Başbuğ Ve Oğlu...
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
doğudasın hoca o arabayı ske ske alırlar! holyzone ifadesiyle götünden kan alırlar gene o arabayı alırlar.
65 ülkeyle vize kaldırılmış olması bile kıskançlıklarından çatlamaya yeter davutoğlunun yaptığı hizmet asla küçümsenemez siz türkiyede 65 ülkeye vizesiz gittiğinizi ne zaman gördünüz?
-----------------------------yani 65 ulkeye vize kalkmis olmasi, yillardir sehit verdigimiz ve kimsenin agzina almaya cesaret edemedigi kurdistan kelimesini rahat rahat soylemesi icin sakinca degildir.
bize degil terorist kurt kedisi bile vermem diyenlere abi, aga, pasam demesine engel degildir.
yani dis islerinde basarili diye teroristlere ses cikartmasina engeldir.
oyle mi ?
peki oyleyse
acik acik iftira olan bu resime odaklanmak yerine
niye Ordu nun basarilarina bakmiyorsun ?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
ezanın dinin vatan sevgisiyle ne alakası var??
bir gün bu ülkeye dini rejim gelirse ben de terkederim ülkemi, bu kadar çok sevmeme rağmen.
ikincisi sen "allahı skp peygambere skso çektirenler" grubundaki asker sayısına bakıp ne yorumu yapmaya çalıştın anlamadım?? herkes müslüman olmak zorudna mı? herkes inançlı olmak zorunda mı? adam asker din adamı değil ki. ister inanır ister inanmaz ister önünde eğilir ister sakso çektirir.
sanane?
sen insanların dini inançlarına göre mi yorumluyosun vatan sevgilerini??
once bu kafadan kurtul sonra gel düzeyli tartışmayı yaparız
öyle "yavşak yavşak siteler"den bulduğun "gerçekliği bile garanti olmayan" fotoğraflarla gelip bi de düzeyli tartışma bekleme hocam.
sizin niyetiniz belli. bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım.
-----------------------------bu değişimin göstergesidir. Çanakkalede Namaz kılınmadan savaşa çıkılmazdı şimdi neden böyle oldu ? demekki içeride bizim dinsiz olmamızı isteyen birileri var. Al en güzel örnek sana anlatayım Arkadaş Kuleliye kaydolmak istiyor ve puanı derecelik boyu posuyerinde herşeyi tamam. yani askeri lise için hiçbir eksiği yok. bu çocuk mülakata giriyor ve ne oluyor biliyormusun? İsmi Ramazan Diye alınmıyor askeri liseye soru soruluyor anan açıkmı sülalenizde kapalı varmı namaz kılıyormusunuz islamın şartı ve ismini kim ramazan koydu? bu sorular ne? içeri dinsizleri almak istemelerinden kaynaklanıyor. İçerideki düzenin göstergesi buyur.. kuleli de mescid vardır ama hiçbir öğrenci gitmez oraya güdemez giden olursa gittiği gibi okuldan uzaklaştırılır. bunlar bazılarına şaka gibi gelecek ama yemin bile ederim. neyse bildiklerimi fazla açıklamak istemem kimin ne olduğu beli.
-----------------------------birincisi bu hurafeleri geçeceksin hocam:)) benim bi arkadaşım vardı götünde kıl var diye almamışlardı bla bla
ikincisi diyelim ki doğru, TSK'nın müslümanlığı korumak giib bi sorumluluğu mu var. adamlar inançsız belki sanane?? TSK ne yapar, iç ve dış tehditlere karşı ülkeyi savunur. bunun dinle alkası ne?
müslüman olsalar ne olmasalar ne? müslümanları sevseler ne sevmeseler ne?
vatanı korumanın müslüman olmakla alakası ne?
say ki o mülakatı yapan komutan dincileri sevmiyo, çünkü biliyo ki bu insanlar girdikleri ortamda cemaatini kurar din için de her şeyi yapar.. risk almak istemiyo ve kabul etmiyo. sorun ne?
-
yeter bu kadar tartışma bu mesajda edit
-
sormama gerek yok hocam bi kaşık suda boğmak isterler. ben de isterim.
bu ülke ümmetçilikten çektiği kadar hiç bi şeyden çekmedi.
