folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

1905 bunu yazdı:
    -----------------------------

ttnet personelinin "sınırsız 8 mbit" diye tabir ettiği olay 15gb kotalı paketidir, fazla umutlanmayın..

Okuma yazman yokmu adama özellikle sordum 15 gb dan sonra hız düşerse senle hesaplaşırım dedim.Adam yok öyle birşey bu o tarife değil dedi !

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    bizim evi de aradı bu ttnetçiler 8mbit sınırsız paketimiz çıktı diye.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

ttnet sana her türlü kafam girsin diyorum başka da birşey demiyorum

bi işi adam gibi yapsalar olmuyor anasını satiyim...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

shadowan bunu yazdı:
    Şimdi konuştum TTNET Müşteri hizmetleriyle ve kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını,internet sitelerindeki fiyatların baz alındığını ve güncelleme filan olmayacağını söylediler.Kendisine ısrarla yeniledim hatta internet sitenize yakında güncel fiyatlar yansıtılacakmış dedim ama böyle bir kampanyalarının olamaycağını söyledi ve paketleri ücretleriyle tek tek saydı adam.Yani üzgünüm ama konuyu açan arkadaşım seni yanlış bilgilendirmiş o salak ttnetçi.

Arkadaşım eğer dediğin doğru ise :)

Bu elamnın benden çekeceği var nasılsa yakalarım bunu ben.. 

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

shadowan bunu yazdı:
    Şimdi konuştum TTNET Müşteri hizmetleriyle ve kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını,internet sitelerindeki fiyatların baz alındığını ve güncelleme filan olmayacağını söylediler.Kendisine ısrarla yeniledim hatta internet sitenize yakında güncel fiyatlar yansıtılacakmış dedim ama böyle bir kampanyalarının olamaycağını söyledi ve paketleri ücretleriyle tek tek saydı adam.Yani üzgünüm ama konuyu açan arkadaşım seni yanlış bilgilendirmiş o salak ttnetçi.

Arkadaşım eğer dediğin doğru ise :)

Bu elamnın benden çekeceği var nasılsa yakalarım bunu ben.. 

Bir kaç kişiyede verdim numarasını arayan konuşan muridler cvp yazsın onlarda sorsun herşeyi..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    swordfish içimden keşke senin dediğin doğru olsa keşke bu kampanyaları olsa diyorum ama telefonla aradığım müşteri hizmetlerçi böyle söyledi bana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aylık 66 ytl ye 2mbps sınırsız kullanıyorum

sen bana 8mbps kotasız 53 diyorsun ben de ttnet im bakalım her hangibi bir tehaddüt üm yok böyle bişi varsa hemen bağlatalım ama

bir kontrol etmek lazım müşteri hizmetleri ben 8mbps ı sormak için aradımda site de varken adamlar üstüne basa basa yok böyle bir servisimiz diyorlardı

oyüzden emin olun yada bana da verin şu telefon numarasını arayım sorayim ama soradan bi kazık olursa basarım orayı =)  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bunun aynısı 1 MB superonline da da ve ben kullanıyorum.eminim sende ttnet te bunu kullanıyorsun ama o dediğini alıpta 8 MB o paraya yapmazlar.o adamı tekrar görmelisin ve detaylı konuyu oğrenmelisin derim.ha olay TTnet mi ttnet le işim olmaz.türkiye deki en iyi yerli sunucular superonline da iken ne yapayım cartel zihniyetli ttneti.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Alın size adamın kartı arayın istediklerinizi sorun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    10-15 dk önce aradım konuştum. 8 MB sınırsız internet fiyatı nedir dedim; 99 TL dedi. Dedim galiba 53 TLye 8 MB sınırsız internet kampanyası var dedim. Öyle bir kampanyadan bilgimiz yok dedi :|

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
Toplam Hit: 16749 Toplam Mesaj: 110