8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
İşyerinde çalışırken TTNET Müşteri hizmetlerinden bir arkadaş geldi.Daha Sonra anlatmaya başladı 2 dakika vaktinizi alıcam kampanyalarımızı var diye ilk başta sallamadım ama daha sonra ayıp olmasın diye dinledim.
1 Mbit limitsiz kullanıpda 49 Tl Ödeyenlerden 4 Tl daha fark alıp limitsiz ve kotasız 8 mbit kampanyası başlatmışlar.
Evet ilk başta bende inanmadım.Adamı baya sıkıştırdım.Bak fatura fazla gelir 2 gün sonra 15 gb ı geçince 512 ye düşerim altından bir takla çıkar senin yakanı bırakmam arkadaşım dedim ve adamda herşeyi kabul etti.Telefonunu kartını bıraktı.Hatta abi ben 1 ay sonra kontrole geleceğim baba teşekkür edeceksin dedi.
Adama açık açık söyledim. Bak kardeşim ben ttneti sevmem bu adamların her işinde bir kurnazlık vardır taklaya gemeyelim diye üstüne basa basa..
Sonra anlatmaya başladı.
Abi öncede ttnet türkiye pazarında % 100 lük bir paya sahipti, Daha sonradan çıkan diğer firmalar, Quicknet gibi firmalar ve son zamanlarda çıkan 3G davasına toplamda % 3 lük bir müşteri kaybı yaşdı ttnet.Yıl başından sonra 3G ve diğer internet aboneleri hızlarını yükselteceği ve altyapıyı oturtacağı için ttnet onlardan önce böyle bir atak yaptı ve bu kampanyalrı yaptı.
Zaten yılbaşından sonra çok farklı kampanyalar da gelecek dedi.
Sonuç olarak ben ;
49 TL vererek 1024 Mbit limitsiz hattımı
53.5 TL Vererek 8 Mbit Limitsiz Kotasız tarifeye geçirdim.
Ayrıca bunun için herhangibi bir tahahhüt yada zorunlulukda yok.Oturdum anlaşmayı ukudum ve üstüne basa basa adama sordum.
Adamın kartını ve telefonlarınıda aldım.İSterseniz burdan yazayım inanmayan arasın sorsun ve değişikliği yaptrsın :)
Herkeze hayırlı cumalar iyi günler dilerim.. -
90 tl geldi amk :S aynı senin tarifedendi
-
müdür telefonu kaybetme akşam arayıp bende geçiş yapcam eğer net düşerse yada fiyat fazla girerse
o adam kurtulamaz bizden :D
-
Adamın ev adresine kadar öğrendim bak dedim bir takla çıkarsa 54 değilde 55 gelirse benden kurtulamazsın fena olur dedim abi merak etme öyle birşey olmayacak zaten ben seni 1 ay sonra ziyarete geleceğim dedi :)
HEm adamın yaptığı açıklama yeterince inandırıcı geldi bana..
-
temmuz ayında ttnet 8 mb netlimitsiz(49 liralık) bağlattım. ağustosta 49 GB indirmişim. hız filan düşme olmadı hiç. sınırsız olduğum halde ttnet fazla para alır mı ? ne yapacakları belli olmuyor.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Adamın ev adresine kadar öğrendim bak dedim bir takla çıkarsa 54 değilde 55 gelirse benden kurtulamazsın fena olur dedim abi merak etme öyle birşey olmayacak zaten ben seni 1 ay sonra ziyarete geleceğim dedi :)
HEm adamın yaptığı açıklama yeterince inandırıcı geldi bana..
-----------------------------birazdan ara adamı söyle yaklaşık 50 kişi geçiş yapcak eğer fatura yüksek gelirse bayram ziyaretine geliriz :D
-
Adam Yeni Girmiştir işe.. adama ezberletmişlerdir oda yanlış aktarıyordur yeni iş aşkıyla millete.. adamın sonu bana kalırsa iyiye gitmiyor.. böyle olacak
Bakınız -
hocam zaten ilk ay tamamen sınırsız 2.aydan sonra işler değişio adam ilk ayda gelcekmiş sana yamuğa gelme
Tarife Paketleri
Bağlantı Hızı
Aylık Kullanım Kota İnternet Paketleri Kampanya Tarifesi Kampanyasız Tarife
Modemsiz Kablolu Modem ile Birlikte Kablosuz Modem ile Birlikte
NET4 8 Mbps'ye kadar
4 GB
19,99 TL
x 3 ay19,99 TL
x 2 ay *19,99 TL
x 1 ay *29 TL
NET4 (Plus)
8 Mbps'ye kadar
4 GB (Plus)
19,99 TL
x 3 ay19,99 TL
x 2 ay19,99 TL
x 1 ay31 TL
NET6 8 Mbps'ye kadar
6 GB
29,99 TL
x 3 ay29,99 TL
x 2 ay29,99 TL
x 1 ay39 TL
NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar
LİMİTSİZ
32,99 TL
x 3 ay32,99 TL
x 2 ay32,99 TL
x 1 ay49 TL
1LİMİTSİZ
1 Mbps
LİMİTSİZ
39,99 TL
x 3 ay39,99 TL
x 2 ay39,99 TL
x 1 ay45,31 TL
2LİMİTSİZ
2 Mbps
LİMİTSİZ
59,99 TL
x 3 ay59,99 TL
x 2 ay59,99 TL
x 1 ay63,81 TL
4LİMİTSİZ
4 Mbps
LİMİTSİZ
79,99 TL
x 3 ay79,99 TL
x 2 ay79,99 TL
x 1 ay82,32 TL
8LİMİTSİZ
8 Mbps
LİMİTSİZ
89,99 TL
x 3 ay89,99 TL
x 2 ay89,99 TL
x 1 ay99 TL
-Hızlı İnternete Merhaba Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'ye kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.
-
Öyle bir tarife var mı? Bence 444 0 375 i aramadan iş yapmayın! O tarife 15gb kotalı olan! Ayrıca 8mbithız değil, santralinizin desteklediği hıza bağlı.
-
Adam burdayken ttnet sitesini açtım.Bak dedim burda neden yok ?
Abi henüz daha sitede yayınlanmadı adece benim gibi müşteri temsilcileri kapı kaı gezerek hem müşterilere anlatıyor hem gönlünü alıyor dedi..
Benim gibi dolaşan yüzlerce kişi var şu anda dedi.Adama dedim bak dediğin gibi oolursa ben 7 sülalemi bu tarifeye geçirim sana 50 tane müşteri bulurum dedim acayip sevindi.Zaten adamda prim üzerine çalışıyor..
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Öyle bir tarife var mı? Bence 444 0 375 i aramadan iş yapmayın! O tarife 15gb kotalı olan! Ayrıca 8mbithız değil, santralinizin desteklediği hıza bağlı.
-----------------------------Tarife değişikliği olan evrakta eşşek kadar yazıyordu :)
8 Mbit Limitsiz Kotasız
onu işaretledik :D