Arkadaşı Minecrafttan Kurtaramıyorum
-
SIZINTI BELGELER | DİSCORD YAZIŞMALARI VE SÖZDE MAHKEME KAYITLARI
[Discord – Admin Kanalı | Saat 22:41]
Admin1: PvP’de yine öldük.
Admin2: Önemli değil, yetki bizde.
Admin1: Barış konuşması yapalım mı?
Admin2: Yapılarını patlatalım, daha net mesaj olur.—
[Discord – Genel Kanal | Saat 23:02]
OyuncuA: Neden evim yok oldu?
Admin2: Lag olmuştur.
OyuncuB: Lag TNT mi atıyor?—
[Sözde Mahkeme Kaydı | Madde 3]
“Taraflar arasında barış görüşmesi yapılmıştır. Görüşme sırasında masanın varlığı teyit edilememiştir.”—
[Discord – Son Mesaj | Saat 00:17]
Admin1: Sunucudan çıkıyorum.
Admin2: Ben de.
OyuncuC: Kim kaldı?
— kanal sessizleşir
“Bazı belgeler gizli kalmaz. Çünkü herkes zaten biliyordur.” -
oyun içi mesajlaşmada link gönderemiyoruz, link içeriğindeki noktalar boşluk ile değiştiriliyor. düzeltme imkanınız var mı ?
-
hypnot1c bunu yazdı
Evet konunun ilk mesajındaki sunucu patladı. Hackeldni baya :D Test sunucusu gibi bir şeydi. Şimdi yeni sunucu açıldı yeni haritayla. İsteyen gelebilir.
Hard survival modu ve extra bir plugin yok. (teleport, korumalı alan, market vb..) Belki sonradan eklenir.
Sunucu Adi : KEWL
Sunucu Adresi : mc.kewl.exchangeSunucu bilgilerini belirttiğin şekilde girip sunucu ekle dediğim zaman "Hata kodu: u-000" veriyor.
mc.kewl.exchange.com şeklinde girince ise sunucuyu ekliyor ama bu seferde "Sunucu adresi doğru biçimlendirilmemiş. Doğru girdiğinizden emin olun ve tekrar deneyin." uyarısı alıyorum.
Sunucu bağlantı noktası varsayılan olarak " 19132 " olarak yazılı.
nası bağlanabilirim? nereyi atlıyorum?
-
servera kullanıcı çekmeye çalışıyor inanmayın
-
can498 bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Evet konunun ilk mesajındaki sunucu patladı. Hackeldni baya :D Test sunucusu gibi bir şeydi. Şimdi yeni sunucu açıldı yeni haritayla. İsteyen gelebilir.
Hard survival modu ve extra bir plugin yok. (teleport, korumalı alan, market vb..) Belki sonradan eklenir.
Sunucu Adresi : mc.kewl.exchangeSunucu bilgilerini belirttiğin şekilde girip sunucu ekle dediğim zaman "Hata kodu: u-000" veriyor.
mc.kewl.exchange.com şeklinde girince ise sunucuyu ekliyor ama bu seferde "Sunucu adresi doğru biçimlendirilmemiş. Doğru girdiğinizden emin olun ve tekrar deneyin." uyarısı alıyorum.
Yani kullandığın launcher ya da sürümüyle ilgili bir şey.
Java(bedrock değil) minecraft 1.21.6 veya üstüyle girebiliyor olman lazım. Şu adres yeterli sadece. Port girmenede gerek yok. Az önce denedim girebiliyorum.
mc.kewl.exchange

-
hypnot1c bunu yazdıcan498 bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Yani kullandığın launcher ya da sürümüyle ilgili bir şey.
Java(bedrock değil) minecraft 1.21.6 veya üstüyle girebiliyor olman lazım. Şu adres yeterli sadece. Port girmenede gerek yok. Az önce denedim girebiliyorum.
mc.kewl.exchange
benim sürüm bedrock o sebeple olmuyor demek ki.
-
bende gremedim uyuymsuz sürüm diyor 1.21.11 kurulu
-
java 1.21.8 ve 1.21.10 bizzat denedim çalışıyor.
mc.kewl.exchange
-
sorun yaşıyorsanız t launcher kurun oradan girin gerekli java sürümlerini indiriyor oto
-
gelen yok mu? sunucu boş kalmış.