Başbuğ Ve Oğlu...
-
beyler başbuğnun oğlunun psliyecek göt olduğunu zannetmiyorum:)
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
Bu aralar böyle tipler çok doldu foruma ne iş? Maaşa mı bağladılar sizi?
-----------------------------hı evet baktık tbtde çok var solcu hepsini kandırıp sağcı yapmaya karar verdik üye olduk cihat ilan ettik hepinizi müslüman yapacaz. gel hocam hakkı bul. :|
-----------------------------Ne diye dalga geçtin kardeşim anlayamadım. Kaç haftadır adı sanı belli olmayan tipler forumda zaman, vakit, taraf ın sür manşet yaptığı yalan dolan haberleri foruma açıyor gerçekmiş gibi tartışılmaya başlanıyor....
Bu basın ve yayın organlarının kime bağlı olduğunu anlamak için aynştayn olmaya gerek dimi? Dinler arası diyolog peşinde koşan bir amerikancı eşcinsel hocanın müridi olduklarını bilmeyen yok değil mi?
Ben müslümanım ayrıca sağol, ibadet etmem belki ama pek çok edenden çok bilirim dini, ayrıca ne sağcıyım ne solcuyum, Ata larının, atasının izinden yürüyen eskiden bu oyunlara baş kaldıran milletimin torunuyum....
Ne belli o çocuğun bir komploya mağruz kalmadığı.....
ben size hemen senaryoyu yazayım..
1) PKK ilker BAĞBUĞ un oğlunun kim olduğunu şehir içindeki piçleri tarafından öğrenir... Takip ederler
2) Çocuk tatile yada bir yere çıkar.....
^) PKK lı ufak bir sosyal mühendislik ile taışır sen o değilmisin falan bir resim çektirebilir miyiz???
4)Rersim çekilir
5)Haber yapılır
6)Hoop murat başbuğ kimlerler diye konuşmaya başlarız bizde....
Biraz kitap okuyun lan soğuk savaş döneminde icra edilen sosyal mühendislikoyunlarından haberiniz varmı?
HE AYRICA DİNDEN ÇOK TOPRAK PARÇASI ÖNEMLİDİR. TOPRK PARÇANIZ SİZE AİT DEĞİLSE DİNİNİZ OLSA NE OLUR?
ÖNCE VATAN DİYE BNOŞUNA YAZMIYORLAR DAĞLARA TAŞLARA CAMİLERE........
ÖNCE VATAN KARDEŞİM SİZ TOPRAĞINIZI KURTARIN ALLAH VARSA ZATEN SİZE SİZDEN SONRAKİLERİN DİNİNİ İCRA EDECEĞİ TOPRAKLARI KURTARDIĞINIZ İÇİN SİZE YARDIM EDER... sİZİ sever
----------------------------- -
OLAY BU KADAR BASİTTİR SİZE YARDIM EDER ÖYLEMİ?
PEYGAMBER NİYE O KADAR İŞKENCE ÇEKTİ EN ÇOK ONA YARDIM EDİLECEKKEN.
KÜLLİ İRADE VE CÜZİ İRADEYİ Bİ ARAŞTIRIN
-
dis isleri bakani davudoglu "kurdistan" kelimesini kullandi.
ne kadar siradan geliyor dimi artik.
meclisteki vekiller pkk li teroristler icin goz yasi dokuyor
ne kadar siradan geliyor dimi
iktidar partisinin belediyesi pkk lilar icin araba tahsis ediyor onunde intikam yazan kurdistan yazan arabalar
bunlarda siradan
acilim diyerek pkk pacavralariyla kirmizi halilarla ozel hakimlerle sinir kapisindan teroristler karsilaniyor davullu zurnali
bunlarda siradan.
-
siradan olmayan nedir ?
photoshop veya degil basbugun ogluna konu ile ilgili soru sormadan cikip "aha teroristlerle resim cekinmis" diye o resimleri koyup
size Turkiye Cumhuriyeti Ordusu Genelkurmay Baskaninin oglunu terorist gibi gostererek
baska tarafa bakmanizi engellemektir.
bunun adi gazetecilik degildir camur atmak iftira atmaktir.
siz neyi tartisiyorsunuz ?
