Başbuğ Ve Oğlu...
-
hiçbirşey demiyorum dedik amq desemiydik :D
yorumu size bıraktık gene suçlu olduk silin konuyu millet gece gece içiyomu napıyo lafı başka anlıyo
-
fake Shop diyenlere buradan birsey demek istiyorum bu Resimler Baska Bir Gazetede Verildi hatta Tv lere cıktı kısa sürede haber yok oldu ..
Resimler Fake yada photoshop benzeri oynama yok
ha gidip olay yerinde resim cekilirken gormedim bunları ama bu haber oncedende verilmişti.. cok kısa sürede üstü kapandı resmen ..
-

-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------hı hı Sadece photoshop Fotomontaj Yapmak icin kullanılıyor Baska birsey e yaramıyor :)
-
boşver holycat hocam uğraşma türkiyede neyin ne olduğu belli emeğine yazık olur. naparsan yap kabullenmicekler sen boşuna yorma kendini ben sadece haberi vermek istedim
hadi siz haklısınız diyelim.
ilker başbuğun bir ses kaydı çıktı doğudaki komutanların akaryakıt kaçakçılığı yaptığına ve ilker başbuğunda bir şey yapamadığına dair.
ona da yalanmı diceksiniz?
adamın üst düzey olduğunu belirtmeye gerek duymadım.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
boşver holycat hocam uğraşma türkiyede neyin ne olduğu belli.
ilker başbuğun bir ses kaydı çıktı doğudaki komutanların akaryakıt kaçakçılığı yaptığına ve ilker başbuğunda bir şey yapamadığına dair.
-----------------------------yok holycat uğraşmayı bırakmaz.zira bir insanın düşüncelerini değiştirmek dağı yerinden oynatmaktan zormuş
-
hocam madem photoshopta sadece montaj yapılmıyor diyorsun. Madem öyle resmi çekmişsin zaten görünüyor ne b*k yemeye photoshop içine atıp kurcalıyorsun?
Bende bunun photoshop olduğuna inanıyorum. Ama senin gibi toz pembe gözlüklerle değil resmin üzerinde ciddi manada oynama yapıldığına inanıyorum.
-
ilk resimde oglanın yüzünden nur akıyo maşallah
-
kimse Gercekleri Gormekten yana degiL... Yokmu TBT de Gazeteci olan ? Yada Yakını GazeteCilik Yapan Büyük Gazetelerde CAlışan ?
birtane Saglam Gazeteci Bulda Adamlar Sana Kimin ne oldugunu anlatsın .. burada ne yazsak boş ...
bu Devirde PS kullanmayan Gazetecimi var ? Resimin Boyutunu kucultemezmi? Resim karanlık ise Aydınlatamazmı yada cok parlak ise karartamazmi
photoshop Dedigimiz Zaman Hemen aklınıza Fotomontaj geliyorsa Diyicek Birseyim yok ..
Bu laf gercekden Cok dogru bir laf : Gercekler Herzaman Acıdır..
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
boşver holycat hocam uğraşma türkiyede neyin ne olduğu belli emeğine yazık olur. naparsan yap kabullenmicekler sen boşuna yorma kendini ben sadece haberi vermek istedim
-----------------------------hocam o ses kaydını bende dinledim adam diyorki aramızda çürüklervar diyelim adam şurda subay ama yakıt kaçakçılığı yapıyor bunlara karşı uyanık olun gibisinden bişeydi utanmasan adam yakıt kaçakçılığı yapıyor diyeceksin ayrıca 2. resim doğru sadece birincisinin gerçek olduğunu sölemek için biraz nese seçilmiş olmk lazım diyim bırakım ama şuresme bi elini vicdanına koyda bak adamlardan biri resme anyadan girmiş öteki konyadan