1 Mayıs İşçi Bayramı
-
-
RETRET bunu yazdı
Yalandan gittiğim işten eve dönerken otobandan mecidiyeköy de hayatım da ilk defa yedim bu meredi. Allah belasını versin bunlara sebep olanların. Devlete kafa tutmanın adı demokrasi oluyor aq ülkeye bak.
-
leadertay bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Yalandan gittiğim işten eve dönerken otobandan mecidiyeköy de hayatım da ilk defa yedim bu meredi. Allah belasını versin bunlara sebep olanların. Devlete kafa tutmanın adı demokrasi oluyor aq ülkeye bak.
Devlet dediğinden eser mi kalmış, uh uh çuların eline oyuncak olmuş devlet.
-
edit: siyasi tartışmaya yürümesin.
Fatih tarafından 01/May/13 11:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Taksim meydana çıkmak isteyen göstericiler az önce bizim otelin önünden 15-20 molotof lu yüzü maskeli kişiler polisle çatıştı. Resepsiyonun kapısını kapattım izledim. Süper yaa action :D Polis te işi biliyo grup gördüğü anda basıyor biber gazını :D
-
şimdi geldim barboros meydanındaydık :D bol bol gaz yedik
NOT slogan dahi atmadık ama biber gazını yedik :D
çok yanlış bi şey bu 1 mayıs en azından bizim yaptığımız gibi 1 mayıs olmaz rezalet resmen
-
opusdei bunu yazdı
Taksim meydana çıkmak isteyen göstericiler az önce bizim otelin önünden 15-20 molotof lu yüzü maskeli kişiler polisle çatıştı. Resepsiyonun kapısını kapattım izledim. Süper yaa action :D Polis te işi biliyo grup gördüğü anda basıyor biber gazını :D
video çekip yükleseydin hocam.
---------
not:
40 bin polis varmış. 40 bin yani : 40.000 !
Bu işin sonu iyi değil
-
Malatya'da 1 mayıs güzel geçti yeni eve geldim keşke daha fazla katılım olsa insanlar balkonlardan bakmak yerine alanlara inebilse
-
evimin önüdür (tarlabaşı). sabah fenaydı kaçanlar kovalayanlar helikopterler. bi ara çıktım balkona 1-2 nefes alıyim biber gazından diye. ne lanet bişeymiş o. korku filmlerindeki sis edasıyla yayılıyo baksanıza :D
Cosmic tarafından 01/May/13 14:59 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı
Devlet insanların elinden haklarını alacak ; resmen sıkı yönetim ilan edecek ; sonra "insanlara kafa tutma".
Bu iş şuna benziyor ;
Yemek yemeyin ;
aa yedi pezevekler, devlete kafa tuttu bak bölücülere... Olduuu...
Darbecilere laf söylüyorlardı. Bunlar bin kat daha beter.