-
doğudasın hoca o arabayı ske ske alırlar! holyzone ifadesiyle götünden kan alırlar gene o arabayı alırlar.
65 ülkeyle vize kaldırılmış olması bile kıskançlıklarından çatlamaya yeter davutoğlunun yaptığı hizmet asla küçümsenemez siz türkiyede 65 ülkeye vizesiz gittiğinizi ne zaman gördünüz?
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
doğudasın hoca o arabayı ske ske alırlar! holyzone ifadesiyle götünden kan alırlar gene o arabayı alırlar.
65 ülkeyle vize kaldırılmış olması bile kıskançlıklarından çatlamaya yeter davutoğlunun yaptığı hizmet asla küçümsenemez siz türkiyede 65 ülkeye vizesiz gittiğinizi ne zaman gördünüz?
----------------------------- -
alp bunu yazdı:
ezanın dinin vatan sevgisiyle ne alakası var??
bir gün bu ülkeye dini rejim gelirse ben de terkederim ülkemi, bu kadar çok sevmeme rağmen.
ikincisi sen "allahı skp peygambere skso çektirenler" grubundaki asker sayısına bakıp ne yorumu yapmaya çalıştın anlamadım?? herkes müslüman olmak zorudna mı? herkes inançlı olmak zorunda mı? adam asker din adamı değil ki. ister inanır ister inanmaz ister önünde eğilir ister sakso çektirir.
sanane?
sen insanların dini inançlarına göre mi yorumluyosun vatan sevgilerini??
once bu kafadan kurtul sonra gel düzeyli tartışmayı yaparız
öyle "yavşak yavşak siteler"den bulduğun "gerçekliği bile garanti olmayan" fotoğraflarla gelip bi de düzeyli tartışma bekleme hocam.
sizin niyetiniz belli. bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım.
-----------------------------bu değişimin göstergesidir. Çanakkalede Namaz kılınmadan savaşa çıkılmazdı şimdi neden böyle oldu ? demekki içeride bizim dinsiz olmamızı isteyen birileri var. Al en güzel örnek sana anlatayım Arkadaş Kuleliye kaydolmak istiyor ve puanı derecelik boyu posuyerinde herşeyi tamam. yani askeri lise için hiçbir eksiği yok. bu çocuk mülakata giriyor ve ne oluyor biliyormusun? İsmi Ramazan Diye alınmıyor askeri liseye soru soruluyor anan açıkmı sülalenizde kapalı varmı namaz kılıyormusunuz islamın şartı ve ismini kim ramazan koydu? bu sorular ne? içeri dinsizleri almak istemelerinden kaynaklanıyor. İçerideki düzenin göstergesi buyur.. kuleli de mescid vardır ama hiçbir öğrenci gitmez oraya güdemez giden olursa gittiği gibi okuldan uzaklaştırılır. bunlar bazılarına şaka gibi gelecek ama yemin bile ederim. neyse bildiklerimi fazla açıklamak istemem kimin ne olduğu beli.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------OOOOO İyi iyi ülkeyi sattıklarında ülkede abd mandası himayesi geldiğinde kolayca iltica yapıp ülkeden gidersiniz.....
Sağolsunlar kaçış yolumuz için gece gündüz uğraşıyorlar ;)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
ezanın dinin vatan sevgisiyle ne alakası var??
bir gün bu ülkeye dini rejim gelirse ben de terkederim ülkemi, bu kadar çok sevmeme rağmen.
ikincisi sen "allahı skp peygambere skso çektirenler" grubundaki asker sayısına bakıp ne yorumu yapmaya çalıştın anlamadım?? herkes müslüman olmak zorudna mı? herkes inançlı olmak zorunda mı? adam asker din adamı değil ki. ister inanır ister inanmaz ister önünde eğilir ister sakso çektirir.
sanane?
sen insanların dini inançlarına göre mi yorumluyosun vatan sevgilerini??
once bu kafadan kurtul sonra gel düzeyli tartışmayı yaparız
öyle "yavşak yavşak siteler"den bulduğun "gerçekliği bile garanti olmayan" fotoğraflarla gelip bi de düzeyli tartışma bekleme hocam.
sizin niyetiniz belli. bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım.
