folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bıktım Artık. Çok Düşünüyorum.



Bıktım Artık. Çok Düşünüyorum.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    doktordan ilaçtan fayda görmeyince çareyi hep uyuşturucularda uyarıcılarda aradım. ha kullanım amacıma göre yararlı mı derseniz evet yararlı. geçici çözüm oluyorlar. 1 veya 2 saatliğine dünyanın en mutlu insanı olabilirim. ama ağzım yandı bir kere. uyuşturucu iyi birşey değil. belki iri yarı hayvan gibi bir bünyem olsaydı zararından korkmazdım.

    ortada büyük bir mantıksızlık var. uyuşturucu kötü diyoruz ama piyasadaki antidepresanların yanında esrarıydı hapıydı masum çocuk kalır. risperdali 6-7 ay kullanıcakmışsın da yan etkilerine katlanıcakmışsın da ölem eşşeğim ölem 6 ay o ilaçları içsem zaten yaşayan ölüye dönerim. ama öyle değil de devlet kontrolünde mdma ile tedavi verilse ? süper olur değil mi. alıyosun mdmayı 5-6 saat dünyaya polyanna gibi bakıyosun. haftada birkaç kez hastaneye gidip alsan. o 5-6 saatlik dilimde hayata bakış açını yavaş yavaş değiştirsen. en fazla 2 ay içinde turp gibi olursun. hem bağımlılık, beyin yıkımı, diş dökme, karaciğeri perte çıkarma gibi yan etkileri de yok piyasadaki antidepresanlar gibi. safı da sokakta bulunmuyor ki onunla idare edesin..


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2010
    Erkek

    Senın bu yasadıgını belkı tam anlamıyla ben anlayamam. Ama bırcok sey yasadım. Mutsuz olabılmek ve dusunmek,kederlenmek,kafayı dusuncelerle bozmak,çaresizlik,eli kolu tamamen baglı olmak,bagırmak ve herkesı ıncıtmek ve hatta aglamak ıcın o kadar cok nedenım vardıkı...

    Hepsınıde yaptım. Sabahlara kadar agladım zırladım,sinir krizlerine girdim tek basıma kalınca,etrafımdakı herkesı kırdım,incittim,Mutsuz olabılmek ıcın elımden gelenı yaptım daha dogrusu mutlu olmam ımkansızdı cunku yasadıgım onca sey ust uste ve caresı sadece ALLAH'a kalmıstı. Elden bırsey gelmezdı dua edıp beklerdım. Hatta bı zamanlar Namaz kılardım aralıksız yıllarcada kıldım... Secdede namaz kılarken defalarca kez agladım Caresızlıkten. O an bıle kafamda hep dusunceler dolasırdı... Bu olaylar yıllarca surdu ... Cok agır seyler yasadım ... Bırde ustune asırı bır duygusal ve en ınce ayrıntıyı dahı dusunen bır yapım oldugundan hep ben kaybettım. Tek zararlı ben cıktım... 

    "Yemınle dıyorum kendıme  verdıgım bu zararları bır baskasına verseydım beni Yaşatmaz,O an öldürürdü...!"

    Suan nasıl gıdıyor hayat dersen ?

    Sabahlara kadar uyuyamıyorum genelde. 3-4 gıbı yatıp 7 de kalkıp unıve gectıgım cok oluyor. Canım sıkılınca hemen bır ısle-oyunla-sarkıyla- Ve anılarla(HATA) zamanımı gecırıyorum...!

    Hıcbırsey umrumda degıl. Hersey boyle bır ruya gıbı gelıyor. Hanı ınsana bınde bır ayda yılda bır olur ya "Sanki rüyadayım"  muhabbetı vardır ya..

    Artık ben o ruyadan hıc cıkamıyorum. Heran o ruyada yasayan bır ınsan gıbıyım. Mutsuz edemeyecek kımse benı dıyorum. Edebılıyor mu dersen?

    -elbette... Sevdıgın deger verdıgın ınsanların yaptıkları ve yasadıgın durumdan dolayı hala mutsuzum ama abartılacak bırsey artık yok.

    Nasılsın? diyene

    -Şükürler olsun.İdare edıyoruz ıste. Nefe alıyoruz yetıyor bıze.  ... deyıp gecıyorum.

    Bu ısın cozumu ne hastane ne ılaclar nede baska bırsey...

    Tek eksık Allah a olan baglılık (Bu 1) (Belkı sacma gelecek ama benı anlayanlar olacagını bılıyorum.Yasayan elbet vardır ben gıbı)

    Ikıncı eksık ıse yasadıgın ortam ve durum degısmesı şart! (Bu da 2)

    Insanların ıcınde bazı mevzular derın yara acar. Kendıne unutturursun ama unutamazsın. Tekrar denersın yıne  unutturamazsın aklına gelır. Hanı dıyosun ya ılkokulda mıllet tas.sak muhabbetı yapar ben ırdelerdım ve sevmezdım dıye. Unutmaya calısıyosun yapılan muhabbetlerı ıcıne gırmemek ıcın ama unutamazsın... Sonra son kez denersın ve UNUTURSUN! :)

    Nasıl unutursun ama ? 

