Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum
-
Zumsuk Hocam Söylemlerine Katılıyorum ama peki ne yapılmalı sence.? Çözüm Önerin nedir.?
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------2 video ekliyorum izlesinler uykudan uyanırlar diye;
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=77277842298&ref=mf
bide bu.
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1162886028282&ref=mf
erbakanda aynı zihniyetti ya neyse. asıl burda rte nin bir dediği diğerini tutmadığını dini kullanarak insanları kandırdığı belli.tartışmanın hiç bi manası yok hacım. anlayana sivrisinek az anlamayana .........
-----------------------------maalesef başa yerde bulamadım youtube ta videolar çalışmıyor facebookla ulaşabileceğiniz başka bir tayyip videosu
http://www.facebook.com/video/video.php?v=93551459468&ref=mf
hem laik hem müslüman olunmaz,
demokrasi bize göre araç olacaktır,
yeni 21. yüzyıl medeniyetinde islam ağırlığını koyacak.Buna destek verenler karşılığını fazla fazla alacaktır.Karşısında duranlarsa zillet içerisinde kalacaklardır
Egemenliğin Allah ile çelişir gibi olduğunu göstermek
----
hepsi bu video var. Adamşeriatı, tarikatleri destekleyenleri ve desteklemeyenlerin halini,Demokrasinin yani insanların üstün olduğu bir devlet yapısının allah ile çelişeceğini ekliyor.
Sizce bu adam çok mu milliyetçi, halkının özgürlüğünü düşünüyor ? Güldürmeyin ...
-
Şahsen benim elimde zumsuğun paylaştığının belkide 3 5 katı bilgi dosya farklı kaynaklar haberler olaylar vs. var ben mücadele vermiorum artık banane ben siyasetçimiyim hepsi para için o işi yapmıyor mu hangisinde vatan sevgisi var kişiliksizler topluğu kimisi ip fırlatır sonra gider elini öper kimisi başkalarının önünde diz çöker gelir vatandaşa fırça kayar kimisi sağ kesimdn oy alamıcağını bile bile hala orada durur delinin biri adını hizipçiye çıkarır bilende der bilmeyende der.
Hepsi kendi teknesini bizim gibi kerizler sayesinde döndürür nasıl mı kimisi amcasının oğlunu işe alır kimisi gemicikler alır kimisi koltuk altnda karpuzla gezer ama ne bir projesi vardır ne bir icaati avel avel memleketi dolanır dış devletlere boyun eğer ve böyle oldukcada biz her sene her yıl Atatürk gibi bir lider lafıyla dolaşır dururuz ama gelmiceğinizi biliriz çünkü dünyaya tek gelmiştir. Benim tek istediğim Atatürkün kurduğu cumhuriyetinde gerisine götürmesin bu basiretsiz insanlar topluluğu yoksasa ne halt yiyolarsa yesinler yencek birşey kalmadı zaten
Akpye oy veripte burnunun bokunu yiyen, köpek gibi atılan kömürleri toplayp oy veren,işlerinden çıkarılanlar, açlıktan dilenenler, çıkar uğruna oy verip onurunu şerefsini satanlar, din ayaığna her türlü şerefsizllikleri ypaanlar,bilip bilmeden savunmak için takım tutar gibi parti tutanlar düşünsün benim rahatım iyi çok şükür durumumda iyi he diceksiniz ki akpye oy vermeyipte fakir olanlar vs. napsın onlarında Allah yardımcısı olsn onlarda şerefsizliğe başlasın akp yalakası olsn yoksa aç kalırlar herkese eşit güya dindar parti olan akpden deilsen dinsiz ve günahkarsın çünk feto hocanın elini ayağını yalaman öpmen hicazet alman gerekir.
Son sözüm zumsuka sen o kadar şey paylaşıosn ya inan kimse kaale bile almıo çünkü beşiktaşlı bir adam oturupta fenerin haberlerini iştahlı okumaz bunlarda aynı okusada anlamamk için okuo birisi hala özelleştirme olur dio yav sormazlarmı adama 1milyona satcağın şeyi chp mahkemeye verdikten sonra 2,5a satıosn ebe şerefsiz o 1,5mliyonu memleketin malını elin arabıylamı paylaşıcaktın ? yıllık gelirine kokten özelleştirilen pektim, para basan telekomu satıp dünyanın en pahalı interneti yaptırırsan o özelleştirme olmuo özelden memleketi s..me oluo...
sıkısıncada cevapları belli hangisi çalmıoki,hangisi 14yaşinda kıza bakmıoki hangisi osurmuoki vs..
