folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca meclis yan gelip yatma yeri değildir esas..

Hele başbakanlık makamı ülke satma makamı hiç değildir.Umarım anlamışsındır.

Bu ülkede kan akıtılacaksa başbakan ve onun sülalesi gibi şerefsizler hemen kaçacaktır savaş anında.Bu söz ona kalmadı.Geriye kalan yine gariban aileleri ve bu ülkeyi cidden seven insanlar olacaktır.Yani başbakanın bu sözü söylemeye hakkı yok.sülalesi daha savaş çıkmadan amerikada yaşayacak be.

edit: facebookun varsa bak

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1190573198017&ref=nf

yada star haberde al sana açılım diye çıktı.Size ölmeyi emrediyorum araştır.

Bakın bakalım askerlik yan gelip yatma yerimi.Mecliste şehirleri öldürenlerin elini sıkarken tekrar düşün askerlik mi meclis mi yan gelip yatma yeri,

Askerde aldıkları düşük maaş ve can güvenliği tehlikedeyken tekrar düşün askerlik mi meclis mi?

Millet vekilleri 8 bin civarında para alırken tekrar düşün, meclisin %48 i hakkında suç duyurusu varken, pkknın ardındaki ermenilerle, yunanlılarla, amerikalılarla, ruslarla el sıkışırken teşrar düşünün TEKRAR DÜŞÜNÜN

Askerlik mi yoksa meclis mi yan gelip yatma yeri ?

askerlik lafına neden mi takıldık üstü okuyun!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    taekwondo bunu yazdı:
    BURAK_X bunu yazdı:

ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.

şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur. 

----------------------------

bizde müslümanız kardes diğer parti başkanlarıda müslüman , adam kayırmayan verimli şirketleri kendimizde yaratabilirdik özelleştirme nin anlamını bizde biliyoruz fakat özelleştirmeler  Türk firmalarına özgü olabilirdi neden yabancılara sattı bizi tayyıp ??,memleketteki hüsranı göremeyenler gözlüklerini cıkarsın

Hoca onlarda gözlük var ama at gözlüğü var bizimde at gözlüğü takmamızı istiyorlar ama yok takmayız.

ihaleye çıkan firmayı yabncılar alıyorsa, yerlimiz almıyorsa ben ne yapayım.
    + şu sizin "at gözlüğü" terimide sıktı artık...

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:

kim demiş ?

İsrailin ayrısı fiat verdiler mayın temizlemek için,  toprağıda kiralamayın dediler kabul etmedi bizimkiler.Kaç ihalede böyle durum yaşanmıştır.Milliyetçi şirketler var ülkücülerin elind eolan, o kadar sağlam adamlar var onlar hiç almak istemez tabi haklısın.

Zaten onlara biraz az vermek yerine yabancı sermayeye katkıda buluınmakta tam bi vatan sever başbakan tiplemesi.Abd yalakacı tipi çizmiyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:

Scofield bunu yazdı:
    taekwondo bunu yazdı:
    BURAK_X bunu yazdı:

ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.

şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur. 

----------------------------

bizde müslümanız kardes diğer parti başkanlarıda müslüman , adam kayırmayan verimli şirketleri kendimizde yaratabilirdik özelleştirme nin anlamını bizde biliyoruz fakat özelleştirmeler  Türk firmalarına özgü olabilirdi neden yabancılara sattı bizi tayyıp ??,memleketteki hüsranı göremeyenler gözlüklerini cıkarsın

Hoca onlarda gözlük var ama at gözlüğü var bizimde at gözlüğü takmamızı istiyorlar ama yok takmayız.

