Arkadaşı Minecrafttan Kurtaramıyorum
-
HOLYONE şehime güven olmaz minecraftta :D eski sunucudan iyi bilirizzzz :W
-
hortlatıyorum
sw boşa kasmasın gececi tayfa gelin
-
çalışmıyorki sunucu nasıl gelelim
hee dur çalışmış
wert tarafından 29/Kas/25 23:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Biri duabideki mükemmel yaşam alanımızı mahvetmiş, holyden şüpheleniyorum.
Son teknoloji yerleşkemizi kıskanıyordu.. -
Genki bunu yazdı
Biri duabideki mükemmel yaşam alanımızı mahvetmiş, holyden şüpheleniyorum.
Son teknoloji yerleşkemizi kıskanıyordu..Yani yerleştiğinin 2.günü olanlara bakın. Suçlu belli yani.
-
:D
Elemanin biri fena bilenmis bana, ne oldu anani mi siktim de bu kadar kufur edip durdun :D Iki dolanalim dedik etrafta alti ustu. Bilmiyorum kuruntu mu yaptin ne ettin, cok uzun bir aradan sonra ilk defa indirdim oyunu. Evini birileri yagmaladi ise o ben degilim yani.
end tarafından 04/Ara/25 17:32 tarihinde düzenlenmiştir -
hojam dun yagmalayan sen miydin?
birde artik dunku yontemler iel hile yapamazsin. Oradaki hatalari duzelttik. Bosa ugrasiyorsun. TLauncher yuklemelisin.
wh0 tarafından 04/Ara/25 18:51 tarihinde düzenlenmiştir -
wh0 bunu yazdıend bunu yazdı
Elemanin biri fena bilenmis bana, ne oldu anani mi siktim de bu kadar kufur edip durdun :D Iki dolanalim dedik etrafta alti ustu. Bilmiyorum kuruntu mu yaptin ne ettin, cok uzun bir aradan sonra ilk defa indirdim oyunu. Evini birileri yagmaladi ise o ben degilim yani.
birde artik dunku yontemler iel hile yapamazsin. Oradaki hatalari duzelttik. Bosa ugrasiyorsun. TLauncher yuklemelisin.Yok hocam yau, cukum dussun ki daha bugun indirdim henuz. codeberg'te bi tane opensource proje bulup derledim, temiz duruyordu. Icinde hack mack de varmis, kapadim hepsini ama yine de anticheat'e takiliyor sanirim. TLauncher'in distinct bir signature'i falan mi var?
edit: giotin mali kim ise hala oynatmiyor oyunu. oc giotin >:|
Edit2: tekrar ediyorum otistik kafali, oyunu daha bugun indirdim. koyu yagma eden ben degilim.
end tarafından 04/Ara/25 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdıwh0 bunu yazdıend bunu yazdı
birde artik dunku yontemler iel hile yapamazsin. Oradaki hatalari duzelttik. Bosa ugrasiyorsun. TLauncher yuklemelisin.Yok hocam yau, cukum dussun ki daha bugun indirdim henuz. codeberg'te bi tane opensource proje bulup derledim, temiz duruyordu. Icinde hack mack de varmis, kapadim hepsini ama yine de anticheat'e takiliyor sanirim. TLauncher'in distinct bir signature'i falan mi var?
Edit2: tekrar ediyorum otistik kafali, oyunu daha bugun indirdim. koyu yagma eden ben degilim.
oh
@Underzero
-
wh0 bunu yazdıend bunu yazdıwh0 bunu yazdıend bunu yazdı
oh
@Underzero
Bence de. Oyuna girdiğim andan itibaren ne anam kaldı ne bacım. Daha fazlasını hak ediyosun da neyse.
Ersan şahidimdir.
end tarafından 04/Ara/25 19:19 tarihinde düzenlenmiştir