Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------Scofield bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter.
-----------------------------Senin dediğinden şunu çıkarıyorum ben kafama kese kağıdı geçirir her müslüman adama g.tümü dönerim..
Devamm et o zaman :)
-----------------------------chp gibi İslam ile dalga geçenlerdense Müslüman insanların iktidara gelmesi tercihimdir.
+
sen ne çıkarırsan çıkart ama önce terbiyeni takın!
-----------------------------Saadet,mhp vb partiler bunlar müslüman değilmi sadece müslüman olmasını o partiyi seçmendeki karara bağlıyosan :)
-----------------------------abi mesajı tam okusana :D
" memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur. "demişim.
akp kaç senedir var? 10 sene falan. almanyadaki akrabalar geliyor türküyeye ve diyorki; 10 sene önce berbattı bu ankara, şimdi kendi ülkemize dönmek istemiyoruz.
-
Türkiyenin yarısı oy vermiş halen çekemiyorsunuz.
-
pillibebek bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------kendi oğlu 20 gün bedelli yapıp yoluna devam ediyor tabi...
-----------------------------Askere gidiyorsan kurşunda yersin canınıda verirsin vatan için gidiyorsan çanakkalede deden nasıl canını kanını verdiyse sende canını verirsin..
Artık şehit istemiyoruz dedi bu halk; Kim istiyorki şehidi zaten ? Ama verilmesi gerekiyorsa verilecek ? Gene çanakkalede 5 sn. sonra öleceğini bile bile sipere koşan dedelerinizdendemi utanmıyorsunuz kardeşim.
İşte başbakana katılıyorum; Askerlik yan gelip yatma yeri değil istemesekte ; kanda akar,şehitte verilir.
Üffffff Küfür etmeyim küfür etmeyim diyorum zorla ettiriceksin.Bu adamın bu dedigini savunacak kadar angutmusunuz siz ya.Nasıl insansınız.ulan şunu bile kabullenmiyosunuz istediginiz yere cekiyosunuz. Bi boka yaramazsınız sik beyinliler.
-----------------------------Tayyip babamın oğlu değil sevmem için bir neden de yok mantıklı geliyorsa kabullenirim. Efendi ol kfr de etme.
-
buraqgo bunu yazdı:
muhahhah meyve veren ağaç taşlanır :P -
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------Hoca geç bu işleri ne çevirdikleri belli değil oy pusulaları kayboluyor garip garip adamlar sandıkların oralarda gizlice kaybolup görünüyor mezardaki ölü adamı bile oy kullanıyo gösteriyolar.Tabi bunları size anlatmak dinci adamı ateist yapmaya benzer ne dersen de hep kendince haklı bi cevabı vardır buradada bi kısır döngü oluşur gider.Ülkenin doğu kısmı kürdistan olursada büyük bir yenilik yaptık diyip övünürsünüz artık.. :)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.
şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur.
----------------------------
bizde müslümanız kardes diğer parti başkanlarıda müslüman , adam kayırmayan verimli şirketleri kendimizde yaratabilirdik özelleştirme nin anlamını bizde biliyoruz fakat özelleştirmeler Türk firmalarına özgü olabilirdi neden yabancılara sattı bizi tayyıp ??,memleketteki hüsranı göremeyenler gözlüklerini cıkarsın
-
taekwondo bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.
şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur.
bizde müslümanız kardes diğer parti başkanlarıda müslüman , adam kayırmayan verimli şirketleri kendimizde yaratabilirdik özelleştirme nin anlamını bizde biliyoruz fakat özelleştirmeler Türk firmalarına özgü olabilirdi neden yabancılara sattı bizi tayyıp ??,memleketteki hüsranı göremeyenler gözlüklerini cıkarsın
-----------------------------Hoca onlarda gözlük var ama at gözlüğü var bizimde at gözlüğü takmamızı istiyorlar ama yok takmayız.
-
iyice siyaset forumu oldu burası
-
taekwondo bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------hoca bea ne güzelde yazmışsın ... Helal olsun.
Tekrar diyorum bu konu sayesinde cidden başka bir bakış açısı kazandım.Ciddi söylüyorum bunu.küfür olmadı başka birşey olmadı.Sonuç ? Sonuçta öğrendim ki biz istediğimizi ispatlamaya çalışalım akp yandaşları bir şekilde gerçeği görmek istemiyor.
