folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
    ----------------------------

doğru

Yapay zeka, zeka değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
    farklı bir bakış açısı aslında :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Hakemin ta a.q...

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek
    keşke maçın başında rüştü kırmızı kart görseydi kaleye biri geçerdi daha mı kötü 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

guel oldu bu cevap biraz daha tarih calisam sinava az kaldi... saygilar hurmetler..... mac bitti, laazanliga devamm.. ben mola veriyom.. yinede tesekkurler Turk milli takimana.. ozellikler Terime..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Hakeminde rüştünün de a.q! Lan sinirimden ne yapıcamı bilmiorm böle bişi olamaz:@

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu arada macin simdiden dunya basinindaki yankisinida cok merak ediyorum dogrusu.. ozellikle almanlarda ingilizlerde be abd de..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Hakem e ayrıca teşekkür edelim. Sayesinde ne silah patladı ne de kimsenin canı yandı!! dimi ama...

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    Odysseus bunu yazdı:

Fatih Terim milli takımı bıraktığını açıkladı

yarı yolda bırakmak olur mu ya bu ne biçim bi adam :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik