10 Bin Tl Nin Yillik Faizi Nekadar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2012
    Erkek
    network bunu yazdı
    oinomaos bunu yazdı

    Valla eklememişimde @network için @mod un bence bir inceleme başlatması gerekiyor.

    Ortada satılan bir şey yok adam açık açık para toplama demiş.

    Varsa başka yönetici çağırma şekli bilen yazsın gençlik

    sana neden battı bu denli ? 

    ticaret yapıyorum ben bazı örnekler mevcut . 

    sen işin ne olduğu bilmeden neden böyle yapıyorsun diye soruyorum aklıma şu geliyor , sen ciddi bir dolandırıcısın ve benide kendin gibi görüyorsun doğal olarak rakip istemiyorsun ! 

    Ama ben dolandırıcı değilim merak etme . Vergi levham var ofisim var , arsam tarlam ve ahırlarım var . Bilmeden bir insana böyle ithamlarda bulunmak hakaret etmek aşağılıkça bir hareket . Karakterinden utanmalı kendinden utanmalısın ! 

    bilip bilmeden konuşmamalısın  . 

    Çok dolandırıcı peşine düştüysen , git çiftlik bank ile ilgili olumlu yazılar yazıp insanları çiftlikbanka para yatırmaya ikna yollarına başvuranlarla uğraş açık hedef sna ! 

    Biz yatırılan paranın nerelerde nasıl değerlendiğini paylaşıyoruz . haftalık aylık rapolamalarımız mevcut . 

    Senin mantığında portfoy firmalarıda dolandırıcı ( borsa emita ile işlem yapan) . Onlarda para alıp değerlendiriyor . Git birde onlarla uğraş . 

    Bu denli kudurmanı anlamadım , anlam veremedim . Sebebini de paylaşırmısın lütfen ..

    Neden battığını söyliyim dolandırıcı sevmiyorum. Tek başıma dolandırıcı olmak istiyorum piyasada ondan.

    Diğer sallamalarına da bir üstte cevap verdim. Vergi Levhası ki tekrar yazayım ofisinde herkesin görebileceği bir yerde durması gerekiyor ve bu lanet levhada yıllık cirolarında yazıyor ki buradan da vergilendirilmiş kazançların çıkar ortaya.

    Tekrar söylüyorum bu açıklaman (10 a 11 veririm 1 senede) ile olta atıyor adam dolandırmaya çalışıyorsun diyorum. Anlat olayını yoksa dolandırıcısın diyorum ve yönetime de çağrı yapıyorum ki ben sallıyorum adamın arkasından gelin bir de siz bakın nasıl oluyor diye.

    Borsa olayına rica edecem girmeyelim gelmişin ben sizin paranıza para katcam yazmışın borsa böyle bir şey değil. Kesin kazanç vaad etmiyor. Hatta kimse kesin kazanç vaad etmiyor denilen daha yüksek kazanç ihtimali inceliyoruz kazandırıyoruz. yoksa amk bankaları garanti verir bende gider ona yatırırım kenarda duran 10 lira mı.


    Anıl
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2012
    Erkek
    network bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    network bunu yazdı

    Aşağıdaki tablo ile ilgilinirsen detayları konuşabiliriz.Faiz değildir. yatırım karşılığı kazançtır.Sözleşme ile yatırıma başlanır.Sözleşme imzalam tarihi ile bakiye işlemeye başlar 15 gün içerisinde ödeme yapılmadığı taktirde sözleşme tek taraflı iptal edilir.15 Günlük ücret kazanç ödenmez. 15 günlük cayma hakkını müşterilerimizin lehine çevirmeye çalıştık.4 Senelik sözleşme yapılmaktadır. 4Sene den önce cayma bedeli kesintisi yapılacaktır. Diğer detayları ilgilenirsen konuşabiliriz.Ponzi veya benzeri bir sistem değil . Anadoluda doğu karadenizde çiftçilere yatırım yapıyoruz arazilerimizi değerlendiriyoruz. Kazancımız komisyon(banka , kağıt , avukat , yol , iletişim masrafları da bu komisyon içerisinde) . Bu yüzden Komisyon oranımız sabit ve %10 .

