Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]
-
şerefsiz hakem hepside Türk düşmanı.
bide derlerki ırkçılık olmasın. bunların alayı dönme çocuğu. almanlar nonoş gibi ayy hakem amca şuram acıdı ya şikayetleri.
ne diyelimki. hakeden bizdik ama bi kaç kendini bilmez salak hakem yüzünden kaybettik.
Rüştü hata yapmaması gerekirdi. tümer son vuruşu hamite verseydi ne olurdu.
Şunu bilinki avrupalı hakemler ... dünya Türkiyeye yapılan haksızlığı görsede değişmiycek hiçbişey.
-
burdan tümere ayrıyetten nefretlerimi iletiyorum.götüne koduğum bıraksana hamite.adammı oldun
-
HELAL OLSUN TURKOLAR... ama mac hakkimizdi *mina koyim hakem gibi snn oturduum koltuktan ucasim geldi inetora:@
-
yazik oldu yaw.... dunya gordu ama harika oynadik busefer ezildi almanya kesinlikle...
-
SENIN gıbı hakemin ölüsünü mezar taşını tabutunu , şeytanının tabutunun çivisini ınandıgı dinin imamını ve ımanını haysetını gururunu ve TÜRK düşmanı oldugu ıcın tum ceddini şehidini ve senın topragında yaşayan herkesın ölüsünü s2m !yazık kuran musaf carpsınkı sırf sevılmedıgımız ıcın kaybettık ve bu hakemlerı veren ve TÜRK düşmanı olan herkesın anasını sikim !
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------şerefsiz hakem hepside Türk düşmanı.
bide derlerki ırkçılık olmasın. bunların alayı dönme çocuğu.
ne diyelimki. hakeden bizdik ama bi kaç kendini bilmez salak hakem yüzünden kaybettik.
Rüştü hata yapmaması gerekirdi. tümer son vuruşu hamite verseydi ne olurdu.
Şunu bilinki avrupalı hakemler ....
-----------------------------aynen katılıyorum oç hakem amq hepsinde bir türk düşmanlığı ona rağmen maçı zor aldılar
-
ALLah'a sonsuz hamdu senalar olsun. Kaybettik, üzüntülüyüz...
-
Rüştü yılların kalecisi bir de, ne vardı da kaleyi boş bırakıon sap gibi çıktın neye yaradı off.
Ama elinden geleni yaptı mili takımımız yine de. Takdir ediyorum tüm futbolcuları, hele kazım, semih, ayhan mükemmeldi.
-
keşke kotu oynayıpta yenilseydik amk :|
içimize batmazdı bukadar :S
-
salaklık volkanda ne gerek vardı o hareketlere! ne gerek vardı kırmızı kart yemeye? aha yenildik a.k:|