folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     Şu anda tarife yeni olduğundan 15gb limit aşımlarını görmezden gelmeleri garip gelmedi biraz zaman geçinçe işin aslı meydana çıkar 15gb download limiti göreçek alt yapıları yok diyenler var dünyada limitli net veren birkaç telekomdan biri bizimki ve emin olun neyi ne kadar çektiğinizi gayet ii görebiliyorlar.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    adamı bulup dövelim sonra olayı dinleyelim baştan dövelim ki yalan söylemediğinden emin olalım. veya bir ay eve bağlayalım gelen faturaya göre ya salalım ya da öldürüp atalım. bu kadar sıkıntı verilmezki gece gece tüm mesajları yorumları okudum yinede kararsız kaldım.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bazen ttnet müşteri hizmetlerinin dışarıyla hiç bir bağlantıları olmadan gece gündüz kolbastı oynadıklarını düşünüyorum.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    yemişler seni be hocam ben daha yeni konuştum. 8 limitsiz 99 netlimitsiz 49 başka 8lik bişe yok :) ha ama öle olduğunu iddia ediyosan ara konuşma kaydını referans göster al ifadelerini

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    turk.net 'e geçin sözde 15 gb'a kadar hem alt yapısıda kendinin :) 3. aydayım öyle hala turk.net rulez
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Oh Ne güzel, İyiki Varsın Ttnet, Sanırım Giren Kol Ve Bacaklar İşe Yaradı. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bu sabah hız 8 Mbit olmuş

online işlem merkezinde tarifem  İşyerim NEtlimitsiz Başlangıç paketi olrak gözüküyor

Yinede içim rahat etmedi adamı bir daha aradım.Bak dedim böyle birşey yazıyor kotalı limitli yada 15 gb ı geçince 512 ye düşmesin ?

Kesinlikle öyle birşey olmaz kaç kişiye verdim bu pekti merak etme dedi.. Adam artık benden bıktı valla

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    evet işyerim paketi 53 lira ve açıklamalarında limit yok gözüküyor ttnet sayfasında

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adam bizim tarifenden bahsetmiyo işyerim paketinin özelliğiymiş

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    ev içinde geçerli sordum evdekinide geçirelim bu pakete tamam olur dedi..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 16725 Toplam Mesaj: 110