-----------------------------SEN ÖNCE ADAM GİBİ KONUŞMAYI ÖĞREN Kİ HİÇ OLMAZSA ADAM SANSINLAR!
SEN BURDA SALAKÇA SÖVÜP DURCAKSIN BEN DE SENİMİ DİNLİCEM?
SENİN GİBİLERİ ÇOK GÖRDÜM AMA.
3 KITAYA HÜKMETMİŞ ECDADINDAN UTANIP BİR BELEDİYEYE HAKİM OLAMAYAN SALAKLARI SAVUNANLARI...
hocam sen paranoyaksın. profesyonel destek al gerçekten. çocuk aklınla gelmişsin sağa sola saldırıyosun burda.
habervaktim'in nasıl habercilik yaptığını dunya alem ogrendi sen ogrenemedin mi?
eğer böyle iki fotoyla konu açıyosan amacın körü körüne aqp'yi savunma ve TSK'yı yıpratmaya çalışmaktır
ne dediğin belli değil ki. önce başbuğun oğluna teröristle fotosu var diyosun sonra başbuğ'un din adamıyla fotosunu gosteriyosun sonra "face'deki allahı sknlr peygambere skso cektirenler grubunda hep askerler var" diyosun :D ben de diyorum ki eeeee???? ne demek istiyosun?
bi yargıya var ve söyle açık açık. 65 ülkeyle vizesiz gidileibliyomuş alkışşşşşş offf offf :D
-
Ne diye dalga geçtin kardeşim anlayamadım. Kaç haftadır adı sanı belli olmayan tipler forumda zaman, vakit, taraf ın sür manşet yaptığı yalan dolan haberleri foruma açıyor gerçekmiş gibi tartışılmaya başlanıyor....
Bu basın ve yayın organlarının kime bağlı olduğunu anlamak için aynştayn olmaya gerek dimi? Dinler arası diyolog peşinde koşan bir amerikancı eşcinsel hocanın müridi olduklarını bilmeyen yok değil mi?
Ben müslümanım ayrıca sağol, ibadet etmem belki ama pek çok edenden çok bilirim dini, ayrıca ne sağcıyım ne solcuyum, Ata larının, atasının izinden yürüyen eskiden bu oyunlara baş kaldıran milletimin torunuyum....
Ne belli o çocuğun bir komploya mağruz kalmadığı.....
ben size hemen senaryoyu yazayım..
1) PKK ilker BAĞBUĞ un oğlunun kim olduğunu şehir içindeki piçleri tarafından öğrenir... Takip ederler
2) Çocuk tatile yada bir yere çıkar.....
^) PKK lı ufak bir sosyal mühendislik ile taışır sen o değilmisin falan bir resim çektirebilir miyiz???
4)Rersim çekilir
5)Haber yapılır
6)Hoop murat başbuğ kimlerler diye konuşmaya başlarız bizde....
Biraz kitap okuyun lan soğuk savaş döneminde icra edilen sosyal mühendislikoyunlarından haberiniz varmı?
HE AYRICA DİNDEN ÇOK TOPRAK PARÇASI ÖNEMLİDİR. TOPRK PARÇANIZ SİZE AİT DEĞİLSE DİNİNİZ OLSA NE OLUR?
ÖNCE VATAN DİYE BNOŞUNA YAZMIYORLAR DAĞLARA TAŞLARA CAMİLERE........
ÖNCE VATAN KARDEŞİM SİZ TOPRAĞINIZI KURTARIN ALLAH VARSA ZATEN SİZE SİZDEN SONRAKİLERİN DİNİNİ İCRA EDECEĞİ TOPRAKLARI KURTARDIĞINIZ İÇİN SİZE YARDIM EDER... sİZİ sever
-----------------------------Zaten pkk Başbuğu kötülemek istiyor ya çpk önemli başbuğ onlar için Şu anda başbuğ onlar için bulunmaz bir nimet! Başbuğ adam gibi politikasını yapsaydı doğudaki askerlere Sözünü geçirmesini bilirdi!