Türk telekom gibi ülkenin en statrejik kurumunu araplara el altından satıp sabah ve atv yi reklamını yapsın diye dağmadının başında bulunduğu şirkete satıyor. ve mayınlı araziyi 2 tane türk şirket çıktı işte biz temizleyebiliriz diye. o yetmedi başbuğ çıktı gerekirse tsk bu işide yapar diye ? 80 yaşındaki emekli albay bana 1 tabur asker verin 1 mevsimde temizliyeyim diyor ? ama nedendir bir israil sevgisi almış başını gidiyor başbakanda.. herhalde bu israilliler mayınlı arazi temizleme şampiyonu falanlar.. ondan sonra çıkmış türk şirketlerde girsin diyorsun. sorarlar adama Türk şirketlere fırsat verildide yapmadılar mı ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

anayasa mahkemesinin vatan toprağını kiralamayazsınız deyip durdurma kararı verdiği için hukuka uymadığını söyleyen akpli bozdağın mandacı olduğunu anlamayan ey zevatlar...vatan toprağı her ne olursa olsun kiralanamaz uleyn.toprak kutsaldır uleyn...toprağı kiralamayazsınız uleyn. sizde vatan sevgisi yok bre. para gelsinde nereden gelirse gelsin düşüncesi var üleyn.

özelleştirmenin amerikanın sömürge politikası olduğunu anlamayan. bunu özelleşti çok güzel oldu disiplinli oldu diyen çağın gerisinde yaşayanlara anlatamazsın. tarihini bilmezler 100 yıl önceki emperyalizmin bugün yine bu topraklarda gözünün olduğunu bilmezler üleyn. 

%47demişler.%47 tıpkı davos gibi bir oyundu üleyn. neymiş c.baskanı müslüman olduğu için seçdirmiyorlarmış halkın karşısına çıkıp ağladınız üleyn. ne yani Cumhuriyet yıllarından bu yana gelen c.baskanları ateist dinsiz satanist miydi üleyn? hepsi bir oyundu..halk azıcık okusa düşünse adamın 1970lerdeki yaptıklarını bilse hayatta destek vermezlerdi. bu oyunu kimmi oynuyor. emperyalizm mandacksı kanal 7 stv vs medya kuruluşları. destekleyen kim ? amerika. niye destekler? vahdettin politikalarıyla ülkeyi daha kolay sömüreceğini bilir. eh zaten akplilerin düşünceleride padişah isterük hilafet isterük cumhuriyet hür vicdan istemiyürük bunlar bize çok. bize özgürlük çok biz ot gelip bk gidelim hayat devam etsin bomboş güleoynaya geçip gidelim derler...oysaki Atasının çok güzel bir sözü var onu bilseler: Bağımsızlık benim karakterim demiş büyük önder değil mi? 

bide demokrasiden bahsederler ya gıcık olurum. kendilerine gelince demokrasi düşmanı gördüklerine kan kustururlar. 

edit: ha bide sırf rte kürt açılımı güzeldir hoştur dediği için desteklerler bide ha...uleyn kürt açılımıda ne oluyor bre. bi kere ekranlara çıkıp ben TÜRKÜM dediğini duydunuzmu bre... Allasen bi kere Türküm dese gam yemiyecem inanacam.haa Türküm dersen faşist damgası yersin anladık caniko.Bu ülkedeki bütün Türkler faşist o zaman, bu ülke bizim değil o zaman hemi?gerçi kendiside demiş ya zamanında, çok faşist davranmışız yurdumuzdan kan emicileri kovduk diye.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Özelleştirmeyi hala vatan toprağı satmak olarak gören yobazlar araştırsın.

http://makdis.pamukkale.edu.tr/mak17.htm 

Bu örnek.

Onlara kalsa ekmeğimizi karneyle alacaz.  Aman efendim satmayın o şirketi. Al bi tarafına sok o şirketi. Çok da iş yapıyor ya. Ama hayır, onlar atalarımızn mirası. Çanakkale hatırası. Yerim ben o hatırayı.

Efendim rejimin nesini beğenmiyoruz? Hayır biz beğeniyoruz. %47 almış adamlar çok da memnunuz. Ama siz değilsiniz. Nerde kaldı sizin demokrasi anlayışınız. 

Tonla özelleştirilen Türkiye'yi az kalsın kalkındıracak olan şirket ismi var. Çoğunu ilk defa duydum. Satmasaydı hiç duymayacaktım. Hala nike giyiyorum hala coca cola içiyorum hala opel kullanıyorum hala nokia taşıyorum.

