folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

Burda atlanmış olan önemli bir nokta var. Bu AKPli lafı ters biraz. Biz ak partinin yaptıklarını ak parti olduğu için değil bizim benimsediğimiz yolda ilerlediği için oy veriyoruz. Yoksa benim ak partide çalışan bi tanıdğım falan yok bi menfaatim yok.

Ayrıca hocam şeri rejimi istediğimi de nerden çıkardınız anlaymadım? Ha şu da var cumhuriyet rejimini düzgün yürütemiyorsunuz ondan sonra şeriate düşman kesiliyorsunuz. Aklı başında hiç kimse kadrolaşmayı derin işleri inkar edemez. Bunlar da olunca işte sıkıntı. Baykal herşeye muhalefet olmaktan başka ne yaptı? Bu mu demokrasi? Tek iktidar siz olsanız demokrasi demezsiniz ama. Tek partili dönemleri de biliyorz ;)

Ne rejime düşmanım ne de mollayım. Sadece hizmet görüyorum devletten. İyi gidiyorlar. Bütün mesele bu. Yoksa 'AKP' li değilim Ak partiyi destekliyorum.

+ Ben de eğlenen gezen biriyim yani örümcek kafalı gerici tesbihli sakallı falan değilim. Bu sitede zıt görüşte birçok arkadaşla muhabbetim var gezmiş dolaşmışlığımız var :)

bunları söylemen bile seni gerici diye etiketleyecek insanlarla doludur burası :) o yüzden şaşırma bence dediklerinden şeriat istediğini çıkaranlar için. çünkü akp hakkında iyi şeyler söylemsen dahi kötü şeyler diyemiyorsan cahil,ezik bir şey bilmez olursun :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

Ne rejime düşmanım ne de mollayım. Sadece hizmet görüyorum devletten. İyi gidiyorlar. Bütün mesele bu. Yoksa 'AKP' li değilim Ak partiyi destekliyorum.

ne hizmeti ? amerikan paralarıyla hizmet aldığını sanıyorsun ve yanılıyorsun.

bak o hizmet veren belediyeler yıllık bütçeden aldıkları parayı bitirdiler. çoğu borçlu durumda

dış borç 400 milyar doları geçti bre.

imf ye 8 milyar dolar borç var k(8 yılda 6,5 milyar faiz ödemişiz)

bak şimdi yeniden imfden para alınacak.

hizmet dediğin sana giren kazık vergilerdir.

sen daha iyisine layıkken senin cebindeki parayı alıp hizmet gördüğünü sanıyorsun.

her doğan çocuğun borçlu doğduğunu bilmiyorsun.

bugün bu yazılanları anlamayacaksın. ayakların yere bastığında anlarsın belki.(65 yaşında emekli olduğunda alırsın hizmeti :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ben genelde antiakplilerin içinde akp yandaşı akplilerin yanında antiakp yandaşı oluyom :D

Neyse siyasetin sonu yok arkadaş ben konuşmam :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Ben genelde antiakplilerin içinde akp yandaşı akplilerin yanında antiakp yandaşı oluyom :D

Neyse siyasetin sonu yok arkadaş ben konuşmam :|

doğru diyorsun hayvancığım... bende senin gibi yapıyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    herkez birşey söylemiş hangi birine cevap vereceğim.Sadece şunu rica ediyorum şeriat sistemini araştırın.Ancak olanı değil olması gerekeni ve sonra bana olması gereken şeriat sistemini yapamamamız için bir neden söyleyin.

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    edit: burdaki maddeler birilerini çok feci rahatsız etmiş:)

Dün akşam senin uzuun maddelerini okudum, ama vakit darlığı nedeniyle cevap yazamadım.

Bu gün senin o maddelerinin hepsine tek tek cevap yazacaktım ki, bu sefer sen silmişsin..

Ama aklımda kalan bir maddesi var, hem de 1 inci maddeydi.

Sen AKPARTİ Zina düzenlemesini kaldırdı demişsin.

Hayır yavrucuğum, Zina yasasını AKPARTİ yaptı, kadın ve erkeğe aynı cezanın verilmesi amacıyla.

Ama Zinayı suç olmaktan çıkmasının sebebi CHP dir..

İnternetten az araştırma yaparsan görürsün..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Sıcak haber :

işsizlik fonunun hazineye aktarılmasını öngören yasayı abdullah gül de onayladı

Bu bilgi eksik.

