8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
EFSANE mi değil mi bilmiyorum amma bu tarifeyi yapan arkadasla birebir görüşmek isterdim
ve yakasına yapışıp şu soruyu sorardım
- Bak arkadasım işe yeni başladıgın için prim kazanma amacıyla beni kurban listene eklediysen beynine fiber kabloları sokar sonra o kablolara veririm coşkuyu.
AMA 8 MEGABIT INTERNETE GECİP 15 GB KOTAYI KABUL ETMEK , 8 MEGABIT INTERNET HIZIYLA BAGLANABİLME MANTIGINA ZATEN TERS.
-
Ben adamlarla protokol yaptık 8 Mbit internet kotası 4 Gb... 29 Lira fakat anlaşmanın bir maddesi şöyle:
-Eğer kota 15 Gb geçerse hız 8Mbit ten 512bit e düşcek...
Neden böyle bir madde koymuşlar anlamadım hade hayırlısı...
-
şimdi adamı aradım konuştum aynen şunları söyledi
ben: 2mbps limitsiz kullanıyorum aylık 63ytl , bu 8mbps lık limitsiz paket e geçmek istiyorum 53ytl
o : ilk önce 1mbps limitsiz paket e geçin (49ytl) sonrada net limitsiz paket e geçin ama 49ytl yazıor netlimitsiz ne iş anlamadım ?
aynen ttnet i arayip yaptırın dior
-
ben güzelim tarifeyi gözümü kırpmadan geri çevirdim boşverin 1 mbit ile mutlu mutlu yaşayın :D
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Ben inanmıyorum açıkçası. Millet 4 mb bağlantıya 90 lira veriyor.
-----------------------------90 liramı ?
-
bende eve gidince arayayım.. bakalım neymiş bu muhabbet...
-
2-3 aydır kotayı kat kat aşıyorum. 8megabit 4 gb kotalı abonesiyim hız mız düşmedi, 2 aydır gelen fatura 56tl.
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------sword
ttnet onlne işlem merkezine girip paket adına bakabilirmisin. Eğer dediğin gibi ise değişik birşey olabilir. Mesala benimki bu
Eğer tarifeye geçtiysen Genkinin dediğini yapsana bizde öğrenmiş oluruz.
Yoksa s2 tunnun :)
-----------------------------
-
slm özkancım dostum bugün 85 nolu türk telekom bayi ile çalışyorum bende 8 mps için bir kayıt yaptırcaktım 99 tl dendi tarife ücreti haberleri olmayabilir tabi kampanyadan...
şimdi senin 53 tl lik 8 mps olayın garip biraz çünkü zaten eğer 15GB kotayı aştıktan sonra 512 ye düşcekse download hızın onun zaten tarifesi 44 tl demekki böyle bir şey olabilir bakalım bu hafta belli olur...
-
toptan köstürmesinler sonra 150-200 :)