8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------ttnet personelinin "sınırsız 8 mbit" diye tabir ettiği olay 15gb kotalı paketidir, fazla umutlanmayın..
-----------------------------Okuma yazman yokmu adama özellikle sordum 15 gb dan sonra hız düşerse senle hesaplaşırım dedim.Adam yok öyle birşey bu o tarife değil dedi !
-
bizim evi de aradı bu ttnetçiler 8mbit sınırsız paketimiz çıktı diye.
-
ttnet sana her türlü kafam girsin diyorum başka da birşey demiyorum
bi işi adam gibi yapsalar olmuyor anasını satiyim...
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi konuştum TTNET Müşteri hizmetleriyle ve kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını,internet sitelerindeki fiyatların baz alındığını ve güncelleme filan olmayacağını söylediler.Kendisine ısrarla yeniledim hatta internet sitenize yakında güncel fiyatlar yansıtılacakmış dedim ama böyle bir kampanyalarının olamaycağını söyledi ve paketleri ücretleriyle tek tek saydı adam.Yani üzgünüm ama konuyu açan arkadaşım seni yanlış bilgilendirmiş o salak ttnetçi.
-----------------------------Arkadaşım eğer dediğin doğru ise :)
Bu elamnın benden çekeceği var nasılsa yakalarım bunu ben..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------shadowan bunu yazdı:
Şimdi konuştum TTNET Müşteri hizmetleriyle ve kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını,internet sitelerindeki fiyatların baz alındığını ve güncelleme filan olmayacağını söylediler.Kendisine ısrarla yeniledim hatta internet sitenize yakında güncel fiyatlar yansıtılacakmış dedim ama böyle bir kampanyalarının olamaycağını söyledi ve paketleri ücretleriyle tek tek saydı adam.Yani üzgünüm ama konuyu açan arkadaşım seni yanlış bilgilendirmiş o salak ttnetçi.
-----------------------------Arkadaşım eğer dediğin doğru ise :)
Bu elamnın benden çekeceği var nasılsa yakalarım bunu ben..
-
swordfish içimden keşke senin dediğin doğru olsa keşke bu kampanyaları olsa diyorum ama telefonla aradığım müşteri hizmetlerçi böyle söyledi bana..
-
aylık 66 ytl ye 2mbps sınırsız kullanıyorum
sen bana 8mbps kotasız 53 diyorsun ben de ttnet im bakalım her hangibi bir tehaddüt üm yok böyle bişi varsa hemen bağlatalım ama
bir kontrol etmek lazım müşteri hizmetleri ben 8mbps ı sormak için aradımda site de varken adamlar üstüne basa basa yok böyle bir servisimiz diyorlardı
oyüzden emin olun yada bana da verin şu telefon numarasını arayım sorayim ama soradan bi kazık olursa basarım orayı =)
-
Bunun aynısı 1 MB superonline da da ve ben kullanıyorum.eminim sende ttnet te bunu kullanıyorsun ama o dediğini alıpta 8 MB o paraya yapmazlar.o adamı tekrar görmelisin ve detaylı konuyu oğrenmelisin derim.ha olay TTnet mi ttnet le işim olmaz.türkiye deki en iyi yerli sunucular superonline da iken ne yapayım cartel zihniyetli ttneti.
-
Alın size adamın kartı arayın istediklerinizi sorun.
-
10-15 dk önce aradım konuştum. 8 MB sınırsız internet fiyatı nedir dedim; 99 TL dedi. Dedim galiba 53 TLye 8 MB sınırsız internet kampanyası var dedim. Öyle bir kampanyadan bilgimiz yok dedi :|