"Kızlığını kocasına teslim etmiş karı gibi herkes teslim etmiş kendini tayyibe değişik pozisyonlar beklio doğal olarakta bundan hoşnut duyuyorlar şimdi tayyip gidip başkası gelse yeni baştan ten uyumu filan sorn olacak boy posta yerinde zatn boya posa neden oy verio millet :) çalan memnun alan memnun veren memnun bize sadece konuşmk düşüo buda şahsen beni artık yoruo ama yinede mücadele veren arkadaşlarada başalarıla diliyorum "
-
Zumsuk.
Akp kötü yönetiyodur. ekonominin içine etmiştir.dış politikada silik kalmıştır. tamam eyvallah. Ama vatan sattı şeriat getirecek vb. gibi şeyler var
Vatan satılıyorsa ülkenin imajı kimin umrunda olur.
@kafirimam
Ya Allah aşkına çekil. Ya da sen anlat biz anlamayalım. İnsanları anlamadan dinlemeden anlamazlar diyip duruyosun. anlat yav anlat. sen anlat anlayan çıkar belki.
-
Anlayacak anlatacak birşey yok aslında herşey ortada sadece bulanıklık yaratılıyor.
Bende küçüklüğümde sümerbanktan çok alışveriş yaptım ailemle birlikte. Ve şuan Piyasada bulabildiğim evet arkadaşın dediği adidasları giyiyorum. Çünkü sümerbank YOK SATILDI!
Kalın kafalı vs değil buradaki kimse herkes menfaatleri doğrultusunda konuşuyor. Sadece çocuğunu geleceğini vatanını düşünenler mantıklı ve gerçekleri anlatıyorlar. IRKÇIYIM dimi şimdi de vatan millet dedim ya IRKÇI yapın şimdi beni!
Benim dedem Atam büyüğüm her kimse Vatan hainliğini bırak benim çocuğumun geleceği hakkında yanlış karar veya bir eylemde bulunuyorsa ben buna müdahale ederim arkada.. Ki bu vatanı satan bir partiye baştan sona olayı komploolan bir partiye oy veriyorsa yeri geldiğinde suratına bu partiye oy verenler hamam böceği derim! Bakın bu ataya saygı sevgi kavramı dışındadır. Bu tamamen ülke için dedenibabanı bir birey olarak görüp fikrini söylemektir.
En başından beri yanlış burada değil mi zaten karşı komşunun oğlu ahmet gelsinde bi selam getirsin bana ve ben onun işini erken halledeyim torpil yapayım vs vs. Arkadaşım yok öyle yağma en başta baba nerede babadır dede nerede dede dir arkadaş nerede arkadaştır bunu bir kafanıza sokun. Çünkü bunlar hassas konular...
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Dahası ;
Hadi onlar idda bunlar ? Bunlar tv kanallarında videolu yayınlardı, röpörtajları var.Şimdi silah zoruyla söyletildi diyemezsiniz
Gül konuştu => Bop için ABD ile birlikte harekt ediyoruz : http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=181295
Erdoğanın bop ile düşüncekleri mi ? Erdoğan’dan enteresan bir açıklama: “Amerika’nın düşündüğü Büyük Ortadoğu Projesi var ya, Genişletilmiş Ortadoğu Projesi; Diyarbakır işte bu proje içinde bir yıldız, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım.”
(15 Şubat 2004, Kanal D, Teke Tek Programı) 18.02.2004. Hürriyet Gazetesi, sayfa: 20.
Bunlar konusunda ne diyeceksiniz işte size Amerikan uşaklığının, ülkeyi satmanın, ülke bölücülüğü ve vatan hainliğinin en büyük kanıtı ..
--------
BOP => pakistandan fasa kadar tüm bölgedeki ülkeleri federal sisteme ve -özgürlüğe- kavuşturmayı amaçlayan projedir.24 tane müslüman ülkeyi kapsar.Amaçları kendi kukla hükümetlerini oluşturup şirketleri özelleştirecekler.TAbi özelleştirme lafın gelişi.Amerikanın idaresinde olacak.Büyün yer altı, yer üstü, doğal kaynakları tüketecekler.
