Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
----------------------------doğru
-
BAAL bunu yazdı:
Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
farklı bir bakış açısı aslında :| -
Hakemin ta a.q...
-
keşke maçın başında rüştü kırmızı kart görseydi kaleye biri geçerdi daha mı kötü
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------guel oldu bu cevap biraz daha tarih calisam sinava az kaldi... saygilar hurmetler..... mac bitti, laazanliga devamm.. ben mola veriyom.. yinede tesekkurler Turk milli takimana.. ozellikler Terime..
-
Hakeminde rüştünün de a.q! Lan sinirimden ne yapıcamı bilmiorm böle bişi olamaz:@
-
bu arada macin simdiden dunya basinindaki yankisinida cok merak ediyorum dogrusu.. ozellikle almanlarda ingilizlerde be abd de..
-
Hakem e ayrıca teşekkür edelim. Sayesinde ne silah patladı ne de kimsenin canı yandı!! dimi ama...
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------Fatih Terim milli takımı bıraktığını açıkladı
yarı yolda bırakmak olur mu ya bu ne biçim bi adam :| -
Fincanı taştan oyarlar....