folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Arkadaşı Minecrafttan Kurtaramıyorum

Arkadaşı Minecrafttan Kurtaramıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

HOLYONE  şehime güven olmaz minecraftta  :D eski sunucudan iyi bilirizzzz :W

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

hortlatıyorum

sw boşa kasmasın gececi tayfa gelin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

çalışmıyorki sunucu nasıl gelelim

hee dur çalışmış

wert tarafından 29/Kas/25 23:12 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Biri duabideki mükemmel yaşam alanımızı mahvetmiş, holyden şüpheleniyorum. 
    Son teknoloji yerleşkemizi kıskanıyordu.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Biri duabideki mükemmel yaşam alanımızı mahvetmiş, holyden şüpheleniyorum. 
    Son teknoloji yerleşkemizi kıskanıyordu.. 

Yani yerleştiğinin 2.günü olanlara bakın. Suçlu belli yani.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

:D

Elemanin biri fena bilenmis bana, ne oldu anani mi siktim de bu kadar kufur edip durdun :D Iki dolanalim dedik etrafta alti ustu. Bilmiyorum kuruntu mu yaptin ne ettin, cok uzun bir aradan sonra ilk defa indirdim oyunu. Evini birileri yagmaladi ise o ben degilim yani.

end tarafından 04/Ara/25 17:32 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

hojam dun yagmalayan sen miydin?

birde artik dunku yontemler iel hile yapamazsin. Oradaki hatalari duzelttik. Bosa ugrasiyorsun. TLauncher yuklemelisin.

wh0 tarafından 04/Ara/25 18:51 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    wh0 bunu yazdı
    end bunu yazdı

Elemanin biri fena bilenmis bana, ne oldu anani mi siktim de bu kadar kufur edip durdun :D Iki dolanalim dedik etrafta alti ustu. Bilmiyorum kuruntu mu yaptin ne ettin, cok uzun bir aradan sonra ilk defa indirdim oyunu. Evini birileri yagmaladi ise o ben degilim yani.

birde artik dunku yontemler iel hile yapamazsin. Oradaki hatalari duzelttik. Bosa ugrasiyorsun. TLauncher yuklemelisin.

Yok hocam yau, cukum dussun ki daha bugun indirdim henuz. codeberg'te bi tane opensource proje bulup derledim, temiz duruyordu. Icinde hack mack de varmis, kapadim hepsini ama yine de anticheat'e takiliyor sanirim. TLauncher'in distinct bir signature'i falan mi var?

edit: giotin mali kim ise hala oynatmiyor oyunu. oc giotin >:|

Edit2: tekrar ediyorum otistik kafali, oyunu daha bugun indirdim. koyu yagma eden ben degilim.

end tarafından 04/Ara/25 18:57 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    end bunu yazdı
    wh0 bunu yazdı
    end bunu yazdı

Yok hocam yau, cukum dussun ki daha bugun indirdim henuz. codeberg'te bi tane opensource proje bulup derledim, temiz duruyordu. Icinde hack mack de varmis, kapadim hepsini ama yine de anticheat'e takiliyor sanirim. TLauncher'in distinct bir signature'i falan mi var?

Edit2: tekrar ediyorum otistik kafali, oyunu daha bugun indirdim. koyu yagma eden ben degilim.

oh 

@Underzero 

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    wh0 bunu yazdı
    end bunu yazdı
    wh0 bunu yazdı
    end bunu yazdı

oh 

@Underzero 

Bence de. Oyuna girdiğim andan itibaren ne anam kaldı ne bacım. Daha fazlasını hak ediyosun da neyse.

Ersan şahidimdir.

end tarafından 04/Ara/25 19:19 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 10039 Toplam Mesaj: 92
ersan yakıt minecraft minecraft plugin development