folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biz Niye Askere Gidiyoruz ?



Biz Niye Askere Gidiyoruz ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    sene 2014 millet askerde LoL oynuyor neyin vatanseverlik mavrası bu.

    Askere şu yüzden gidiyoruz, devlet zalim, bizden önceki nesillerde boşa askerlik yaptığını kabul edemiyor bu yüzden askere gidiyoruz. Zorunlu askerlik mi olur dememiş kimse, ne biçim bir insan haklarına aykırılık dememiş, benzeri uygulamanın misli çok sevdiğiniz İsrailde var dememiş kimse o yüzden gidiyoruz.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    İçler acısı bir durum,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2012
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

    Her şey çok güzel, barış iyi laik kesim götünü yırtsa da iyi.

    Fakat bazı tavizler çok can yakıyor, o taviz kısmında insanı çığrından çıkartan olaylar oluyor.

    Düşün istanbul gibi bir yerde, apo'nun bayrakları ile arabalarda korna çala çala gidiyorlar.

    Be amk, tamam barış süreci vs, içinde yaşa gözümüze sokma savaş kazanmış gibi, sen onun resmini açarak diğer şehirdaşının içini yaralıyorsun, ama bu mantık nerede onlarda?

    İlla kaşınıyorlar.

    ya a.k sabah sabah varya insanın sinirini bozmakta üstünüze yok  ne biçim boktan bir kafanız var hiç mi düşünme yetiniz ypk hiçmi o beyninizi kullanamıyorsunuz şuradaki o.ç nun heykeliyle laik kesim ne alaka 

    bu melekette sike sike laik olmak zorundasın zaten 

    harbi götünüzde ıslaklık olsa laiık kesim miş diyeceksiniz  yobaz kesimin şeriatçi kesimden misin sen 
    Türkiyede ne kadar şeriatçi yobaz kesim varsa hepsinin a.k tammmı 

    adminlere sesleniyorum harbi şöyle herifleri nasıl barındırıyoruz burada anlamıyorum 

    Barış süreciymiş barış süreciniz batsın barış süreci diye bir şey yok teröristlerle mi barışıcağız memleketin topraklarına göz diken askerimize kurşun sıkan teröristlerle Siz Yobaz kesim barışsın biz laik kesim barışmıyacağız....
    siz milliyetçi olmayabilirsiniz vatan millet umrunuzda olmayabilir ama bizizm umrumuzda siz yobaz ve pkk kardeşliğine devam edin 

    biz laik kesim kürt kardeşlerimizde zaten barış halindeyiz ;)

    neyse geleleim konuya 

    bu soruyu ben kednime Tayyibin oğlu daşşak kanseyi bahanesiyle askere gitmediği zaman sormuştum yalan değil hatta bir komutana bile demiştim silahını pis bıraktı diye bağırmıştı bir askere bende teskereciyim artık rahatız dedim birileri taşşak kanseriyim diyip hiç gelmiyor ya demiştim bu adam gelmiş 15 ay yapmaya sadece silahını pis bıraktı diye azar işitiyor demiştim uzmana bunun günahı ne hesabı dedi orası beni ilgilendirmez ben işimi yapıyorum haklıydı o sadece bir uzmandı elinden n gelirdi ki 


    Kalınlaştırdığım yerlere cevap veriyorum sadece çünkü okumakla algılama kapasiten bir değil evlat anlaşılan. (2003) üyesisin 1 yıllık çömez lafları ediyorsun halâ.

    1) Af edersin ama kim siker senin bakış açında yaşamayı? Laik olmak zorunda imiş.

    2) Şeriâtçı kesimim, (Yobazım) ve laikler hakkında ağzımı açıp küfür etmedim bu denli, ama senin ailende de böyle insanın yaşadığı tarza küfür edecek kadar vasat sen dahil kim varsa aynen bende onların amına koyayım. (Nasıl oldu mu? Abdestliyim bak?)

    Asıl işe gelecek olursak sen kimsin lan, kırtıpil, sitede kimin barınıp barınmayacağına karar veriyorsunda "bunlar aramızda hala nasıl" olur diye tepki gösteriyorsun, yönetimi mi satın aldın adminlerimi? Hayır.

    EE, o zaman? Her user sevmediği user'e siktir çeksin o zaman bu nasıl mantık lan?

    Gel gelelim benim demek istediğim meseleye;

    Ben dedim ki, iyi hoş barış süreci güzel pkk'dan ölümler gelmiyor şu an en sevindiğim kısım o bir anne daha ağlamasın " bu gün hakkaride paraşüt atlayışı yapabiliyorsun bu sayede"

    Yasaklı yerlerin çoğu güvenlik ablukasından kalkmış durumda.

    Bunlar güzel şeyler, öte yandan bu ibnelerin bu posterleri heykelleri vs bunlar işte olmaması gereken şeyler yani taviz bunlar olurken bunlar olmamalıydı hata edildi diyorum.

