Arkadaşı Minecrafttan Kurtaramıyorum
-
@end hile kullandin mi?
@wh0 kufur ettin mi?
-
underzero bunu yazdı
@end hile kullandin mi?
@wh0 kufur ettin mi?
ben kufur etmem hojam. kullanici adim harami oyunda... end ya da herhangi baska biri ile hicbir tartismaya girmedim.
mesele benimie ilgili degil. Giotin ve end arasinda.
dun end'in kullandigi hile yontemlerinin aynisi ile biri oyuna biri girdi ve diger oyunculara etrafa zarar verdi. bugun end de ayni hileleri kullanarak oyuna zarar verme girisimlerinde bulundu. zaafiyet tespit edilip duzeltildigi icin herhangi bir zarar olmadi.. lakin dunku vukuat'da bir cok oyuncu ne yazik ki etkilendi geri almamiza ragmen... kucuk kayiplar yasandi..
oyundaki guvenlik zaafiyetini giotin ile tespit edip cozduk. tekrar yasanmamasi icin...
bahsi gecen kufur vs giotin ile end arasinda. ben konu disindayim...
wh0 tarafından 04/Ara/25 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
@end hile kullandin mi?
@wh0 kufur ettin mi?
@wh0 dogru soyluyor, kafa karisikligi icin kendisinden ozur dilerim. sikintili arkadas giotin :/
ilk basta hile menusu olan client ile girdim lakin oyunu bombalamak niyetiyle degil. bedava, guvenilir buldugum bi o istemci vardi. sonrasinda ise duz tlauncher ile girdim. fakat giotin asiri agresif tavrini korumaya devam etti.
Saniyorum ya forumda degil, ya da eski uyelerden kendisi. Konunun dirligini korumak adina mesajlari silebiliriz sayet oyle ise.
Senin kafanı sisirdigim için de özür dilerim under amca :-(
Kimbu giotin? Ne derdi var? :(
end tarafından 04/Ara/25 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
sağı solu dağıtan lavuğun ip adresini verin kontrol edelim içiniz rahat etsin ama endin yaptığını düşünmüyorum
önceki serverlarda da bazı arkadaşlar çozutup böyle girişimlerde bulunmuştu :\
Ben şahsen bir gün bunların olacağının bilinci ile girip oynuyordum :D
-
Beyler siz yoktunuz ya İsrailli bir eleman geldi Kabeyi talan etti, cheat client kullanıyormuş flash gibi koşup süpermen gibi uçuyordu. herkese zulmetti.
İlk ben gördüm, metro istasyonuma dinamit döşemiş, bizden biri değil yani İsrael Israel diye diye patlattı heryeri
-
arkadaşlar sunucu bomboş, max 6 kişiyiz o da aynı anda değil. hepiniz mi işinizde çok mutlusunuz, hiç mi boş vaktiniz yok :)
-
-
çoğu kişi giremiyor sunucuya warp vpn kullanıyoruz, bazen de düzeliyor.
-

-
4, 5 ve son fotoğraftaki kedi bana ait :D