İşsizlik fonunda 40 milyara yakın para var.

Hazineye aktarılan kısım ise yıllık 4 milyar dolarlık faiz gelirinin 3 milyar doları.

O da 1 defaya mahsus olarak...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

Burda atlanmış olan önemli bir nokta var. Bu AKPli lafı ters biraz. Biz ak partinin yaptıklarını ak parti olduğu için değil bizim benimsediğimiz yolda ilerlediği için oy veriyoruz. Yoksa benim ak partide çalışan bi tanıdğım falan yok bi menfaatim yok.

Ayrıca hocam şeri rejimi istediğimi de nerden çıkardınız anlaymadım? Ha şu da var cumhuriyet rejimini düzgün yürütemiyorsunuz ondan sonra şeriate düşman kesiliyorsunuz. Aklı başında hiç kimse kadrolaşmayı derin işleri inkar edemez. Bunlar da olunca işte sıkıntı. Baykal herşeye muhalefet olmaktan başka ne yaptı? Bu mu demokrasi? Tek iktidar siz olsanız demokrasi demezsiniz ama. Tek partili dönemleri de biliyorz ;)

+ Ben de eğlenen gezen biriyim yani örümcek kafalı gerici tesbihli sakallı falan değilim. Bu sitede zıt görüşte birçok arkadaşla muhabbetim var gezmiş dolaşmışlığımız var :)

Ben onu anladım ki Akpliler genelde akpyiobjektif olarak göremiyor.Akp onu yapmak istemiyor bunu yapmak istemiyor.NErden mi çıakrttık ? Eski konuşmalarından, yaptıklarından, Akpnin tabanıda belli.

Ergenekon üzerinde bambaşka seneryolar yazdı.Ergenkondan içeri alınanların yarısından fazlası suçsuz.Senaryolar, iftiralar.O zaman düşünüyorsunuz da  akpye geldimi nerden mi çıkartıyoruz ??

Sizin sorununuz bence ileriyi görememek.Yani Önceki yazılarda akplilerin yazdıklarını okursanız devleti sattılar, kilit mi vurulurdu nerden çıkartıyorsunuz dedi.Demek ki bu yapılanları göremiyorsunuz.Bunuında sebebi siz değil bazı insanlar.

-------------

Gelelim akli olma olayına.Hangi taklımlısın dendiği zaman  galatasaraylı deniyor, hangi şehirlisin dendiğinde Eskişehirliyim vs.. deniyor.Galatasaray ve büyük ihtimalle şehrinden de menfaat sağlamıyorsun.Fakat takımLIsun, şehirLİsin, partiLİsin ... ordaki lı,li eklerinden kaynaklanan soru cevabıdır.Dilimize GAlatasaray taraftarı yerine galatasaraylı olarak oturmuştur.

Bu yüzden akpli dendiğinde ak partiye destek veren anlamında.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HAXION bunu yazdı:
    Dün akşam senin uzuun maddelerini okudum, ama vakit darlığı nedeniyle cevap yazamadım.

Bu gün senin o maddelerinin hepsine tek tek cevap yazacaktım ki, bu sefer sen silmişsin..

Ama aklımda kalan bir maddesi var, hem de 1 inci maddeydi.

Sen AKPARTİ Zina düzenlemesini kaldırdı demişsin.

Hayır yavrucuğum, Zina yasasını AKPARTİ yaptı, kadın ve erkeğe aynı cezanın verilmesi amacıyla.

Ama Zinayı suç olmaktan çıkmasının sebebi CHP dir..

İnternetten az araştırma yaparsan görürsün..

Madem açıklama yapmak istiyorsun 3. sayfada yazdığım ve kimsenin açıklayamadığı çünkü herşeyin doğru olduğu ve bununda erdoğanın vatan haini olduğunu kanıtlayan şu yazıyı açıkla bakalım.BOP'u biliyorsundur herhalde ? Bop a destek vermek demek nedir oda var..Akp yandaşları genelde çarpıttığı için söylüyorum Altta bopa destek veriyoruz demek kürdistana destek veriyoruz demektir.Peki bu Türkiyenin bölünmesi olmuyor mu ? O Halde durum ne ?

zumsuk bunu yazdı:

Dahası ;

Hadi onlar idda bunlar ? Bunlar tv kanallarında videolu yayınlardı, röpörtajları var.Şimdi silah zoruyla söyletildi diyemezsiniz

Gül konuştu => Bop için ABD ile birlikte harekt ediyoruz : http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=181295

Erdoğanın bop ile düşüncekleri mi ? Erdoğan’dan enteresan bir açıklama: “Amerika’nın düşündüğü Büyük Ortadoğu Projesi var ya, Genişletilmiş Ortadoğu Projesi; Diyarbakır işte bu proje içinde bir yıldız, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım.”
    (15 Şubat 2004, Kanal D, Teke Tek Programı) 18.02.2004. Hürriyet Gazetesi, sayfa: 20.

