folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başbuğ Ve Oğlu...

Başbuğ Ve Oğlu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

edit

Düşünüyorum, o halde varım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Vakit'teki fotoğrafa TSK'dan açıklama geldi..

http://www.milliyet.com.tr/vakit-teki-fotografa-tsk-dan-aciklama-geldi-/siyaset/sondakika/22.07.2010/1266940/default.htm

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

ben tbt nin adminiyim,

tbt nin bulusmasina gittim birisi geldi "abi bi resim cekinelim mi hatira olur" dedi

olur dedim cekindim.

3-5 ay sonra adam pkk nin en azili en eli kanli teroristi cikti, bilgisayarindan da benim resmim cikti.

bu resmi de gazeteye bastilar, "tbt adminleri teroristlerle birlikte" diye

-

habervakti nin yaptigi gazetecilik degildir. camur atmak, iftira atmak, Turkiye Cumhuriyeti Ordusunu yipratmaktir.

bir gazetecinin eline boyle bir resim gectigi zaman arayip boyle bir resim var bir aciklamaniz varmi ? diye sorulmali.

varsa aciklamasi

resmi basarsin aradik sorduk boyle cevap verildi diye altina yazarsin. sonra halka birakirsin sonucu.

underzero kardeşim. bu işlere yakın birisi olarak söylüyorum ve herkes tarafından yakinen bilinen fakat gereğinin yapılması için somut delil bulunamayan bir konu bu. tsk başındakileri generallerin bir çoğu yahudi yanlısı ve dolayısı ile onların ideolojilerini savunuyorlar. Şu sözüme inanabilirsin ki, eğer bu şekilde onlara yüklenip onların temizlenmesi tsk'nın en büyük yücelme vesilesi olacak. doğruda görev yaptığım sırada bunların hepsine şahit olduk, bir askerin silah açmasının yasaklandığı günler bile vardı, teröristlerin saldırmasından sonra bile emir gelmedikçe ateş açılamıyordu. bunların hepsi dönem dönem başa geçen paşaların emirleri ve bizi yıpratan asıl konu bu. bizi uyuşukluğa umursamazlığa itiyor. ilker başbuğ adam olsaydı şimdiye bitirirdi pkk yı veya herkesi veya birçok insanı mutlu edecek açıklama yapardı. kaldıki mavi marmara hakkında bile hiçbirşey söyleyemedi. 

Düşünüyorum, o halde varım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:

ben dedim mesela ama yarın milliyetteki habere dogrulama gelirse napıcan ?

Gelirse gelsin hocam banane kursunlar varsa var ki ırakın zaten o bölgessi kürt dolu kndileri kabul etmiş oranın kürdüstan olduğunu sen kabul etsen ne ermesen ne sanane ? kendi devletleri değilmi? kendilerine kürdüstan diyorlar sa sende onlara ırak kurt yönetimi diyemezsin ya onların dediklerini diyeceksin.

şu yazıyı yazdın ya. acınacak haldesin hocam.. bu işlerden bu kadar anlamayan ve bu kadar çok konuşan bi adam seni gördüm.

sen kuzey ırak'taki kürt bölgesini "kürdistan" olarak adlandırıyosan Türkiye'nin bölgedeki varlığı ve söz hakkını hiç olarak görüyosun ve seni acınacak hale getiren de ne biliyo musun kendi yöneticilerinin (tayyeap, abdullah) en çok çekindiği ve söylemek istemediği şeyi burda dile getiriyosun söylüyosun:) sen bu işi ne sanıyosun online oyun gibi geliyo di mi sana devlet kurmak yıkmak

kimleri hangi ideolojiyi savunuyosun ve ne söylüyosun çok komiksin yemin ederim

fazla age of empires oynama sen, bi bölgedeki her çoğunluk kendi adıyla ülke kurabilseydi ohoo ne guzle olurdu de mi :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Vatan sevgisi imandandır..

Boş bir adamın sevgisi ne düzeydedir bilinmez.. Kendimizi kandırmayalım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

Gelirse gelsin hocam banane kursunlar varsa var ki ırakın zaten o bölgessi kürt dolu kndileri kabul etmiş oranın kürdüstan olduğunu sen kabul etsen ne ermesen ne sanane ? kendi devletleri değilmi? kendilerine kürdüstan diyorlar sa sende onlara ırak kurt yönetimi diyemezsin ya onların dediklerini diyeceksin.