Emperyalizme boyun eğmişiz biz. Amerikan mandasıymışız. Siz nesiniz? Kullandıklarınızdan hangisi Türk malı? Adam che yi destekler elin amerikalısını kendisine örnek alır ilericiyim der sonra kalkar bize kukla der yok ya. Tarihini bilmez sorsan medresede 2+2 öğretiliyodu sanar. Bilmez ki Ali Kuşçular Mimar Sinanlar Akşemseddinler Fatihler Kanuniler Piri Reisler Osmanlıdan çıkmıştır. Bilmez ki zamanında sadrazamın Avusturya kralına denk olduğunu. Bilmez ki avrupanın silahını Osmanlıdan ithal ettiğini.

İşsizlik işsizlik. Adam sanıyor ki dünya güllük gülistanlın Türkiye neden böyle? Baksın bakalım nerde neler oluyor? 3 aydır işsizlik oranı düzenli olarak azalmakta. Bunu konuşan yok tabii. Senin mal arkadaşın bktan bir işletme okuyup açsa banane? Okusaymış ingilizcesini çıkaymış dışarı Türkiyeyi tanıtaymış. Ama yok onlar öle orta sınıf işleri yapmazlar. Maaş + yol + sigorta vs vs.

Elini vicdanına koy be adam. Cumhuriyet tarihinde bu kadar yatırım görmedi memleket. Milyon nüfuslu istanbulda bir allahın kulu yok ki metrobüsten memnun olmasın ama muhalefet ya çıkyor diyor ki efendim niye dönemiyor niye öyle niye böyle. İstanbul yıllar önce çöplüktü. Eminönü rezaletti. Suyu tankerden alıyolardı. Tayyip getirdi sıcak suyu istanbula. HAberleri yok ki :) istanbulun göbeğinde tanker sırası vardı su almak için. Ah ah..

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

işsizlik %13 lerde bre. ekonomi 2. dünya savaşına geri dönmüş durumda. yurttaşlar borçlu yaşıyor.

borsanın 3de 2si yabancıların elinde...

siz hala emperyalizm çocuğu olalım diyorsunuz ya ne diyeyim başka...ama uğur mumcu çok güzel demiş size...

bütün dini sömüren partiler tek tek ufalanıp gitmiştir...çünkü hepsi amerikan mandacısı olduğu anlaşıldığından tükenmiştir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

yerliye satmıyoruz mu diyorlar? alan alır almayan bir araba laf sayar efendim...

edit_x; israil sevgisini gördük davosta 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:

yerliye satmıyoruz mu diyorlar? alan alır almayan bir araba laf sayar efendim...

evet tam seçimlere kısa bir süre olan bu olay çok manidar gelmiyor mu sanada ? hiç düşündünmü acaba bunlar bir seçim oyunu olabilir mi ? 45-50 yıl süreli kiralamak hangi akla ve mantığa sığar ? senin gönlün rağzımı ilk önce bunu söyle yarım asır o toprakları israilin kullanımına açmak ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:

:) fazlasıyla gördük fazlasıyla.

ARtislik yaptı şimdi yok israille bilmem kim için arabuluculuk, yok petrol olan toprakları israile vermeye çalışmalar.

Hoca yazdım siz cidden gözünüz kapalı savunuyorsunuz.Araştırmıyorsunuz.Ben gerektiğinde chp için gerektiğinde cumhuriyet için objektif bakıyorum.

Örneğin türbanlılarında imam hatip gibi özel din tabanlı üniversitelr açılmasını ve oraya gitmesini destekliyorum.Bir insan dini yüzünden eitimden mahrum kalmamalı diyorum.

Fakat siz asla ama asla objektifliğinizi sağlayamıyorsunuz.Bu yüzden sizinle konuşmak sadece muhabbeti döndürüyor.Adamların söylediği sözleri bile çevirtiyorsunuz.Davranışlarını hayli hayli yaparsınız.

İki artislik yaptı van minüt diye oho kral oldu.Amerikaya açma sıkıysa havaalanlarını, israille muhattap olma sıkıysa ?? Ambargo uyguluyorlar Türkiye ye tırlarımızı sokmadılar 6 saat.Hadi ordada artislik yapsana.Görünüşte seçimden önce davos benim için bitmiştir, seçimden sonra oo değerli başbakanımhoşgeldiniz size ne verelim ?

Bırakın bu ayakları ya.

Toplam Hit: 22374 Toplam Mesaj: 188