1 Mayıs İşçi Bayramı
-
sokoban bunu yazdıEasx bunu yazdısokoban bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
Böyle zihniyetlere ekmek yedirende kabahat
Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.
Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum
Hocam hiç zannetmiyorum şimdi şaka diye ayağa yatıyor olabilir ama ne kadar samimi olursa olsun genel müdür vasfı taşıyan insanda gelip çalışanıyla taşak muhabbeti yapmaz "nabuyonuz lan varoşlar" falan diye.ha zaten öyle bir aile ortamı varsa kim niye sızdırsın bu metni ? Demek ki elemanın birinin gücüne gitti verdi internete rezil olsun diye iyi de yapmış.Ayrıca şaka bile olsa altta verilen bir talimat var herkes 9'da pc başında olsun diye şakayla karışık ütüyor milleti maşallah :D
hocam genel mudur kendi twitter hesabindan paylasmis gercek olma ihtimali yok bunun. en kapitalist somurucu genel mudur bole boyle bi mail atmaz niye atsin var mi boyle bi mantik
-
içki bayramı diye okudum :D
-
zalimadam bunu yazdı
ayrandır o >:)
-
g2k bunu yazdısokoban bunu yazdıEasx bunu yazdısokoban bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
Böyle zihniyetlere ekmek yedirende kabahat
Bana o maili atan adamın götüne o maili sokarım üstüne istifa dilekçemi alnına yapıştırırım öyle çıkarım.
Hocam belki ortada bir şaka vardır yani takılıyor olabilir aralarındaki samimiyete dayanarak. Ama büyük bir şirketse böyle bir samimiyet olacağını sanmıyorum
Hocam hiç zannetmiyorum şimdi şaka diye ayağa yatıyor olabilir ama ne kadar samimi olursa olsun genel müdür vasfı taşıyan insanda gelip çalışanıyla taşak muhabbeti yapmaz "nabuyonuz lan varoşlar" falan diye.ha zaten öyle bir aile ortamı varsa kim niye sızdırsın bu metni ? Demek ki elemanın birinin gücüne gitti verdi internete rezil olsun diye iyi de yapmış.Ayrıca şaka bile olsa altta verilen bir talimat var herkes 9'da pc başında olsun diye şakayla karışık ütüyor milleti maşallah :D
hocam genel mudur kendi twitter hesabindan paylasmis gercek olma ihtimali yok bunun. en kapitalist somurucu genel mudur bole boyle bi mail atmaz niye atsin var mi boyle bi mantik
Hocam haberin altında eski çalışanların yorumları da var ama tabi bu yorumlar da sahte olarak yapılmış olabilir diyebilirsiniz bilemeyiz ama ben bundan daha patavatsızlarını gördüğümden şaşırmıyorum.
funda gizem04/30/2013 14:57
"ne şaka ne de iş kazası! çiğdem ö. 'nün eski bir çalışanıyım bu mailde az bile yazmış, daha ne mailler attıyor görseniz şaşarsınız. biri yazmış mahkemeye verse kazanır diye, zaten şirketin başkanı eski çalışanlarıyla davalık. o ajanstan iyi ayrılan tek bir kişi yok. öyle insanlar."
didem ö04/30/2013 14:42
"bu kadının çalışanlarına attığı tüm mailler böyle zaten. 1 mayısta gösteriye mi gitmiş sözde? geçen yıl bodrumda gezmekle meşguldu. yok aslında bodrumdayım diye checkin yapıp evinde takıldığı da oluyordu ama emin olamadım bak şimdi." -
RETRET bunu yazdızalimadam bunu yazdı
ayrandır o >:)
Hayır Su Dur..Yoğurda koyarsan Ayran Rakıya Koyarsan Bayram Olur :)
-
herkeste araba var nasilsa her turlu meydanlardayiz :)
-
antivirus bunu yazdı
normal bi zamanda olsa taksimin kapatılmasına karşıyım kimsenin kutlama hakkını elinden alamazsin akp yi günahım kadar sevmem
fakat taksimde ki çalışmalar nedeni ile bu sene kapatılmasını dogru buluyorum he bu işin içinde yine bi bityeniği aranabilir o ayrı
ama gerçekten şu anki çalışmalar oradaki kalabalıgı kaldırmayabilir yani bariyerler inşaat sahasındaki korumalar o kalabalık için çözüm olmayabilir
saatli bomba gibi allah korusun orada bi faciaya sebep olabilir.
meydanın hepsi inşaat halinde olmadıgını bende biliyorum ama kalabalık göz önüne alındıgı zaman meydandan dışarı taşacak bi kalabalık
olacaktir o gün .
ama gelgelim ulaşımı niye aksatıyorsun bre kafasız yönetici ben o gün çalışıcam niye beni ve başkalarını zor duruma sokuyorsun ?
katılıyorum. taksim diye diretilmesi çok saçma. orada kücük cocuklarıyla giden aileler de olucak. allah korusun birinin çocuğu oraya düşüp sakat kaldığında ya da öldüğünde siyasi emelleri uğruna ortamı kızıştıran kesim o olayın hesabını nasıl verecek? istanbulda olmayanlar şuradan taksimin şu anki haline bakabilirler. 30 metre çukur var derken belki de ilk defa doğru konuşuyor vali. http://tks.ibb.gov.tr/
ama toplu taşımanın yasaklanması ne alaka aq. zaten zor yeten bir sistem. 60 iq ile şehir yönetiyorlar.
-
vali mutlu ve tayyip bildiğin açık açık diski ve diğer sendikal grupları marjinal, anarşist olarak zikretti ve işçilere de götünüz yiyorsa gelin dedi. İşçi değilim fakat, hem işçi arkadaşlara ve halka destek hemde bu ibnelere onlardan korkmadığımızı göstermek için orda olacağım.
-
Anlamsıca taksim de ısrar etmek tam anlamıyla saçmalıktan öte bişey değil. Vali izin verip orda o çukurlarda inşaat sahasında olası olayların önüne geçmeyi istemek zorundaydı yoksa olacak olaylardan niye izin verdiniz bilmiyormuydunuz diye tepki alması muhtemeldi o riske direk bu işin organizasyonunu yapan sendiklara bırakmış oldu izin vermeyerek. Ben izin vermedim siz kendiniz yaptınız diyecek ve haklı çıkacaktır. Adamlar da kendi reklamlarını yapacaklar çıkıyorlar tv lere bağırıp duruyorlar ya işte ordayız gidiyoruz biz a sendikayız b sendikasıyız asıl amaçları ben Ali beN Fatma diyerek kendilerini göstermekten başka bişey değil...
-
1 Mayıs Kutlu Olsun.