Arkadaşı Minecrafttan Kurtaramıyorum
-
Beyler, ersan adlı arkadaşla minecrafta plugin yazacaktık. Fakat arkadaş oyunu bilmiyordu bi tane server kurup oyun mekaniklerini anlamak için oyuna girdi.
1 haftadır yemiyor içmiyor, yattigi yerden kalkmıyor ve oyundan cikamiyor onun için plugin işine de başlayamadı.
Sizden ricam servera gelip kendinsini bulup nazik şekilde ikna edermisiniz bu gittigi yolun yol olmadıgını plugin yazması gerektigini falan söylermisiniz?
Clienti buradan indirebiliyoruz
https://github.com/imvickykumar999/TLauncher-Minecraft/releases/tag/1.21 (Test etmedim ama girer)
Server Adresimiz: 108.61.215.101:25565
HolyOne tarafından 20/Eki/25 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Seninde öyle bir dönemin olmuştu. Sen nasıl kurtuldun ?
-
:D
-
Şıhım benim azımın ayarı yok ama sana da ayıp etmiş
-
Aklıma Atari manyağı Japon dedeleri geliyor .P
-
tahribat sunucusu isterük
-
konu minecraftsa holyone Allah bir diyosa inanmam. söz konusu minecraftsa şeyhe asla güven olmaz. Ersan da kesin kendidir. Oyun arkadaşı arıyodur.
-
holy kendinden bahsediyor çaktırmayın :D
-
bu oyunu eskiden oynadım tam popüler olmaya başlamıştı. başta çok güzeldi kafada bi sürü plan yaparak oynuyordum. en sonda her şeyi yaptım ve bitti. daha sonra da açıp bi daha oynamadım. arkadaşında bunları yapınca sıkılıp bırakacaktır diye düşünüyorum eğer oyun hala bizim bildiğimiz oyunsa.
-
Kaç yaşına gelmişdir bu adam bizim sözümüzümü dinliyecek kendi düşen ağlamaz,
-
Şeyhim, bu Ersan adlı arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam bir de "Onarım" diye siber güvenlik forumu vardı diye hatırlıyorum. Hatta oradaki ismi "UnholyMany" isi sanki.