten öyle bir aile ortamı varsa kim niye sızdırsın bu metni ? Demek ki elemanın birinin gücüne gitti verdi internete rezil olsun diye iyi de yapmış.Ayrıca şaka bile olsa altta verilen bir talimat var herkes 9'da pc başında olsun diye şakayla karışık ütüyor milleti maşallah :D

hocam genel mudur kendi twitter hesabindan paylasmis gercek olma ihtimali yok bunun. en kapitalist somurucu genel mudur bole boyle bi mail atmaz niye atsin var mi boyle bi mantik

Hocam haberin altında eski çalışanların yorumları da var ama tabi bu yorumlar da sahte olarak yapılmış olabilir diyebilirsiniz bilemeyiz ama ben bundan daha patavatsızlarını gördüğümden şaşırmıyorum.

funda gizem04/30/2013 14:57

"ne şaka ne de iş kazası! çiğdem ö. 'nün eski bir çalışanıyım bu mailde az bile yazmış, daha ne mailler attıyor görseniz şaşarsınız. biri yazmış mahkemeye verse kazanır diye, zaten şirketin başkanı eski çalışanlarıyla davalık. o ajanstan iyi ayrılan tek bir kişi yok. öyle insanlar."

didem ö04/30/2013 14:42

"bu kadının çalışanlarına attığı tüm mailler böyle zaten. 1 mayısta gösteriye mi gitmiş sözde? geçen yıl bodrumda gezmekle meşguldu. yok aslında bodrumdayım diye checkin yapıp evinde takıldığı da oluyordu ama emin olamadım bak şimdi."

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

ayrandır o >:)

Hayır Su  Dur..

Yoğurda koyarsan  Ayran  Rakıya Koyarsan Bayram Olur :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    herkeste araba var nasilsa her turlu meydanlardayiz :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

normal bi zamanda olsa taksimin kapatılmasına karşıyım kimsenin kutlama hakkını elinden alamazsin akp yi günahım kadar sevmem 

fakat  taksimde ki çalışmalar nedeni ile bu sene kapatılmasını dogru buluyorum he bu işin içinde yine bi bityeniği aranabilir o ayrı 

ama gerçekten şu anki çalışmalar oradaki kalabalıgı kaldırmayabilir yani bariyerler inşaat sahasındaki korumalar o kalabalık için çözüm olmayabilir

saatli bomba gibi  allah korusun  orada bi faciaya  sebep olabilir.

meydanın  hepsi inşaat halinde olmadıgını bende biliyorum ama  kalabalık göz önüne alındıgı zaman  meydandan dışarı taşacak bi kalabalık

olacaktir o gün .

ama gelgelim ulaşımı niye aksatıyorsun bre kafasız yönetici ben o gün çalışıcam niye beni ve başkalarını zor duruma sokuyorsun ?

katılıyorum. taksim diye diretilmesi çok saçma. orada kücük cocuklarıyla giden aileler de olucak. allah korusun birinin çocuğu oraya düşüp sakat kaldığında ya da öldüğünde siyasi emelleri uğruna ortamı kızıştıran kesim o olayın hesabını nasıl verecek? istanbulda olmayanlar şuradan taksimin şu anki haline bakabilirler. 30 metre çukur var derken belki de ilk defa doğru konuşuyor vali. http://tks.ibb.gov.tr/

ama toplu taşımanın yasaklanması ne alaka aq. zaten zor yeten bir sistem. 60 iq ile şehir yönetiyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vali mutlu ve tayyip bildiğin açık açık diski ve diğer sendikal grupları marjinal, anarşist olarak zikretti ve işçilere de götünüz yiyorsa gelin dedi. İşçi değilim fakat, hem işçi arkadaşlara ve halka destek  hemde bu ibnelere onlardan korkmadığımızı göstermek için orda olacağım.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Anlamsıca taksim de ısrar etmek tam anlamıyla saçmalıktan öte bişey değil. Vali izin verip orda o çukurlarda inşaat sahasında olası olayların önüne geçmeyi istemek zorundaydı yoksa olacak olaylardan niye izin verdiniz bilmiyormuydunuz diye tepki alması muhtemeldi o riske direk bu işin organizasyonunu yapan sendiklara bırakmış oldu izin vermeyerek. Ben izin vermedim siz kendiniz yaptınız diyecek ve haklı çıkacaktır. Adamlar da kendi reklamlarını yapacaklar çıkıyorlar tv lere bağırıp duruyorlar ya işte ordayız gidiyoruz biz a sendikayız b sendikasıyız  asıl amaçları ben Ali beN Fatma diyerek kendilerini göstermekten başka bişey değil...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

1 Mayıs Kutlu Olsun.

Toplam Hit: 9723 Toplam Mesaj: 92