folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bıktım Artık. Çok Düşünüyorum.



Bıktım Artık. Çok Düşünüyorum.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    ne la bu japonya olup gidecek memleket,

    ne kadar cok ruh hastasi var sitede be , ozel klinik actiracaksiniz sonunda o olacak .P


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Nisan/2007
    Erkek

    yas kac hocam


    Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2014
    Erkek
    sanatçı kişilik bunalımı sanatını bulup işlemessen kendini bulamassın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    sanatçı kişilik bunalımı sanatını bulup işlemessen kendini bulamassın

    güzel bir tespitti hocam. ben de aynen böyle düşünüyorum kişilik özelliklerimi ilgilendiren bir sanat uğraş bulmam lazım çünkü ben okul çocuğu değilim okul ders falan hiç ama hiç ilgimi çekmemiştir. aha sabah gittim okula stajım vardı yarım saat zor durabildim kriz geçirecektim az daha.

     

    zamanında graffiti yapardım mesela sokakları boyardım birkaç kez polise yakalanıp birkaç çirkin yüz görünce mecbur bıraktım. açıkça söyleyebileceğim en basit illegal olayım ve ilgi alanım bu hocam diğerlerini söyleyemem. ama benim en acilinden legal, zararsız bir uğraş alanı bulmam lazım.. spor, kitap, film falan diyolar da zerre kadar ilgi duymuyorum o tür alanlara. kusura bakmayın ama süt çocuğu işi gibi geliyor o tür hobiler bana. içi huzurlu, hayatı düzenli, dingin bir insan değilim ki ben. ilginç önerileri olan varsa pm atabilir basit illegal olaylar da olabilir.. 

     

     

    yaşım 21. yorum atan herkese teşekkürlerimi sunuyorum çok sağolun varolun. gece hepsini okudum yalnız olmadığımı anladım. gelin beraber bir çözüm bulalım bunalım yaşayan arkadaşlar.. mesela ben kendimi sanki kaybettiğim birşeyin arayışının içindeymişim gibi hissediyorum sanki hayata o eylemi gerçekleştirmek için gelmişim. okul ev veya ev iş gibi ritüeller bana göre değilmiş gibi hissediyorum. günlük hayat sıradan geliyor daha değişik şeyler istiyor bünyem..


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2009
    Erkek

    konu başlığı ile nick uyumu iyi olmuş :))

     

    geçmiş olsun


    gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2009
    Erkek

    hocam kendine amaçlar edin . sonra bunları yaptıkça hem kenıdn guvenın artıcak hemde mutlu olucaksın hemde zaman geçicek 


    Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    bu durumu avantaja çevirebilirsin. beden dili ile ilgili kitaplar oku, gözlem yeteneğini geliştir. başlangıç için: http://www.dr.com.tr/kitap/dikkat-vucudunuz-konusuyor/ahmet-serif-%C4%B1zgoren/egitim-basvuru/kisisel-gelisim/urunno=0000000028396 bu kitabı okuduktan sonra devam etmek istersen özel mesaj atabilirsin.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2007
    Erkek

    Tanrıya inanır mısın bilmem;ama 2 ihtimal var:

    a)İnanıyorsun:Öteki dünyada cennete gidecek ve bütün problemlerin çözülecek.Büyük ihtimalle müslümansın.Bu varsayıma dayanarak,bu dünyanın  imtihan dünyası olduğu gerçeğini unutmayarak senin diğer insanlardan farklı olmanın senin bu dünyada vermen gereken sınav olduğunun farkına varacaksın.Bu gerçeği unutmadan yaşayacak ve ne zaman ruhun daralsa bunu hatırlayıp ferahlayacaksın.

    b)İnanmıyorsun:Tek bir hayatın var ve evrenin sonsuzluğu karşısında trajikomik bir varlığa sahipsin.Saplantı haline getirdiğin her olay,kimse vs gülünecek kadar basitler.Yine saplantı haline getirdiğin olaylar,kimseler seni gram kadar siklememektedirler.Keza evrenin kendisi de sen olmadan önce vardı,sen yok olduktan sonra da olacak.Buraya bu yazıyı yazan ben bu postu daha fazla takip etmicem.Keza buraya yazı yazan müritlerin birçoğu da.Eşzamanlı olarak,bu konunun başlığına baktığında bile ''üf iyice çığrından çıktı bu forum amk'' diyen müritler de var trajik olarak.Kısacası,her şeyi takıntı ve veya saplantı haline getiren sana bu yazdıklarım 2 şeyden birini zorunlulukla ve takıntı/saplantı yaparak seçmeni gerektiriyor:

           1)Değersiz oluşunun değerine varıp ve saçmaladıklarına bir son verip kısıtlı süreni maximal fayda ile değerlendirip mutlu olmak.

           2)Değersiz oluşunun değersiz olduğu yanılgısına varıp kendine zarar vermeye devam etmek.

    Selametle.

     


    Pragmatism&Realism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    @ataturkcu1  hiçbirşey anlamadım, allah razı olsun..


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 21/Kasım/2010
    Erkek

    Genel olarak söylüyorum ; Bu dünya da belli başlı bir yerlere gelmemiş,kariyer yapmamış,parasız pulsuz ama adam gibi adam olsa bile çoğu insan geri kalanlar için önemsizdir. Senin ne yediğin ne içtiğin,hastalandığın,ortada kaldığın kimsenin kendinden fazla umrumda değildir. Buradan sana yazılanların seni saatlik rahatlatma dışında pek bir etki yaratacabileceğini düşünmüyorum.. Yaşımız genç sağlam hedefler koyup hayatını şekillendir,eğlenmene güzel vakit geçirmene bak,kendini güçlendir,hayat çok kısa sorunları fazla kafana takma.. Biraz zaman geçsin bu düşündüklerin pek de zor ve önemsiz olduğunu anlayacaksın.. Hayattan zevk almaya bak dostumm..


    Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
Toplam Hit: 6614 Toplam Mesaj: 55