    10.000 TL Yatırım için => 10.000 => aylık 400 (-40 (komisyon) = 360) X 12  => Yıllık 4.320 X 4 => 17.280(En yüksek banka faizi ile 15.372 )

     

    20.000 TL Yatırım için => 20.000 => aylık 800 (-80 (komisyon) = 720) X 12  => Yıllık 8.640 X 4 => 34.560 (En yüksek banka faizi ile 30.744 )

     

    50.000 TL Yatırım için => 50.000 => aylık 2000 (-200 (komisyon) = 1800) X 12  => Yıllık 21.6000 X 4 => 86.400 (En yüksek banka faizi ile 76.856 )

     

    100.000 TL Yatırım için => 100.000 => aylık 4000 (-400 (komisyon) = 3600) X 12  => Yıllık 43.200 X 4 => 172.800(En yüksek banka faizi ile 148.000 )

     

    Herkese merhaba arkadaşlar, kanalıma hoşgeldiniz. Bugün sizlerle ponzi challenge yapacağız..

    Hocam şaka bir yana bu çiftlik bankın ilk kuruluşunda ortaya atılan şey değil mi?

    FAA - Sıkça Cevaplanan Cevaplar

    Cevap: Hayır biz çiftlik bank gibi değiliz. Öyle olsa şimdiye kadar bir sürü dava vs olurdu.

    Soru: Çiftlik bank kadar hızlı yayılmayarak, site kurmayarak bunun yerine el altından bu şekilde üye toplanan bir sistem çiftlik bank gibi göze batmayarak daha uzun süre ayakta kalabilir.

    ---

    Diğer mesajlarda bunun ponzi olmadığı ve vergi levhası resmi evrakları olduğunu yazmışsınız. Burada gelin oturun konuşalım diyeceğinize açık açık şöyle şöyle yatırımlarımız var, vergi levhamız ofisimiz burada. İnternet sitemiz bu. Yaptığımız işler bu deseniz; bu kadar karlı olduğundan bahsettiğiniz bir işe girmek isteyenler daha çok olur. Aylık haftalık raporlarımız mevcut demişsin. Onları paylaşıp güven oluşturulabilir. İnsanlar da inceler bakar mantıklı gelen katılır.

    Ben (veya başkası) şu an 50K yatırım yapmayı düşünen biri olarak "50bin'e yılda 21600 veriyoruz,detayları sonra anlatırım" diyen birisine nasıl güvenelim? 

    Böyle bir yaklaşıma canım feda , ciddi ciddi teşekkür ederim. 

    Çiftlik bank cidden incelemedim çok faiş kazançlar vaad ettiğinden ponzi olduğu bellidir dedim. Hipper var mesela onuda " turcoin " konusundan inceledim ki oda ponzi . Diğer arkadaş muhasebemi sordu saçma bir şekilde sorması gereken şeyleri ona belirttim sednde güzelce bunları sormuşsun zaten teşekkürler. 

    Şimdi bir konu var , işimin tam olarak detayını ( neyin nasıl işlediği ilişkiler gibi konular) ticari sırdır sizinde takdiriniz ile . Paylaşabileceğim herşeyi paylaşmaya hazırım . 

    Kısaca yukarda da özetledim anlattım yatırım yaptığımız yerleri hatta rakip değil ama yakın olabilecek bir site adreside verdim . tabii farklılıklarımız mevcut . 

    Websitemiz yok , yapıyor ve yaptırıyoruz :) yatırımların interaktif bir şekilde yönetilebileceği ve takip edileceği hatta diğer fazlarda ödemelerinde yapılabileceği bir sistem yapıyoruz . 

    Ofisimizde görüşmek isteyen herkese adresimiz : Aydınlı Mah. Eflani Sok. B: 5 K:2 d:9 Tuzla / İstanbul  Cumartesi günüde bekleriz. Gelen arkadaşlar a tüm resmi evrakları gösterebiliriz.Mutlaka bekleriz.

    Örnek rapor formatını paylaşabilirim , her müşteri kendi raporunu görebilir , gizlilik anlaşması gereği paylaşamam ki anlaşma olmasada etik değil . Matbuu evrak olarak düşünebiliriz . Yani rapor formatını verebilirim ancak maalesef . 