-
underzero bunu yazdı:
dis isleri bakani davudoglu "kurdistan" kelimesini kullandi. ------------------------- Bunun hakkında yorum yapamıyacağım çünkü bilmiyorum birkaydı varsA dinlemek isterim
ne kadar siradan geliyor dimi artik.
meclisteki vekiller pkk li teroristler icin goz yasi dokuyor------------------------- Evet heronlardan falan biliyoruz mecliste çok göz yaşı döküyorlar hatta heronları bile düşürmeye kalkışıyorlar..
ne kadar siradan geliyor dimi
iktidar partisinin belediyesi pkk lilar icin araba tahsis ediyor onunde intikam yazan kurdistan yazan arabalar------------------------- belediye arabayı tahsis ediyor yazıyı yazın mı diyor? o kadar pkklının arasında şöfor o yazıyı astırmasa ne olur düşündünmü? canın soz konusu olunca zorla astırıyorsun.
bunlarda siradan
acilim diyerek pkk pacavralariyla kirmizi halilarla ozel hakimlerle sinir kapisindan teroristler karsilaniyor davullu zurnali ------------------------- Davulu zurnayı devlet mi koyuyor? devlet mi kırmızı hali seriyor?
bunlarda siradan.
-
siradan olmayan nedir ?
photoshop veya degil basbugun ogluna konu ile ilgili soru sormadan cikip "aha teroristlerle resim cekinmis" diye o resimleri koyup
size Turkiye Cumhuriyeti Ordusu Genelkurmay Baskaninin oglunu terorist gibi gostererek
baska tarafa bakmanizi engellemektir.
bunun adi gazetecilik degildir camur atmak iftira atmaktir.
siz neyi tartisiyorsunuz ?
----------------------------- -
Bir insanın dindarlığına göre vatanseverlik puanı verilemez.İnsanlar kararlılıkla dinin boş kuruntularını diretip savunana kadar aynı kararlılıkla vatanını savunsaydı yaşanılan pek çok sorun çözülürdü.
-
CasTeaL bunu yazdı:
Bir insanın dindarlığına göre vatanseverlik puanı verilemez.İnsanlar kararlılıkla dinin boş kuruntularını diretip savunana kadar aynı kararlılıkla vatanını savunsaydı yaşanılan pek çok sorun çözülürdü.
-----------------------------kuvayi milliye.
o kadar zayıf bi güç dünya devlerine karşı savaştı ve kazandı.
bu manevi bir güçtür.
din olmazsa dayanacağı bir güçde olmaz.
değerde olmaz
-
alp bunu yazdı:
sormama gerek yok hocam bi kaşık suda boğmak isterler. ben de isterim.
bu ülke ümmetçilikten çektiği kadar hiç bi şeyden çekmedi.
-----------------------------hoca saçma saçma konuşma. Yüzyıllar boyunca bu devletin askeri dinle geçindi zırnık sorun olmadı şurada dinsizlerin dolu oldğu bi silahlı kuvvetlerşi var Neyi iyi yönetebildi şimdiye kadar? senin olaya ne gözüyle baktığın ortada boşuna sana yorum yazmayacağım bu ülke daha yüz yıl bile olmadı ümmetçilikten çekti diyorsun Orada Osmanlı 600 yıldan fazla süre ümmetle birlikte yaşadı sorun çıktımı? Sorun ümmetde mi devletin yönetiminde mi? senin aklına harcadığın enerjiye soluduğun havaya yazık hoca.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------kuvayi milliye.
o kadar zayıf bi güç dünya devlerine karşı savaştı ve kazandı.
bu manevi bir güçtür.
din olmazsa dayanacağı bir güçde olmaz.
değerde olmaz
-----------------------------Savaşa, vatan için öleyim değilde, şehit olup cennete gideyim mantığı yüklenirse, doğal olarak başka dayanacak güç göremezsiniz.
-
dahada yorum yapmıyorum boş cümle çıkıyor milletten.
Şunu da okuyun Bakın Dinin vatan üzerindeki etkisine Sokun bunu boş Kafanıza!
İstiklal Marşı
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl...
Hakkıdır, Hakk� tapan, milletimin istiklâl!
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddım var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
�edeniyet!�dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va�ettiği günler Hakk�n...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri �oprak!�diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
O zaman vecd ile bin secde eder-varsa-taşım,
Her cerihamdan, ilâhî, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruh-ı mücerret gibi yerden naşım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakka tapan, milletimin istiklâl
Hakkıdır Hakka Tapan milletimin İstiklal.!