1 Mayıs İşçi Bayramı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

bunada%20bakın

işci hakkını savunuyorsa bu kim?

Hakkını savunmayan, verilenle yetinen, resmi bayramlarda dahi çalıştırıldığında sesini çıkarmayan, öldüğünde de tazminat bile alamayacak aptal bir işçi.

Al sana buda provakosyon çıkaran bir sivil memur. Binadan çıkarıp gazı jopu verecek, ağza alınmayacak hakaretler ediyor, izle de ders al cemaatçi abilerden. Ulan gülüyorum ya demek solcular olay çıkarıyor :) Bu arada ben solcu değilim yanından bile geçmem solun...

odatv.com/vid_video.php?id=8BCCE

RETRET tarafından 02/May/13 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

bunada%20bakın

Hakkını savunmayan, verilenle yetinen, resmi bayramlarda dahi çalıştırıldığında sesini çıkarmayan, öldüğünde de tazminat bile alamayacak aptal bir işçi.

hoca resmi bayramda çalışmak isteğe bağlıdır bunun kanunda yeri vardır % 200 mü ne fazla mesaisi var bu adamın zorlamı yoksa ihtiyaçtanmı bunu kabul ettiğinii bilemeyiz...

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

bunada%20bakın

hoca resmi bayramda çalışmak isteğe bağlıdır bunun kanunda yeri vardır % 200 mü ne fazla mesaisi var bu adamın zorlamı yoksa ihtiyaçtanmı bunu kabul ettiğinii bilemeyiz...

Resmi bayramlarda işçi çalıştırmanın maliyeti çalıştırmama maliyetinin çok üzerinde olduğu için inşaat sektörü kesinlikle resmi tatillerde işçi çalıştırmıyor. Sadece taşeronlar denetimsizlikten faydalanıp bu yolu izliyorlar, bırak fazla mesaiyi mesai dahi almıyor bu insanlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bende diyorum ki taksim de taksim taksimi isityoruz diye bağırıp gereksiz bi şekilde ortalığı gereceğine, PRAVAKATÖRLERE fırsat vereceğine bul böyle denetimsizlikten faydalananları onlarla uğraş o zaman gerçek mana da işci hakkını savunmuş olursun...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

starbucks'a bankalara atılan taşlar mı canınızı sıktı anlamadım? 

iyi yaptılar keşke ben de olsam taşlasam oraları amk. anarşist değilim böyle insanlar anarşist yapar benim gibi adamları. ulan neyi savunuyorsun? siktiğimin starbucksını mı bankayı mı neyi? 

biraz kafa çalıştırın 70lerden bu yana solcular bu ülkenin bağımsızlığı için uğraştı. sizin o yaladığınız sağcılar yobazlar ne yaptı peki? bi kere görebildik mi bu adamları devlet karşısında? veya tc nin bağımsızlığının yanında?

gidin okuyun 6. filoyu gidin. amerikan askerlerinin taşşaklarını yalayan kimmiş okuyun amk. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

ya arkadaş sadece starbuck la bankayla nasıl sınırlı tutuyorsun bu olanları kaldırım taşlarının mobeselerin sadece ekmek parası için dükkanını açanın yada sadece korumak için sac levha çektirenlerin ne günahı var... 

bence aşağıda ki resim için saç sektörünü hareketlendirmek için yaptık diyen bilen çıkar...

yaa

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

yahu dükkanın camı inse ne olacak? devletin bu yaptığını takmayıp da pastanenin camı kırıldı deyip kafaya takmak nedir? bu ülkenin emekçileri insanları gençleri kadınları o kadar saldırıya uğradı. sizin baktığınız şeye bak.

bu nedir arkadaş? bu mu sorun. bi cam mı? insanlar koyuna çevriliyor siz camdan dükkandan bahsediyorsunuz. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

yahu dükkanın camı inse ne olacak? devletin bu yaptığını takmayıp da pastanenin camı kırıldı deyip kafaya takmak nedir? bu ülkenin emekçileri insanları gençleri kadınları o kadar saldırıya uğradı. sizin baktığınız şeye bak.

bu nedir arkadaş? bu mu sorun. bi cam mı? insanlar koyuna çevriliyor siz camdan dükkandan bahsediyorsunuz. 

hocam arbede esnasında camın kırılması ayrı bir olay , gidip hususi olarak camı çerçeveyi taşlamak ayrı bir olay.sen gidip adamın camını keyfi taşlarsan ben bu meydanda senin hakkını savunuyorum mesajını adama veremezsin.amaçsız şiddetin kimseye bir faydası olmaz.Camını kırdıkları adam devlet mi , polis mi ? gidip o adamın değil oradaki bütün dükkanların camını kırsan ne olur ? senin davana faydası mı var ? Ha starbucks ve bankaların isterse içine molotof atsınlar umrumda değil yeterki oradaki gariban personele zarar vermesinler.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

hocam arbede esnasında camın kırılması ayrı bir olay , gidip hususi olarak camı çerçeveyi taşlamak ayrı bir olay.sen gidip adamın camını keyfi taşlarsan ben bu meydanda senin hakkını savunuyorum mesajını adama veremezsin.amaçsız şiddetin kimseye bir faydası olmaz.Camını kırdıkları adam devlet mi , polis mi ? gidip o adamın değil oradaki bütün dükkanların camını kırsan ne olur ? senin davana faydası mı var ? Ha starbucks ve bankaların isterse içine molotof atsınlar umrumda değil yeterki oradaki gariban personele zarar vermesinler.

arbede esnasında kırılıyor elbette bu dükkanın önünü saçla kapatan adamın. yoksa bakkalın camını indirse ne olacak indirmese ne olacak. fakat bunu "şiddet" olarak görmeniz çok saçma geliyor bana.

bir yerin camının kırılması mı şiddet? değil. halkın kafasına sokulan bu zaten. öğretmenden dayak yersin şiddet olmaz, kocandan yersin olmaz, askerde yersin olmaz, dayak cennetten çıkmadır zaten.

neyse.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

Bir ideolojiye saplanmış insan herşeyi yapar hoca. Bu camların inmesinin sebebide bu.

pesimistic tarafından 03/May/13 11:04 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 9735 Toplam Mesaj: 92