    Tekrar söylüyorum ne "dolandırıcı" nede ponzi sistemine tabii bir oluşum değiliz. 2-3 aylık düzenli ziyaretlerimiz var arsalarımız olduğu bölgeye . Buyrun burdan paylaşayım 1 hafta öncesi gidelim birlikte yerinde görelim ;) Orda da misafirimiz olun . oinomaos  gelmesin ama ! orda bırakır öyle döneriz istanbula .zira aldığı nefes bile fuzuli biri belli :) istanbul için bir kazanım olurdu :) 

    Şaka bir yana adresimize bekleriz. Ön yargı ile yaklaşmayın . Sizleride anlıyorum basılı yazılı görsel medyada çok yazılıp çizildi çok kişinin canı yandı ama en azından önyargınızada kabul lakin anlamadan dinlemeden bilmeden bir tespit ile boş yorumlar ile bir yafta yapıştırmayın . hele hele hakaret boyutuna varacak şekilde "dolandırıcı" ithamları hiç .. 

    saol noktalivirgül ;   :)

    İstanbulda değilim canınızı sıkmayın ama götürdüğünüz yerde bırakmanızda yatırım yaptığınız yere pislemek olur. Benim gibi bir dolandırıcının yatırım yaptığınız yerlerde dolanması sizide üzer.

    Neyse @noktalivirgul benim sorduğumu sormuş ama lafı dolandırarak cevap vermemişsin bravo. bu sadece dürüst insanların işidir benim gibi dolandırıcılarda olmaz öyle şeyler.


    Anıl
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek

    dolandırıcılık vakka sımı yine:D


    Сухое говно к жопе не липнет
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Hocam bende @oinomaos un yazdığını ilk okuduğumda doğru anladım. İş durumunu anlatmazsan insanlar ponzi gözüyle bakar demek istemiş aslında. Yani ben öyle anladım en azından. Siz neden heyecan yaptınız ki şimdi.


    Titanyumun gücü adına!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek
    network bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

    Hocam bende @oinomaos un yazdığını ilk okuduğumda doğru anladım. İş durumunu anlatmazsan insanlar ponzi gözüyle bakar demek istemiş aslında. Yani ben öyle anladım en azından. Siz neden heyecan yaptınız ki şimdi.

    adam bildiğin dolandırıcı diyor hakaretler ediyor neden heyecan yapmayıp cevap vermiyim , bak en son yazdıklarına dediklerime cevap vermeyip hala kendini haklı çıkmarma çabasında . irdelenmesi gereken benim hakaret karşısında heyecanım değil bu insan taklidi yapamayan varlığın bu denli saldırgan davranması olmalı . sonra başka bir arkadaş efendi gibi insanca sormuş verdiğim cevapta ortada :) 

    tarafsız bakarsan haksızmıyım bu düzende? 

     

    Siz derken ikinizi kastettim hocam :D sakin heyecan yok


    Titanyumun gücü adına!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2003
    Erkek
    network bunu yazdı
    oinomaos bunu yazdı
    network bunu yazdı

    Aşağıdaki tablo ile ilgilinirsen detayları konuşabiliriz.Faiz değildir. yatırım karşılığı kazançtır.Sözleşme ile yatırıma başlanır.Sözleşme imzalam tarihi ile bakiye işlemeye başlar 15 gün içerisinde ödeme yapılmadığı taktirde sözleşme tek taraflı iptal edilir.15 Günlük ücret kazanç ödenmez. 15 günlük cayma hakkını müşterilerimizin lehine çevirmeye çalıştık.4 Senelik sözleşme yapılmaktadır. 4Sene den önce cayma bedeli kesintisi yapılacaktır. Diğer detayları ilgilenirsen konuşabiliriz.Ponzi veya benzeri bir sistem değil . Anadoluda doğu karadenizde çiftçilere yatırım yapıyoruz arazilerimizi değerlendiriyoruz. Kazancımız komisyon(banka , kağıt , avukat , yol , iletişim masrafları da bu komisyon içerisinde) . Bu yüzden Komisyon oranımız sabit ve %10 .

    10.000 TL Yatırım için => 10.000 => aylık 400 (-40 (komisyon) = 360) X 12  => Yıllık 4.320 X 4 => 17.280(En yüksek banka faizi ile 15.372 )

     

    20.000 TL Yatırım için => 20.000 => aylık 800 (-80 (komisyon) = 720) X 12  => Yıllık 8.640 X 4 => 34.560 (En yüksek banka faizi ile 30.744 )

     

    50.000 TL Yatırım için => 50.000 => aylık 2000 (-200 (komisyon) = 1800) X 12  => Yıllık 21.6000 X 4 => 86.400 (En yüksek banka faizi ile 76.856 )

     

    100.000 TL Yatırım için => 100.000 => aylık 4000 (-400 (komisyon) = 3600) X 12  => Yıllık 43.200 X 4 => 172.800(En yüksek banka faizi ile 148.000 )

     

    Açık açık ben dolandırıcıyım demişsin sen. Hacı yaptığın işin yasal kısmını anlatsana hele?