    O zamanlar unutursun zorla kendıne bunu unutturursun ve aradan farklı olaylar gecer senı yıpratan... Yıgılır babam yıgılır..

    En onunda bı bakmıssın kı "YIGILAN SADECE SEN OLMUŞSUN" Kımseye bısey olmamıs. Heba olan sen olmussundur.

    Cok uzattım yazdıklarımı... 

    Son olarakta tavsıyem ne dersen ...

    "Çözüm sende ; Kendı kafanı kendın rahatlatacaksın. Dusunmeyeceksın.Dusunursende gelecege daır ıyı seyler dusuneceksın.Asla GECMISI dusunmeyeceksın. Hatırlatan alet edavat ve anılardan uzak duracaksın! 

    ama sadece bu yetmez. Kendını mesgul edebılecegın Sadece Bugunude yıyebılecegın bır ısle mesgul olmalısın. Sana Sunun garantısınıde vereılırım kı. Bırgun bu yasadıklarını oyle bır unutmus olacaksın kı.... Hıcbırsey hatırlamayacaksın ve mutluluguna ınanamayacaksın." 

    HER ZORLUGUN SONUNDA BİR MUKAFAT(İYİLİK) ELBET VARDIR..! SABIR!

    Not; Hala pıskolojısı bozuk bır ınsanım belki ama bılıyorum kı bırgun hersey guzel olacak ... :)


    Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2011
    Erkek

    ben çok gamsiz ve umursamaz biriyimdir, cevremdekilerde bilir bunu.hic biri umrumda degildir olsa da olur olmasalarda. ama bazi kucuk seyler cikar taktim mi acayip kafama takarim butun gun kendi kendime icimde kurarim onu, cok igrenc birsey.  son zamanlar da bir arkadas yuzunden paranoyaklastim nerde napiyor, suan nerde, mutlu mu mutsuz mu, mesaj atsam mi, hic beni dusunuyor mudur, onunla mutlu mu falan filan... kafani dagiticaksin, ugraş bulucaksin, dershaneye basladim, yeni insanlarla arkadas oldum ben mesela,tenise basladim.. Yoksa berbat birşey yasanmaz öyle..

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2011
    Erkek

    birde bol bol şarki dinle

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Kasım/2010
    Erkek

    Ben bilirim onları. Bişeyi düşünürken düşünceden düşünceye zıplarsın, dalmıycam dersin bi bakarsın o şeyi düşünürken yarım saat geçmiş bir saat geçmiş. Ulan dersin noluyo bana ne tuhaf bişey bu..

    Aynısı daha beteri başımda vardı psikolog değil psikiyatr'a gittim. Çünkü konuşularak geçicek birşey değildi biliyorum, ben biriyle dertleşirim tamam derim 10 dakika geçer aradan birşey olur dalarım bir bakarım gene o istemediğim şeyleri düşünüyorum.

    En son boğulacak kıvama geldim, bu düşüncenin düşünmenin stresinden ota boka sinirlenir hale geldim. Ya dua ettim biri baksa bişey desede dalsam ölümüne dövsem diye.

    Psikaytr'a gittim bir hap verdi cipralex adında kullandım ve şuan ciddi şekilde diyorum hayatımı değiştiren bir hap. Onsuz yaşayamam dediğim insan gitti, bana blöf yaptı üstelik yani it gibi peşinden koşacağımı bildiği için gitti koşmadım arkadaş. Ben eski formuma döndüm çünkü, bu hap beni gerçekten iyi etti. Çok şey oldu hocam çook, en iyi ben anlarım seni emin ol o dönemleri yaşadım.

    Psikolog değil psikaytr'a git, ağır bir antidepresan vermediği sürece sıkıntı yok.

    Merak ettiğin sormak istediğin birşey olursa, buyur özel mesaj at.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2012
    Homo

    telekinesisinde dediği gibi psikoloğa değil psikiyatriye git ve kendini meşgul edecek birşeyler bul 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2008
    Erkek

    Düşünmek güzeldir ama boşta düşünmüceksin hocam kendini hırpalamanın manası yok . :)

    "Carpe Diem" 

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2011
    Erkek

    proglamlamaya başla , 


    küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek

    tam tersi var baba bende de hiç düşünmem amk. nerden gelse ordan yaşarım. kimsenin dediğini umursamam. ortam sarmıyomu hiç ziklemem. kalkar giderim başka yerde devam ederim. bu ne diecek şu ne diecek hiiiç umurumda olmaz. takdir övgü yergi beklemem. işime bakar çakar geçerim.


    ZzZzZzZ...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeZzZ
    DeZzZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Kasım/2012
    Erkek

    hocam benzer sıkıntılar bende de var kimse çağre olmuyor yani tanımadığın bilmediğin bi kişye git herşeyini anlat

    DeZzZ tarafından 04/Kas/13 03:25 tarihinde düzenlenmiştir

    düşündüğümüz her şeyin olabilitesi vardır.
Toplam Hit: 6627 Toplam Mesaj: 55