Bira Göbeğinden Kurtulmak
-
sağlıklı bir diyet ve düzenli bir sporla erir ancak öyle patates soğan diyetiyle olacak iş değil bu.
-
10 kiloluk almak saçmalık. ağırlık arttıkça doğru hareketi çalışma olasılığın azalır hiç bir fayda görmezsin kuru kuruya çalışırsın onun yerine tak çıkar 2-4-6 set al başlarken 2 lerle 10 set at ısın 4 leri tak 10 set at 6 ları tak 5 set at hareketleri doğru yap fayda gör
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------demek mide küçülüyor deniycem hocu hatta yarından itibaren başlıyorum ilk iş ekmek ve tuzu azalmak yemeği azalmak bakalım 1 hafta giderse
ve dediğin gibi mide az yemekle tatmin olmaya başlarsa demeyin keyfime duruma göre detaylı konu bile acabilirim :F
saol fikirler için
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------demek mide küçülüyor deniycem hocu hatta yarından itibaren başlıyorum ilk iş ekmek ve tuzu azalmak yemeği azalmak bakalım 1 hafta giderse
ve dediğin gibi mide az yemekle tatmin olmaya başlarsa demeyin keyfime duruma göre detaylı konu bile acabilirim :F
saol fikirler için
-----------------------------
Kilon olmasada tuzu şekeri bırak zaten ne böbrek kalır ne dalak ne ciğer vücuda çok zararı var bunların. Rafine olarak bırak tabi öbür türlü mecbur alıyorsun zaten vucuda her şeyden. -
düzenli kurbağa pozisyonu
yada düzenli mekik çekicen + gazlı şeyler içmicen
-
bol bol cigara ic igne gibi kalirsin ;)
tepecik ten cikma tenekeli hamam sokagi ;)
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------düzenli kurbağa pozisyonu
yada düzenli mekik çekicen + gazlı şeyler içmicen
-----------------------------mekik ok de kurbağa pozisyonu nasıl bir şey?
edit: bu mu yani :s
kadinlarkulubu.net/index.php/tag/kurbaga-pozisyonu/
-
http://www.tahribat.com/Forum-5-Ayda-30-Kilo-Nasil-Zayifladim-150318/ Şu an resmi olarak 45 kilo vermiş bulunuyorum :P Aynen burda yaptıklarım geçerlidir.Hatta sabah kahvaltısında kurabiye falanda yiyiorum ama sadece sabah.
-
dukan diyeti + spor
dukan diyeti ile 1 haftada 4 kilo verdim.
-
Kick boks, mükemmel bir kardiyo idmanıdır ayrıca bir o kadar zevkli. Kick boks hayatımı değiştirdi diyebilirim.
3 ayda 10 kilo gibi bir kilo verdim. Sadece kolayı kestim oda ufak bir süreliğine o kadar. Bir de idmandan gelince yemek felan yemiyordum. :)