    Banka değilsen nasıl para veriyorsun?
    Şirketsen nasıl bir sözleşme imzalıyorsun?
    Bu şekilde paraya para katma vaadi sallayamazsın ortalarda buna ponzi denir buna saadet zinciri denir dolandırıcılık denir.

    Göster bi vergi levhanı, açıkla bir ciroları, koy defterleri ortaya bir bakalım ponzi değilsen. Ortaklık alan herkese faizden yüksek kesin kazanç vaadediyorsun ki bu net saadet zinciridir.

    Hacım böyle ulu orta laf atmışın bence sen bu yazdıklarını editle birileri görmeden de savcılık yollarında gezme sonra. Bu şekilde insanlardan para toplayamazsın :)

    dolandırıcı demen senin dolandırıcılık hakkında master yaptığını çevrende herkesi öyle gördüğünü gösterir. 

    Bir insanı itham etmeden önce nedir nedir değildir bakmalısın . Şeref yoksunu iftiracı olmaktan vazgeçmek istemiyorsun ama ... 

    vergi levham seni ilgilendirmez . Gelirsin ofisime görürsün . cirolarım seni hiç ilgilendirmez borsaya açılmış bir firma değil bu ticari sırdır bu ! bunları sormakla hiçbir şeyden anlamayıp insanlara çamur atmak için boş beleş biri olduğun belli . 

    Mesela söleşmemi sor , vergi numaramı sor , ofis adresini sor . Tamam ama sana ne benim ciromdan muhasememden ! 

    Neden bu kadar gocundun ? Beni kendin gibi dolandırı gördün de rakip mi sandın ?? 

    Beynin alacaksa çok kısa naltayım . 

    senin gibi büyük baş hayvanlara yatırım yapıyoruz , farklı yollardan ( süt , et ve süt ürünleri) satış ağımız olduğu için satıştaki kardan pay veriliyor . 

    meralarımız mevcut , değerlendiriyoruz , saman , ağaç ( ıhlamur , ceviz , fındık ) arsalarımız fatsa , niksar , terme , artvinde mevcut . Gel ofise tapularınıda göstereyim faaliyetlerinide ;) Ama yine diyorum benim muhasebeb kitabım cirom seni ilgilendirmez ! Birini kötüleyeceksen sorman gerekenleri bilmelisin embesillik etmemelisin hele hele hakaret ve iftira hiç etmemelisin . 

    Yazdığın ağır uslubun karşılığı budur . Umarım azıcıkta olsa aydınlanmışsındır birşeyler anlamışsındır . Yine diyorum çoook merak ediyorsan gel ofisimize . Tuzla ve beykozdayız . 

     

    Ponzi nedir bilmiyorsun sanırım ? onuda kısaca anlatım anlarsan , alttan (sonradan ) sisteme para yatıranların paralarını üsttekilere ( daha önce girenlere) faiz olarak ödeyen bir piramit sistemidir , aslı ponzi oyunundan çıkmıştır. Türkiyede saadet zinciri denir. Örnek : çiftlik bank , titan , turcoin , hipper. 

    Bizim sistemimizle alakası yok ;) 

    bu kadar bilgi yeter sana ... şimdi iki sokak ötede oyna . 

     

     

    la bu ded,klerin tam pozi. kötü düşünmek yersiz sanırım inandırıldın ve sisteme sokuldun, ve kesinlikle senin refinle sisteme girecekelrden sen pay alıyorsun. yanlışsa yanlış de. Ha göt ayağı onlar tarım hayvancılık yatırım yapıyoruz vs. 

    la benim 110 dekar arazim var çiftçiliği de hayavncılığıda (büyük,küçük,kanatlı) tüm süreçlerini bilirim. çiftlink bank 2 olmalı senin bu dediğin iki kuruş fazla para alacağım diye titana adam ekleme. bu sstemler klasik ilk girenler biraz kazanır gerisi patlak.


