Başbuğ Ve Oğlu...
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
onu da geçtik.
insansız hava aracı heron hakkındaki konuyu da bi araştırın.
o kadar askerde böyle şeyler varken tesadüfmü diceksin komplomu ?
komplo dersen beynine yazık diyim.
içerden tanıdıkların varsa bi sor bakalım din-ve dindarlar hakkındaki düşüncelerini
-----------------------------yoo dogrudur. general buyuk ihtimalle ordaki pkk li grubu korumus olabilir.
peki ama niye ? ustelik bunu acik acik niye telsizden telefondan soylemis olabilir ?
pkk nin icinde hic mi Turkiye ye icin calisan ajan olamaz dimi ?
-
Fotoğraf gerçek. Kalitesiz makine veya telefonla çekim yapılmış ve arkadan beyaz ışık vuruyor. Ek olarak bu sabah Genelkurmay doğruladı. Fakat fotoğraf çekindiğiniz kişinin sonradan terörist çıkması bu şekilde suçlanabileceğiniz anlamına gelmez. Bizim de görüştüğümüz her türden insan var. Bunlar sonradan olaylara karışsa sorumlusu biz mi olacağız?
Resimle ilgili resmi açıklama:
http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_3_Bilgi_Notlari/2010/BN_90.html
-
baykal için de montaj denmişti :)
-
Kedidir Kedi..
-
Fake degil üstüne basa basa soyluyorum Fake bile olsa suana kadar o sitede o haber kalmazdi ..
basit bir ornek Deniz baykal ın videosu nu yayınlaya dailymotion mudur nedir video sitesi 24 saat icinde yasaklandı ki bu kıçı boklu site üstüne üstün paşanın oglunun resimleri var ve site hala haberi yayınlamakta :)) inanmak cok zor ama maalesef gerceklere Alisin
-
öhöm öhöm! Montaj montaj diyenler ellerini kaldırsın?
-
ben dedim mesela ama yarın milliyetteki habere dogrulama gelirse napıcan ?
-
Bknz: http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_3_Bilgi_Notlari/2010/BN_90.html
Yalanlama gelmedi..
-
chaigg bunu yazdı:
ben dedim mesela ama yarın milliyetteki habere dogrulama gelirse napıcan ?
-----------------------------Gelirse gelsin hocam banane kursunlar varsa var ki ırakın zaten o bölgessi kürt dolu kndileri kabul etmiş oranın kürdüstan olduğunu sen kabul etsen ne ermesen ne sanane ? kendi devletleri değilmi? kendilerine kürdüstan diyorlar sa sende onlara ırak kurt yönetimi diyemezsin ya onların dediklerini diyeceksin.
-
Amd-x bunu yazdı:
vakite shop'cu lazım
çıkk ..
olmamış becerememiş :)
yanlız ..
export\File Finder 11-04-2009 02-28-09\PNG\1
vay mk Dosya yolunu bile vermiş .. :D
ne gazetecilik.. ulan ben sizin ... .:@
-----------------------------silinmiş dosyaları recovery programından bulmuş olduklarını anlatıyor olmasınlar? vakite önyargılısın kardşeim, ve bir gün alıp okuduğunu hiç sanmıyorum kulaktan dolma bilgiyle önyargılı yaklaşıyorsun