folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

BURAK_X bunu yazdı:
    -----------------------------

ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.

şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur. 

müsliman kardeşimizin forumdaki başka bir mesajı

BURAK_X bunu yazdı:

buraqgo bunu yazdı:

ramazanın bitmesini beklemen iyi olabilir ama yaşın doluyormuş

her neyse

git tecavüz et amk :|

bukkake yap :| 

katılıyorum. karı zaten o. ymuş. git vur mala XD 

bakınız : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93173&sayfa=5#994651

böyle müslümanlar oldukça akpnin sırtı yere gelmez

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

BURAK_X bunu yazdı:

ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.

şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur. 

BURAK_X bunu yazdı:

buraqgo bunu yazdı:

her neyse

bakınız : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93173&sayfa=5#994651

aman sus müslümanlık zarar görüyor.bu gece sahur birde. dinimizi kirletme ayıp ayıp. müslüman müslümanın kirli örtüsünü ortalığa çıkarmaz:)  ama naparsın arkadaşımız romantik çağlarda yaşadığını hissetmiş bi an..gerçekçilikten uzak kadercilikle yaşayan gençliğin bilgisinin çok zayıf olduğuna inanmışımdır hep.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

meclis süngü tmsf miğfer

abd kışlamız satılmışlar asker.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

aman sus müslümanlık zarar görüyor.bu gece sahur birde. dinimizi kirletme ayıp ayıp. müslüman müslümanın kirli örtüsünü ortalığa çıkarmaz:)  ama naparsın arkadaşımız romantik çağlarda yaşadığını hissetmiş bi an..gerçekçilikten uzak kadercilikle yaşayan gençliğin bilgisinin çok zayıf olduğuna inanmışımdır hep.

:) hoca rahat ol yıllarca müslümanlık adı altında yaptıkları psilikleri nasıl gizledilerse, nasıl kıvırttılarsa yine aynısını yaparlar.

Laiklik türbanlının devlete girememesi değil, dinin parti yada devlet yönetiminde olmamasıdır.

Ben Türk'üm o zaman mhp, ben müslümanım o zaman akp, ben Atatürkçüyüm o zaman chp...Böyle zihniyetlerle bir yere varılmaz.

Ya hem Türk hem müslüman hem Atatürkçü isek ? Sıçtık mı o zaman ?

Sizin zihinlerinizle ancak buğday tanesi kadar yol alınır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bu Konu Hala Sürüyomu yahu, Ben Felsefe Din Ve siyaset hususlarında Kafama Tatil Biçtim Bir Zaman bu Konulardan Uzak Durmam Gerekiyor Sanırım, Psikolojimde yazık değilmi Günah yani. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bu dediğin ayrıştırmayı 1942de soktular bu ülkeye...sonrasında solcu sağcı filan ..şimdide dinci dinsiz rolü var. dinciler cahil dinsizler akıllı misal :) aslında hepsinin cevabı underzero nun dediği gibi cahillikten başka birşey değil.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Biz devrimleri yaşamayan bir toplum olduğumuz için sürü psikolojisi ile yaşamayı  seviyoruz hala başımıza bir lider arıyoruz.ama seçimlerimiz ise sürekli karavana.şu halimize bakın 21 . yüzyılda cehaletten basiretimiz bağlanmış haldeyiz.Atatürkün dediği gibi bu durumu bi bu hale bizden öncekiler getirmişse bu duruma tepki verme şansımız elimizde,yoksa çocuklarımız bize tepki veremeyecekler.Uyanmamız için acilen kitap reformu ya da eğitim devrimine geçmemiz lazım yoksa uyku modunda fazla kalmadan farklı bir moda geçeceğiz.AKP başımızdaki gerçek bela bundan kurtulmak için ikna gücümüzün gerçekliğini arttırmak için sürekli yeni bilgiler ve eldeki bildiklerimizi pekiştirerek haznemizi arttırarak doldurmalı ve anlattıklarımızın gerçeklerle ilgili dayanağı kendimiz olmalıyız.Sadece kendi etrafınızda etkili olmanız için çok sebep var.''Ben yapabilirim'' ve bilinçaltınızdan yararlanabileceğiniz ''Ne yapabilirim''gibi basit sekmeler her zaman size yardım edecektir.Eğer ideolojiniz durağan vaziyette ise harekete de geçebilirsiniz. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

BURAK_X bunu yazdı:

BURAK_X bunu yazdı:

buraqgo bunu yazdı:

her neyse

kusura bakmayın gece gece koptuk noneyim ile(yanımda) 
    madalyonun öbür yüzü arka yüzü arkadaşlar; üzülerek söylüyorum aslında, bende biraz abazalık var. ama dinimi severim. kim mükemmel insan ki?

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

hayat eli sopalı ögretmen taip de eli sopalı coban  herkez gerçekleri görecek

zamanında ben akp yi desteklerdim ama nekadar büyük bir aptalmışım

kürt açılımı diyerek kürt sorunu diyerek ülkeyi kaosa sürükleyip terörün başı olan bir köpek şerefsizi muhattap alan bir başkanımızvar dikkatli olun konuşanları yazıyor işsizlik artıyor eknomi çöküyor gemicikler alınıyor sülalesi zengin oluyor bilmem kaçtane yolsuzluk dosyasıda raflarda tozlanıyor.

a k p liler soruyorum ab ab herşeyine özenip uyguluyoz ab uyum yasası diyoz ee peki o ab de vekillerde olmayan dokunulmazlılıgı neden bizde kaldırmıyoruz ab ye uyalım yahu 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

burak_x

koptuğunuza sevindim

en azından benim üzüntümü dengeler

noneyme de selam söyle haylazlık yapmayaydı da ban yemeyeydi keşke

edit : yazdıklarının abazalıktan fazlasını ifade ettiğini anlamış olduğunu umuyorum

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 20550 Toplam Mesaj: 188