Amerika bundan zengin olacak.Kısacası bop budur.İçinde ırak, Türkiye, iran, pakistan, filistin gibi bir çok ülke vardır.Sizce Erdoğanın ve akpnin bunu desteklemesi ülke iyiliği için mi? Yani erdoğan müslüman ülkelerine bunların yapılacağını bile bile destekliyoruz diyorlar o halde müslüman mı ? Yani din kardeşlerine bunu yaptırabilecek mi ?Öte yandan geçtim müslüman ülkelerini Türkiye ? Kendi kaynaklarımızı kullanamamayı geçtim kürdistan destekçiliği ?? (kürdistan bir bop projesi koludur)
Bence kendinizi kandırmayın..Bu soruları ve gerçekleri atlatıp özelleştirmelere kayıyorsunuz.Problem özelleştirme değil.Özelleştirme olur devlet yeni birşey açar.Prblem özelleştirmenin altında yatan zihniyet ve nedenler
-----------------------------Şunu açıklamak lazım.
AMERİKA HER GÜN VE HER ZAMAN YENİ BİR PROJE ÜRETİR.
Bu BOP olur MOP olur veya başka bir şey olur.
Amerika günümüzün büyük devleti. Tabiiki dünyanın her yerine parmağını sokacak.
Biz nasıl "Zamanında Osmanlı İmparatorluğu 4 kıtaya yayılmıştı" diyerek övünüyorsak, ve o zamanki Osmanlı İmparatorluğunun politikalarını beğeniyorsak, şimdi aynısını amerika yapıyor.
Amerikan taraftarı mıyım ? Hayır.. Amerikayı hiç sevmem..
AMA BURADA ÖNEMLİ BİR NOKTA VAR
Recep Tayyip Erdoğan ne dedi ?
Biz BOP Projesinin EŞ BAŞKANIYIZ demişti..
Eş Başkan ne demek..
Bu projeyi Amerika ile beraber yapıyoruz demek.
Bu da ne demek oluyor.
Türkiye isterse, hoşuna gitmeyen bazı şeyleri değiştirebilme gücüne sahip oluyor demektir.
Nasıl zamanında Fransa Kralı Osmanlı İmparatorluğu ile arayı sıcak tutuyordu.
Bizim de Amerika ile ve diğer tüm ülkelerle bağlantılı olmamız gerekiyor.
Türkiyenin Amerika nezdinde itibarının olması çok kötü bir şey mi ?
-
edit: burdaki maddeler birilerini çok feci rahatsız etmiş:)
-
Beyler bugün bu konuları tartışmanın zamanı değil , gün olup devranı ' DÖNDÜRDÜĞÜMÜZDE ' hep birlikte otururur bir zamanların iktidarının nerelere düştüğüne güleriz ...
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Zumsuk Hocam Söylemlerine Katılıyorum ama peki ne yapılmalı sence.? Çözüm Önerin nedir.?
-----------------------------Hocam Türkiye deki tek Atatürk ilke ve görüşlerine sahip parti CHP dir.Maalesef.Diğer partiler başka ehdefler seçmiştir.Ne gibi ? Osman pamukoğlu bile kürtlere sert yaklaşacaktır.Pkkyı bitireceğim diye.komünist ve ırkçı partilere hatta dinci partilere girmeye gerek bile yok.
Atatürk ün ilke ve inklapları yani görüşleri ülke yönetimine modernleştirilip uygulanırsa çok daha iyi bir sonuç alacağız.Bunun için başta geçmişinde devlet ile bir takım sorunları olan, Atatürk 'e Cumhuriyete ve hukuk düzenine karşı düşünceler besleyen adamları başa yasalar ile getirmeyceksin.Çünkü Türkiye yi çekeceği nokta zaten bellidir.Atatürkçülükten çıkartmak.
Atatürk görüşlerini tam anlamıyla uygulayacaksın.Atatürk ü örnek alacaksın.Öte yandan yasaları hazırlayacaksın.Atatürk ilkesindeki gibi devrimcilik anlayışı yani yenilikçilik anlayışı ile oturacak profesörler, hukukçular, askerler, millet vekilleri falan çok geniş düşüp yasaları sağlamlaştıracaklar.Yasa denetçileri olan polis, asker, zabıta vs. ise yasaları tam anlamıyla denetleyecek.İnsanlara büyük suçlarda ağır cezalar verilecek.Çyle 13 yaşındaki kıza tecavüz edip 2 gün sorna çıkamayacak.
