8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
Adamı 2 sefer aradım adam bile fitil oldu
Abi kampanya daha yeni basına bile yansımadı..Yakında heryerde görürsün zaten dedi.
Kartınıda yayınladım eğer bir yamuk yaparsa hep birlikte döveriz
Bizim burdaki telekom bayisine sordum abi ttnet hergün bi kampanya çıkartıyor olabilir bende emin değilim dedi
-
Haaa paul doany eleman kılığına girmiş, ne yapsın kriz var malum işler pek iyi değil herhalde kampanyaları artık kendi bildiriyo demek :|
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
10-15 dk önce aradım konuştum. 8 MB sınırsız internet fiyatı nedir dedim; 99 TL dedi. Dedim galiba 53 TLye 8 MB sınırsız internet kampanyası var dedim. Öyle bir kampanyadan bilgimiz yok dedi :|
-----------------------------Nereyi aradın hocam
-
Doğruda olabilir.
Önceki senede 1mb bağlantı için 3 ay boyunca kotayı aşsanızda fatura normal faturanız geliyordu.
Israrl müşteri mizmetlerini aradık.Onlar böyle kampanyamız yok dediler fakat fatura gerçekten sınırlının faturası gelmişti.
Yani en iyisi bekleyip görmek.
-
Bence olay şu. Seni 8 mbite kadar limitsiz 15 gb kotalı tarifeye geçirdiler. Zaten 15 gb kotadan sonra düşme yaşanmadığı içinde adam sana öyle demiştir. Mesala benim hat 8mbite kadar limitsiz geçen ay 15 gb yi kat kat geçtim 512ye felan düşme olmadı. SAnırım fazla abartanlar için düşme yaşanıyor.
Dediğim gibi onilne işlem merkezine girip paket adını yaz burayada bizde neyin ne olduğunu bilelim.
-
Net limitsize geççektim ama bekliyim birazdaha ozman bnde
-
-
Ben inanmıyorum açıkçası. Millet 4 mb bağlantıya 90 lira veriyor.
-
gaza geldim netlimitsize geçtim yetti artık xD
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------
10-15 dk önce aradım konuştum. 8 MB sınırsız internet fiyatı nedir dedim; 99 TL dedi. Dedim galiba 53 TLye 8 MB sınırsız internet kampanyası var dedim. Öyle bir kampanyadan bilgimiz yok dedi :|
-----------------------------Nereyi aradın hocam
-----------------------------Dört yüz kırk dört sıfır üç yüz yetmiş beş :f