Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.
şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur.
-----------------------------müsliman kardeşimizin forumdaki başka bir mesajı
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------ramazanın bitmesini beklemen iyi olabilir ama yaşın doluyormuş
her neyse
git tecavüz et amk :|
bukkake yap :|
-----------------------------katılıyorum. karı zaten o. ymuş. git vur mala XD
-----------------------------bakınız : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93173&sayfa=5#994651
böyle müslümanlar oldukça akpnin sırtı yere gelmez
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.
şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur.
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ramazanın bitmesini beklemen iyi olabilir ama yaşın doluyormuş
her neyse
-----------------------------bakınız : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93173&sayfa=5#994651
-----------------------------aman sus müslümanlık zarar görüyor.bu gece sahur birde. dinimizi kirletme ayıp ayıp. müslüman müslümanın kirli örtüsünü ortalığa çıkarmaz:) ama naparsın arkadaşımız romantik çağlarda yaşadığını hissetmiş bi an..gerçekçilikten uzak kadercilikle yaşayan gençliğin bilgisinin çok zayıf olduğuna inanmışımdır hep.
-
meclis süngü tmsf miğfer
abd kışlamız satılmışlar asker.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
aman sus müslümanlık zarar görüyor.bu gece sahur birde. dinimizi kirletme ayıp ayıp. müslüman müslümanın kirli örtüsünü ortalığa çıkarmaz:) ama naparsın arkadaşımız romantik çağlarda yaşadığını hissetmiş bi an..gerçekçilikten uzak kadercilikle yaşayan gençliğin bilgisinin çok zayıf olduğuna inanmışımdır hep.
-----------------------------:) hoca rahat ol yıllarca müslümanlık adı altında yaptıkları psilikleri nasıl gizledilerse, nasıl kıvırttılarsa yine aynısını yaparlar.
Laiklik türbanlının devlete girememesi değil, dinin parti yada devlet yönetiminde olmamasıdır.
Ben Türk'üm o zaman mhp, ben müslümanım o zaman akp, ben Atatürkçüyüm o zaman chp...Böyle zihniyetlerle bir yere varılmaz.
Ya hem Türk hem müslüman hem Atatürkçü isek ? Sıçtık mı o zaman ?
Sizin zihinlerinizle ancak buğday tanesi kadar yol alınır.
-
Bu Konu Hala Sürüyomu yahu, Ben Felsefe Din Ve siyaset hususlarında Kafama Tatil Biçtim Bir Zaman bu Konulardan Uzak Durmam Gerekiyor Sanırım, Psikolojimde yazık değilmi Günah yani. :)
-
bu dediğin ayrıştırmayı 1942de soktular bu ülkeye...sonrasında solcu sağcı filan ..şimdide dinci dinsiz rolü var. dinciler cahil dinsizler akıllı misal :) aslında hepsinin cevabı underzero nun dediği gibi cahillikten başka birşey değil.
-
Biz devrimleri yaşamayan bir toplum olduğumuz için sürü psikolojisi ile yaşamayı seviyoruz hala başımıza bir lider arıyoruz.ama seçimlerimiz ise sürekli karavana.şu halimize bakın 21 . yüzyılda cehaletten basiretimiz bağlanmış haldeyiz.Atatürkün dediği gibi bu durumu bi bu hale bizden öncekiler getirmişse bu duruma tepki verme şansımız elimizde,yoksa çocuklarımız bize tepki veremeyecekler.Uyanmamız için acilen kitap reformu ya da eğitim devrimine geçmemiz lazım yoksa uyku modunda fazla kalmadan farklı bir moda geçeceğiz.AKP başımızdaki gerçek bela bundan kurtulmak için ikna gücümüzün gerçekliğini arttırmak için sürekli yeni bilgiler ve eldeki bildiklerimizi pekiştirerek haznemizi arttırarak doldurmalı ve anlattıklarımızın gerçeklerle ilgili dayanağı kendimiz olmalıyız.Sadece kendi etrafınızda etkili olmanız için çok sebep var.''Ben yapabilirim'' ve bilinçaltınızdan yararlanabileceğiniz ''Ne yapabilirim''gibi basit sekmeler her zaman size yardım edecektir.Eğer ideolojiniz durağan vaziyette ise harekete de geçebilirsiniz.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
her neyse
-----------------------------kusura bakmayın gece gece koptuk noneyim ile(yanımda)
madalyonun öbür yüzü arka yüzü arkadaşlar; üzülerek söylüyorum aslında, bende biraz abazalık var. ama dinimi severim. kim mükemmel insan ki? -
hayat eli sopalı ögretmen taip de eli sopalı coban herkez gerçekleri görecek
zamanında ben akp yi desteklerdim ama nekadar büyük bir aptalmışım
kürt açılımı diyerek kürt sorunu diyerek ülkeyi kaosa sürükleyip terörün başı olan bir köpek şerefsizi muhattap alan bir başkanımızvar dikkatli olun konuşanları yazıyor işsizlik artıyor eknomi çöküyor gemicikler alınıyor sülalesi zengin oluyor bilmem kaçtane yolsuzluk dosyasıda raflarda tozlanıyor.
a k p liler soruyorum ab ab herşeyine özenip uyguluyoz ab uyum yasası diyoz ee peki o ab de vekillerde olmayan dokunulmazlılıgı neden bizde kaldırmıyoruz ab ye uyalım yahu
-
burak_x
koptuğunuza sevindim
en azından benim üzüntümü dengeler
noneyme de selam söyle haylazlık yapmayaydı da ban yemeyeydi keşke
edit : yazdıklarının abazalıktan fazlasını ifade ettiğini anlamış olduğunu umuyorum