Sorun şu ki akpliler düşman gibi görüyor sanırım bizi.Yada bizim onları düşman gibi gördüğümüzü sanıyor.Bir türlü hepimizin türkiye Cumhuriyetinde özgürce ve eşit haklarca sonsuza kaar birlikte yaşamak istediğimizi anlamıyorar.
bizim sorunumuz akp yada başkası değil.Türkiye ye zarar vericek her tülrü hareket bizim sorunumuzdur.Komünizm, faşizm, şeriat, ülkenin bölünmesi, kürdistan, aynı zamanda kürt ayrımcılığı......
Bizim düşüncemiz Atatürk düşüncelerinden örnek alınmıştır.Sevmeye bilirsiniz fakat yaşayamazsınız diye bir kural yok.Tek sorun ülkede herkezin birbirini düşman gibi görmesi.Buda dış devletlerin parçalama oyununun kolu.
----
Yazıda birşeyler karalayan herkeze teşekkürler.Kimse şunu unutmasın ki bizim şeriata karşıyız, komünizm ve faşizme karşıyız.Bu rejimlerin hepsi özgürlük kısıtlayıcıdır.Kimse yok Allahın emrine göre yaşamak istiyorum demesin.Sen cumhuriyette evinde isterden karına tap.Kimse sana karışamaz.
Tek amacımız vardır herkezin eşit ve özgür olduğu bir Türkiye de sonsuza kadar gitmek.Hatta gittikçe güçlü olup icabında süper güç olabilmek.Bunun için Türk-kürt ayrımcılığı yapanlardan (pkk demiyorum) , ülkeyi bölmeye çalışanlardan, rejimi değiştirmeye çalışanlardan, ülkede tehdit oluşturacaklardan korunmalıyız.Omuz omuza korunmalıyız.
Burda önemli olan şey Türklerin- kürtlerin- alevi ve sunnilerin, solcuların ve sağcıların birleşmesidir.Size şunu demiyoruz bu partiye oy atın şunu yapın demiyoruz.Aklınıza hiç gelmiyor mu akpye bu kadar düşmanlık niye ?
Türkiyenin %48 i akpye oy atmış olabilir.Fakat kaç tane öğretmen, profesör, savcı, hakim oy attı ? Bakın oyların dağlımına.Üniversite mezunlarından %86 chpye gitmiş.Kimse kimseyi kandırmasın o %48 satın alınmıştır.
Demek ki akpde birşey var Türkiyenin aydınları desteklemiyor.Hiç değilse gerçekleri görmüyorsanız burasını düşünün.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------kendi oğlu 20 gün bedelli yapıp yoluna devam ediyor tabi...
-----------------------------Askere gidiyorsan kurşunda yersin canınıda verirsin vatan için gidiyorsan çanakkalede deden nasıl canını kanını verdiyse sende canını verirsin..
Artık şehit istemiyoruz dedi bu halk; Kim istiyorki şehidi zaten ? Ama verilmesi gerekiyorsa verilecek ? Gene çanakkalede 5 sn. sonra öleceğini bile bile sipere koşan dedelerinizdendemi utanmıyorsunuz kardeşim.
İşte başbakana katılıyorum; Askerlik yan gelip yatma yeri değil istemesekte ; kanda akar,şehitte verilir.
-----------------------------şimdi senin söylediğin çanakkale alakaya maydonoz, askerliğin yangelip yatma yeri olmadığını zaten herkes biliyor. ama kalkıp bunu söyliyemez bunu söyliyebilmesi için kendisinin veya ailesininde doğuda çatışan mehmetcik gibi görev yapması lazımdı öyle 4 ay kantin subaylığı yapıp ufak oğluna prostattan çürük raporu aldırıp büyük oğluna 20 gün askerlik yaptıran birisi kalkmış askerlik şöyle yapılır böyle yapılır diye ahkam kesiyor..
-----------------------------o zaman eleştiri bu düzeyde olacak oğlu adam gibi askerlik yapmadığı için bu lafı eleştiriyorum diyeceksin,herkez doğrudan lafa takılmış.O lafo başkası söylese tepki çekmezdi birisine kıl olunca yolda yürüyüşü bile insana batar.
-----------------------------askerliğin a sından anlamayan adam gelip askerlik hakkında ileri geri konuşamaz. kaldı ki bu adam başbakan. ayrıca başkası öyle bir laf söylemez çünkü mehmetciğin nasıl canla başla vatan savunması gösterdiğini zaten bilir 70 milyon yurtdaş onlara gerekli saygıyı sevgiyi her zaman gösterir. böyle bir laf söylemek için ya artniyetli birisi olmak lazım ya da rte gibi ordu düşmanlığı besliyen bi yavşak.