şunu yazdınya sen daha sus konuşma acınacak haldesin ne tartışmadan anlıyorsun ne birşeyden üşenmedim 10 sayfayı da okudum hiçbirzaman 1 konu üzerinden tartışmıyorsun A konusunda tartışırken B'de de böyle oldu B'yi tartışırken birden C de böyle oldu tartışmayı bilmiyorsun hoca sadece bir laf söyleyip otalığı kızıştırıp diğerine atlıyorsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:

şu yazıyı yazdın ya. acınacak haldesin hocam.. bu işlerden bu kadar anlamayan ve bu kadar çok konuşan bi adam seni gördüm.

sen kuzey ırak'taki kürt bölgesini "kürdistan" olarak adlandırıyosan Türkiye'nin bölgedeki varlığı ve söz hakkını hiç olarak görüyosun ve seni acınacak hale getiren de ne biliyo musun kendi yöneticilerinin (tayyeap, abdullah) en çok çekindiği ve söylemek istemediği şeyi burda dile getiriyosun söylüyosun:) sen bu işi ne sanıyosun online oyun gibi geliyo di mi sana devlet kurmak yıkmak

kimleri hangi ideolojiyi savunuyosun ve ne söylüyosun çok komiksin yemin ederim

fazla age of empires oynama sen, bi bölgedeki her çoğunluk kendi adıyla ülke kurabilseydi ohoo ne guzle olurdu de mi :D

hayatımda age türü oyunlar oynamadım hacım oynamam oke ben zaten resmi olarak kürdistan dedim değilmi? halkı diyor dedim ama sen bunu  diğer devletlerle resmi olarak isim haline getirdin evet acınacak haldeyim :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

Vatan sevgisi imandandır..

Boş bir adamın sevgisi ne düzeydedir bilinmez.. Kendimizi kandırmayalım..

he dinsiz adam vatanını sevmez yani öylemi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:

şunu yazdınya sen daha sus konuşma acınacak haldesin ne tartışmadan anlıyorsun ne birşeyden üşenmedim 10 sayfayı da okudum hiçbirzaman 1 konu üzerinden tartışmıyorsun A konusunda tartışırken B'de de böyle oldu B'yi tartışırken birden C de böyle oldu tartışmayı bilmiyorsun hoca sadece bir laf söyleyip otalığı kızıştırıp diğerine atlıyorsun.

al bi tane daha. benim ortaya bi konu atıp onun hakkında konuştuğumu gordunmu? sayfaları boşuna okumuşsun bak milletin yorumlarını alıp onlara cevap verdim yani birbirinden bağımsız yorumlar? ben sen dedin diye susacak adam değilim daha benim ne yazdığımı anlamadan  bana sus demek senin neyine? a diye konumu açtımda ayı savunacağım? ortada a b c konuları var herbirine cevap verdim doğal olarak a ya verdiğim cevap b den faklı olacak anlamıyormu bunu beynin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

CHaRMaNDeR bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

ben tbt nin adminiyim,

tbt nin bulusmasina gittim birisi geldi "abi bi resim cekinelim mi hatira olur" dedi

olur dedim cekindim.

3-5 ay sonra adam pkk nin en azili en eli kanli teroristi cikti, bilgisayarindan da benim resmim cikti.

bu resmi de gazeteye bastilar, "tbt adminleri teroristlerle birlikte" diye

-

habervakti nin yaptigi gazetecilik degildir. camur atmak, iftira atmak, Turkiye Cumhuriyeti Ordusunu yipratmaktir.

bir gazetecinin eline boyle bir resim gectigi zaman arayip boyle bir resim var bir aciklamaniz varmi ? diye sorulmali.

varsa aciklamasi

resmi basarsin aradik sorduk boyle cevap verildi diye altina yazarsin. sonra halka birakirsin sonucu.

underzero kardeşim. bu işlere yakın birisi olarak söylüyorum ve herkes tarafından yakinen bilinen fakat gereğinin yapılması için somut delil bulunamayan bir konu bu. tsk başındakileri generallerin bir çoğu yahudi yanlısı ve dolayısı ile onların ideolojilerini savunuyorlar. Şu sözüme inanabilirsin ki, eğer bu şekilde onlara yüklenip onların temizlenmesi tsk'nın en büyük yücelme vesilesi olacak. doğruda görev yaptığım sırada bunların hepsine şahit olduk, bir askerin silah açmasının yasaklandığı günler bile vardı, teröristlerin saldırmasından sonra bile emir gelmedikçe ateş açılamıyordu. bunların hepsi dönem dönem başa geçen paşaların emirleri ve bizi yıpratan asıl konu bu. bizi uyuşukluğa umursamazlığa itiyor. ilker başbuğ adam olsaydı şimdiye bitirirdi pkk yı veya herkesi veya birçok insanı mutlu edecek açıklama yapardı. kaldıki mavi marmara hakkında bile hiçbirşey söyleyemedi. 

ya bu saçma sapan ve salakçabir açıklamadır böyle yaa adamların seceresini mituttun hepsiyahudi ymişbilmem ne ilker başbuğ adam olsaymışmış valla birçok adam dan adam olduğu kesin adamlığını ölçmek sizin haddinize değil bok atmayın kimseye  ilker başbuğun elindeçoğu şey adamaçıldıkça açılıyorilker başbuğ bu açılmayı nasılkapatsın  azmantıklı konuşun mantıklıı askerde emirkomutasız işolmaz orası doğru ama bununsebebi temkinliolmakdaha geçengün köylülervuruldu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 10852 Toplam Mesaj: 107