8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
Şu anda tarife yeni olduğundan 15gb limit aşımlarını görmezden gelmeleri garip gelmedi biraz zaman geçinçe işin aslı meydana çıkar 15gb download limiti göreçek alt yapıları yok diyenler var dünyada limitli net veren birkaç telekomdan biri bizimki ve emin olun neyi ne kadar çektiğinizi gayet ii görebiliyorlar.
-
adamı bulup dövelim sonra olayı dinleyelim baştan dövelim ki yalan söylemediğinden emin olalım. veya bir ay eve bağlayalım gelen faturaya göre ya salalım ya da öldürüp atalım. bu kadar sıkıntı verilmezki gece gece tüm mesajları yorumları okudum yinede kararsız kaldım.
-
bazen ttnet müşteri hizmetlerinin dışarıyla hiç bir bağlantıları olmadan gece gündüz kolbastı oynadıklarını düşünüyorum.
-
yemişler seni be hocam ben daha yeni konuştum. 8 limitsiz 99 netlimitsiz 49 başka 8lik bişe yok :) ha ama öle olduğunu iddia ediyosan ara konuşma kaydını referans göster al ifadelerini
-
turk.net 'e geçin sözde 15 gb'a kadar hem alt yapısıda kendinin :) 3. aydayım öyle hala turk.net rulez
-
Oh Ne güzel, İyiki Varsın Ttnet, Sanırım Giren Kol Ve Bacaklar İşe Yaradı. :)
-
Bu sabah hız 8 Mbit olmuş
online işlem merkezinde tarifem İşyerim NEtlimitsiz Başlangıç paketi olrak gözüküyor
Yinede içim rahat etmedi adamı bir daha aradım.Bak dedim böyle birşey yazıyor kotalı limitli yada 15 gb ı geçince 512 ye düşmesin ?
Kesinlikle öyle birşey olmaz kaç kişiye verdim bu pekti merak etme dedi.. Adam artık benden bıktı valla
-
evet işyerim paketi 53 lira ve açıklamalarında limit yok gözüküyor ttnet sayfasında
-
adam bizim tarifenden bahsetmiyo işyerim paketinin özelliğiymiş
-
ev içinde geçerli sordum evdekinide geçirelim bu pakete tamam olur dedi..
Toplam Hit: 16725 Toplam Mesaj: 110