Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Hakem e ayrıca teşekkür edelim. Sayesinde ne silah patladı ne de kimsenin canı yandı!! dimi ama...
-----------------------------Anlamadım a.q burada yenilmemize rağmen kaç şarjör atıldı bu millet mal yada silah atmak için bahane arıyor...
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
-----------------------------Hocam aslında doğru bir tespit ama şuda varki adamlar öyle bir manşet atıyorki dalga geçer gibi yani şimdi yarın neler yazarlar kim bilir buda milletimizin asabını bozuyor maçtan çok önce gelen şeyler var buda doğru fakat bi yandanda benim dediğim gibi düşün hocam :)
-----------------------------Futbol bu 90 dakika bu 90 dakinanın yarattıgı vatan millet aşkıda kendisi gii kısa sürer.Adamlar yazar çizer bu devamlı olan bir şey.Yensek ne olucaktı ki nitekim bundan önce yenmiştik.1 hafta bilemdin 2 hafta konusulur ondan sonra yine herşey eskisi gibi devam eder.Eger dünya futbolla dönseydi dünyada sözü geçen tek bir millet olurdu oda brazilya.Tabiki sevinecez üzülecez sonuctu milli takımımız bu ama herşeyin bir ayarı var degilmi ? Karalar baglamanın anlamı da yok vesselam.Millet olarak ekonomik ve siyasi anlamda istikrar saglayıp o bizim için atılan mansetleri her türlü bertaraf edip bu konuyu sürekli kılmak varken kendimizi neden futbolla kandıralım ki ?
-
kıçının sahibi alman olan yan hakem sağ olmasin,
portekiz maçındada aynisini yaptı Bu hakemleri kim atiyorsa, Almanyadan bi menfaati var galiba..
tevekkeli boşa dememişler almanlar kötü oynasa bile maçı alirlar.. Hakem destekli bi takım bunu kimse inkar edemez
-
alacakaranlik bunu yazdı:
Fincanı taştan oyarlar....
yok yok bazıları gercekten bir garip -
Fatih Terim devri bitmeli takımda Allah yeterince yardım etti bize.. yarı finalde büyük başarı bu takıma.. hamitin gözünü seviym.. servet bir harikaydı... asker meselesi ile uüraşan tümerin takımda ne işi var.. mevlüt fransda başarılı oldu diye milli takımdada mı başarılı olcak bi ara nuri şahinde A takımdaydı noldu ? :S soru sormak lazım nerde Hakan şükür koller kafa golünü nasıl attı.. nihat tek forvet oynarmı? nerde mehemet yıldız sivassporlu yıkılmayan forvet? fatih terim ayda yüzbin ytl den fazla parayı hak ediyormu? daha sorulacak çok soru var.. :S ama gururluyuz, mutluyuz, yenseydik daha güzel olurdu herşey...
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
-----------------------------Hocam aslında doğru bir tespit ama şuda varki adamlar öyle bir manşet atıyorki dalga geçer gibi yani şimdi yarın neler yazarlar kim bilir buda milletimizin asabını bozuyor maçtan çok önce gelen şeyler var buda doğru fakat bi yandanda benim dediğim gibi düşün hocam :)
-----------------------------Futbol bu 90 dakika bu 90 dakinanın yarattıgı vatan millet aşkıda kendisi gii kısa sürer.Adamlar yazar çizer bu devamlı olan bir şey.Yensek ne olucaktı ki nitekim bundan önce yenmiştik.1 hafta bilemdin 2 hafta konusulur ondan sonra yine herşey eskisi gibi devam eder.Eger dünya futbolla dönseydi dünyada sözü geçen tek bir millet olurdu oda brazilya.Tabiki sevinecez üzülecez sonuctu milli takımımız bu ama herşeyin bir ayarı var degilmi ? Karalar baglamanın anlamı da yok vesselam.Millet olarak ekonomik ve siyasi anlamda istikrar saglayıp o bizim için atılan mansetleri her türlü bertaraf edip bu konuyu sürekli kılmak varken kendimizi neden futbolla kandıralım ki ?
-----------------------------ERdogana ( premature olur kendisi :) ) ne oturmustur simdi bu skor.. mac sonrasi umarim zamlar gelmez yine..
-
hakemin amk şerefsiz pzvnk
-
0lmaz boyle Bir sey Bu Cilgin Turklere yapilirmi Lanet hakem:B
-
Avira bunu yazdı:
---------
kısmen katılıyorum ama unutmaki dünyada milletleri birbirine bağlayan bi kaç şey wardir,
MAÇ, karnaval, felaket türkiyede bu günlerde birbirine bağlı olmasi gereken durumd, memleketimiz bünyesinde düzenlenen karnaval olmadiğina için, felaket olmasini da istemediğimiz gibi geriye tek kalan futbol oluyor.. bu milletimizi birbirine bağlayan birlik sağlayan yegane olay, ve unutmaki dünyada ülkemizin isimini duyurmak elbette ülke ekonomisine olumlu yansımalar yapacaktir.Ve şuda var türkiyenin gösterdiği başari yüzünden Alman hükümeti yabancilar yasasini tekrar gözden geçirme karari almi buda güzel birşey,
Ve evet haklısın deli paralar dönüyor. bizim elimizi kolumuzu bağlayan birileri yoK futbol toplarida ucuz 5 YTL (futbol topu parasi) sermayeyle 3 - 4 sene sonra 5 milyon dolar edebilme şansın düşükte olsa var :)
-
Neyse buraya geldik bu ülke bizi sevindirdi. .:) bi sonraki turnavada yine yarı filande hatta finalde ve kupayı almış halde görmek isterim takımımı. En büyük Türkiye