    011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2012
    Erkek
    network bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

    Hocam bende @oinomaos un yazdığını ilk okuduğumda doğru anladım. İş durumunu anlatmazsan insanlar ponzi gözüyle bakar demek istemiş aslında. Yani ben öyle anladım en azından. Siz neden heyecan yaptınız ki şimdi.

    adam bildiğin dolandırıcı diyor hakaretler ediyor neden heyecan yapmayıp cevap vermiyim , bak en son yazdıklarına dediklerime cevap vermeyip hala kendini haklı çıkmarma çabasında . irdelenmesi gereken benim hakaret karşısında heyecanım değil bu insan taklidi yapamayan varlığın bu denli saldırgan davranması olmalı . sonra başka bir arkadaş efendi gibi insanca sormuş verdiğim cevapta ortada :) 

    tarafsız bakarsan haksızmıyım bu düzende? 

     

    Verdiğin cevaba da insan gibi görünmeye çalışarak cevap vermediğini yazdım ve halen bir cevap vermiş değilsin. Dükkana gelip göreceğimiz levhayı bir at şuraya amk ya görek diyom bak en insansı halim bu.

    Koy amk gözüme sok şurda "al amk levha bu amk gördün mü" de bu lehvanın sana ait olduğunu göster. 

    Haksızmıyım diyor birde haklısın amk efendi gibi soranada cevap vermemişin ve onuda kılıflayarak neden "cevap vermem"i açıklamışsın.

    E amk gizliyse dükkana gelince de gizli. Gelince goygoylıcan mı bizi diyom.


    Anıl
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek
    network bunu yazdı

    Aşağıdaki tablo ile ilgilinirsen detayları konuşabiliriz.Faiz değildir. yatırım karşılığı kazançtır.Sözleşme ile yatırıma başlanır.Sözleşme imzalam tarihi ile bakiye işlemeye başlar 15 gün içerisinde ödeme yapılmadığı taktirde sözleşme tek taraflı iptal edilir.15 Günlük ücret kazanç ödenmez. 15 günlük cayma hakkını müşterilerimizin lehine çevirmeye çalıştık.4 Senelik sözleşme yapılmaktadır. 4Sene den önce cayma bedeli kesintisi yapılacaktır. Diğer detayları ilgilenirsen konuşabiliriz.Ponzi veya benzeri bir sistem değil . Anadoluda doğu karadenizde çiftçilere yatırım yapıyoruz arazilerimizi değerlendiriyoruz. Kazancımız komisyon(banka , kağıt , avukat , yol , iletişim masrafları da bu komisyon içerisinde) . Bu yüzden Komisyon oranımız sabit ve %10 .

    10.000 TL Yatırım için => 10.000 => aylık 400 (-40 (komisyon) = 360) X 12  => Yıllık 4.320 X 4 => 17.280(En yüksek banka faizi ile 15.372 )

     

    20.000 TL Yatırım için => 20.000 => aylık 800 (-80 (komisyon) = 720) X 12  => Yıllık 8.640 X 4 => 34.560 (En yüksek banka faizi ile 30.744 )

     

    50.000 TL Yatırım için => 50.000 => aylık 2000 (-200 (komisyon) = 1800) X 12  => Yıllık 21.6000 X 4 => 86.400 (En yüksek banka faizi ile 76.856 )

     

    100.000 TL Yatırım için => 100.000 => aylık 4000 (-400 (komisyon) = 3600) X 12  => Yıllık 43.200 X 4 => 172.800(En yüksek banka faizi ile 148.000 )

     

    Bu dediğine kar payı diyorlar. Kar payı demek faiz ama biz kar payı diyoruz haram lafından dolayı sıkıntı yaşıyoruz hoşumuza gitmiyor biz de kar payı dedik. Benim eeeoyyyorlamam buhadar. Anadoluda çok çiftçi biliyorum böyle yatırımlara da rastlamadım hiç.


    next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek

    adamın hevesini kursagında bıraktınız.tam dolandırıyım derken hemde:)))


    Сухое говно к жопе не липнет
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek

    çiftlik bank1 dombili doladı millete.sıra bu arkadaşta.buda dolamaya çalışıyo da işte becerecekmi acepp.


    Сухое говно к жопе не липнет
Toplam Hit: 13347 Toplam Mesaj: 101
faiiz