folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şerefsiz hakem hepside Türk düşmanı.

bide derlerki ırkçılık olmasın. bunların alayı dönme çocuğu. almanlar nonoş gibi ayy hakem amca şuram acıdı ya şikayetleri.

ne diyelimki. hakeden bizdik ama bi kaç kendini bilmez salak hakem yüzünden kaybettik.

Rüştü hata yapmaması gerekirdi. tümer son vuruşu hamite verseydi ne olurdu.

Şunu bilinki avrupalı hakemler ...  dünya Türkiyeye yapılan haksızlığı görsede değişmiycek hiçbişey.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    burdan tümere ayrıyetten nefretlerimi iletiyorum.götüne koduğum bıraksana hamite.adammı oldun

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

HELAL OLSUN TURKOLAR... ama mac hakkimizdi *mina koyim hakem gibi snn oturduum koltuktan ucasim geldi inetora:@

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yazik oldu yaw.... dunya gordu ama harika oynadik busefer ezildi almanya kesinlikle...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    SENIN gıbı hakemin ölüsünü mezar taşını tabutunu , şeytanının tabutunun çivisini ınandıgı dinin imamını ve ımanını haysetını gururunu ve TÜRK düşmanı oldugu ıcın tum ceddini şehidini ve senın topragında yaşayan herkesın ölüsünü s2m !yazık kuran musaf carpsınkı sırf sevılmedıgımız ıcın kaybettık ve bu hakemlerı veren ve TÜRK düşmanı olan herkesın anasını sikim !

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulanik
    bulanik's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

şerefsiz hakem hepside Türk düşmanı.

bide derlerki ırkçılık olmasın. bunların alayı dönme çocuğu.

ne diyelimki. hakeden bizdik ama bi kaç kendini bilmez salak hakem yüzünden kaybettik.

Rüştü hata yapmaması  gerekirdi.  tümer son vuruşu hamite verseydi ne olurdu.

Şunu bilinki avrupalı hakemler .... 

-----------------------------

aynen katılıyorum oç hakem amq hepsinde bir türk düşmanlığı ona rağmen maçı zor aldılar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

ALLah'a sonsuz hamdu senalar olsun. Kaybettik, üzüntülüyüz...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Rüştü yılların kalecisi bir de, ne vardı da kaleyi boş bırakıon sap gibi çıktın neye yaradı off.

Ama elinden geleni yaptı mili takımımız yine de. Takdir ediyorum tüm futbolcuları, hele kazım, semih, ayhan mükemmeldi. 

allcolorsarebeautiful.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

keşke kotu oynayıpta yenilseydik amk :|

içimize batmazdı bukadar :S

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    salaklık volkanda ne gerek vardı o hareketlere! ne gerek vardı kırmızı kart yemeye? aha yenildik a.k:|
Toplam Hit: 68121 Toplam Mesaj: 266