Yasaların insan mnatığınla eşlenmesi gerekiyor.ÖRneğin çok geniş bir yolda düzse ve 90 la gidind iyorsa fakat o yol normalde 110-120 ye müsade ettiği halde 90 la gidin diyorsa insan mantığına ters gelir ve yasaları çiğneyip 120 ile giderler.
Yani işin başı parti.Chp neden sevilmiyor ? Onlara karşı psikolojik savaş var.Deniz baykal iyi bir lider olabilir neden mi ?
Çünkü sağlam adamları toplayabiliyor yanına kim gibi ? kılıçdaroğlu gibi.İyi lider demek zaten yanında çalışan kadro demektişr.Büyükerşen tranvay, porsuk projelerini getirdi avrupa gibi olmasını istedi.Sadece adamlarına Eskişehirde yapılsın dedi.Daha sonra adamları projeleri çizdi.Sonuç ? büyükerşen baktı biraz değiştirdi.Sadece fikrini söyled adamlar ona uygun çizdi.
Yani güzel bir lider.Dahası deniz baykal akpnin yaptığı saçma sapan aysa değişikliklerine karşı çıkıp ülkeyi korumaya çalışmadı mı ?
Bizim ülkemizde mantıksız parti taraftarlığı yapılıyor.Ben müslümanım hmm akpde din tabanlı parti ben akpliyim o zaman, ben ilericiyim o halde komünistim vs.. Bırakın bu işleri.Önce özgürlük ve refah.Sen dinini bu şartlar altında yaşarsın.Başka türlü değil.
NEden ortadoğu projesi ? Çünkü müslümanlar dinlerini herşeyin üstünde tutuyorlar.Yani özgürlüklerinin bile üstünde.işte sorun burdan kaynaklanıyor.Sorun dinin saçma olması değil aksine mantıklı tek sorun insanların mantıksız olması dini doğru yorumlamaması.Bu yüzden amerikanın adamları dini güzelce yorumlatıp millete aşılıyor.
Atatürk ün laikliği tam bu noktada gözüküyor.Devlet yani ülke yönetimi ve partiler ile din arasında bir mesafe olacaktı.Bizimkiler ne yapıyor ? Bu partinin tabanında dincilik var o zamn ona oy verelim.Tama işte nokta burası.Bunu çözersek işi çözeriz.
-
Sanırım Sorunun Kaynağı Ülkeye Hizmet Edebilecek siyasetçi Boşluğu, Siyaset Yapabilecek Adam Yetersizliği. Şimdi Düşünüyorum Gelecek Seçimlerde Seçime Girecek Partilerin Hangisi Tayyipten Daha beterini Yapmayacak Garanti Verebilecek kimse varmı Acep..
Erbakan Desen Fikri Zaten Hizmet Fikri değil belli, Hemde Yaşlandı bunadı yani. Deniz Baykal Hırsızlık için Adeta Yanıp Tutuşuyo, Başa Gelirse Hey Bop Mop Dinlemez, Çalmasına Çırpmasına Bakar. Millete Yaşayabileceği En büyük Ekonomik Kaousu Verecek Çünkü Tayyipten kalan Karmaşıklığı Çözemez o...
Eeee Geriye Kalanlardanda Pek Medet Umamıyoruz. Nasıl Olacak bu Gidişat, Siyasette Adam Gibi Adamımız Yokmuş.?
Pamukoğlu Evet İyi İdare Edebilecek Bir kişilik Ama Fikir Olarak Faşist Olduğu Kanaatindeyim. Etnik Kirliliği Yaşadığımız Bu Dönemde Çok Tehlikeli Bir Sima, Zira Kürtlerin Öldürülerek Bitirilemeyeceğini Çok Acı Bu Millete Tattıracak. Ve Yıkılmış Yanmış Bir Türkiye ve Dünyada Yanaşmamamız Gereken İdeolojilere Türkiyeyi Kürtleri Durduracam Diye Teslim Edecek Bir Şahsiyet.
Atatürk' ün Taktik Ve Stratejileri Geliyor akla ama Osman Pamukoğlu Çok Taraflı Düşünebilecek Biri değil. Tek yanlı Düşünceleri Bir Gerçek Bölünüş Yaratacak Kanaatindeyim.