Bunlar konusunda ne diyeceksiniz işte size Amerikan uşaklığının, ülkeyi satmanın, ülke bölücülüğü ve vatan hainliğinin en büyük kanıtı ..

--------

BOP => pakistandan fasa kadar tüm bölgedeki ülkeleri federal sisteme ve -özgürlüğe- kavuşturmayı amaçlayan projedir.24 tane müslüman ülkeyi kapsar.Amaçları kendi kukla hükümetlerini oluşturup şirketleri özelleştirecekler.TAbi özelleştirme lafın gelişi.Amerikanın idaresinde olacak.Büyün yer altı, yer üstü, doğal kaynakları tüketecekler.

Amerika bundan zengin olacak.Kısacası bop budur.İçinde ırak, Türkiye, iran, pakistan, filistin gibi bir çok ülke vardır.Sizce Erdoğanın ve akpnin bunu desteklemesi ülke iyiliği için mi? Yani erdoğan müslüman ülkelerine bunların yapılacağını bile bile destekliyoruz diyorlar o halde müslüman mı ? Yani din kardeşlerine bunu yaptırabilecek mi ?

Öte yandan geçtim müslüman ülkelerini Türkiye ? Kendi kaynaklarımızı kullanamamayı geçtim kürdistan destekçiliği ?? (kürdistan bir bop projesi koludur)

Bence kendinizi kandırmayın..Bu soruları ve gerçekleri atlatıp özelleştirmelere kayıyorsunuz.Problem özelleştirme değil.Özelleştirme olur devlet yeni birşey açar.Prblem özelleştirmenin altında yatan zihniyet ve nedenler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

@zumsuz

Daha önce BOP akkında cevap yazmıştım..  3 veya 4 üncü sayfada

---------------

Şunu açıklamak lazım.

AMERİKA HER GÜN VE HER ZAMAN YENİ BİR PROJE ÜRETİR.

Bu BOP olur MOP olur veya başka bir şey olur. 

Amerika günümüzün büyük devleti. Tabiiki dünyanın her yerine parmağını sokacak.

Biz nasıl "Zamanında Osmanlı İmparatorluğu 4 kıtaya yayılmıştı" diyerek övünüyorsak, ve o zamanki Osmanlı İmparatorluğunun politikalarını beğeniyorsak, şimdi aynısını amerika yapıyor.

Amerikan taraftarı mıyım ? Hayır.. Amerikayı hiç sevmem..

AMA BURADA ÖNEMLİ BİR NOKTA VAR

Recep Tayyip Erdoğan ne dedi ?

Biz BOP Projesinin EŞ BAŞKANIYIZ demişti..

Eş Başkan ne demek..

Bu projeyi Amerika ile beraber yapıyoruz demek.

Bu da ne demek oluyor.

Türkiye isterse, hoşuna gitmeyen bazı şeyleri değiştirebilme gücüne sahip oluyor demektir.

Nasıl zamanında Fransa Kralı Osmanlı İmparatorluğu ile arayı sıcak tutuyordu.

Bizim de Amerika ile ve diğer tüm ülkelerle bağlantılı olmamız gerekiyor.

Türkiyenin Amerika nezdinde itibarının olması çok kötü bir şey mi ?

-----------

Walla şimdiye kadar hiç bir AKPARTİ linin "Türkiye Sınırları İçerisinde" bir kürdistan kurduracağız dediğini duymadım.

Türkiye sınırları dışında kurulaca bir ülke de beni pek ilgilendirmiyor.

Ama yine de beni ilgilendiren tek bir konu var, o da şu

Eğer herhangi bir ülke Türkiye den toprak talebinde bulunursa,

onun dilini keserim..

Toplam Hit: 20489 Toplam Mesaj: 188