    Sen kalkmışsın bana kaypak kaypak, lan bu heykeli mi savunuyorsun nasıl insanlarsınız yok yobazsınız vs diyorsun bu neyin kafası amk?

    Ben bu yapılana ayrıca sövmüş adamım.

    http://www.tahribat.com/Forum-Her-Yerde-Acilan-Apo-Bayraklari-192331/

    Sende kalkıp bana söv tamam mı onları savunuduğum sanıp, atarlı genç.

    Ben söze barış süreci iyi diye başladım, bu orospu çocuklukları iyi diye değil yazılanı bir oku.

    @Promete,

    Sen bana adam değil demeye getirip bir şeyler saçmalamışsın ama sana ben hiç cevap vermeyeceğim çünkü sen ütopyasın direk yazdığımı zerre anlamamışın amk. (yazdığın sadece internet aleminde 2 texten, biraz ram'den ibaret) bunun ile mi adamlığımı ölçeceksin? Yani sen yazınca mı adam olup olmayacağım?

    Eski userler beni çok şaşırttı bu gün, yeni gerdeğe girmiş kız gibiler.

    Zeytun-i tarafından 17/Ağu/14 22:57 tarihinde düzenlenmiştir

    https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    @serdar hocam seyircilere takılma Akp li olanlar soru sran arkadaşı alkışlaış geri kalanlarda milletvekili olanı. 

    orda bş lafa takıldım zeytun-i yazmış boşuna atışmayın dicedim ya geç kalmışım. + bir şey soracağım  abi Yobaz - Laik nedir ya. bak söylüyorum saygımızı yitiriyoruz. laik kesime lafım: olm laiklikten anladığınız çağdaşlık dediğiniz şey kadınların açılması (uçkurun için heleki erkeksen seninle düşüp kalkması!) içki içmek midir ? Yobaz dediğniiz kesim : Peygamberler bile karşısındaki insana saygıyla yaklaşıyorsa sen neden bunu yapmak yerine saldırıyorsun. | yanlış anlaşılma olamsın ha ben genel yazdım tabi biri genelde etki tepki meselesi gibi sna saldırınca doğall olarak herkeste kendini savunuyor.| 

    ama gerçek şu ki artık Türkiyede yaşayan insanlar öyle bir hala geldiki çoğu hem bastırılmış hem de korku üzerine kurlu sabit bir fikri olmayan ona lanse edileni savunan Şeref ve haysiyetten bi haber!!! erdem duygusu olmayan vizyon denen şeyin aklının ucundan geçmediği yaşam kalitemiz yükselio diye her ağzından çıkana inan şekilci aptal mal insalara döndü.bak kendi ırkım diye hakaret saymayın istanbulda yaşıyorum ve ben babamın nesli olucak o kuşağa o kadar çok kızıyorum ki bu saygısızlığın artık nerden geldiğini öğrendim fazlasıyla. (küfür edecem banlnırım) Öz türk anavatan kavramı türkçülük diye bir şey kalmamış. ADAMLAR seçmde oy çalıyor A - B - C partisi neyse adam dioki bunda ne var herkes yapıo. peki diorum adam hırsızlık yaptılar diorum olsun bilader benim paramı yesin çalıyoda-yapıoda. gene tek kelime söylüyorum hırsızı korudun şerefim var benim diye birde ortalarda geziyorsun yazıklar olsun. yani kim hangi partiyi savunuyorsa artık ona inanıp adamların hatalarını yok sayıyo, yaw öle bişi yok sen tepki koyucan ki onlarda götünü başını oynatmıcaklar: 

    ayrıca askerlik meselesine gelince bir gün gidip çanakkleye ordaki yatan şehitlere bakın düşünün yada bu adamlar niye öldü ? doğuda PKK yüzünden şehit olan insanlara bakın kimi arkadaşını kimi evladını kaybetti peqi sen hiç bir yakınını kaybettin mi git birde onlara de. ve şunuda ekle doğuda kürdistan kurulsa ve bunu X parti sağlasa dahi ben bu barış sürecinden vazgeçmeyeceğim. sana bir fıkrada anlatırdımda arkadaşım içinde çok küfür var. 

    Askerlik gereksiz değildir. asker kendi yemeğini kendi yapar. adamı askere alıyosun - askerlik demek adama savaşçılığı öğretmek demek değilmidir ne yapıyor bu adamlar- sen bi git askeri eğitime gir gel bi daha yaz bakim o dediğini. 7/24 ne eğitimi amk. benim gittiğim yer düştüğüm bölük geri plan hizmetlerini yapıodu düşün içeride bir ton çöp var kim toplucak lan bunları ? yada banyo - bulaşıkk kim yapıcak bunları ? çaycı çorbacı gördüğün o adamlar varya hani eğer bu daha doğuda olursa tibette hindistanda DOGMA - ÖĞRETİ - TAPINAK olur ve bu adamlar rahipmiş gibi saygı görürler ordada sadece kendi içlerinde çevirdikleri için. ha bi de şöyle bir şey var yazsak sabaha destan ederiz :) bazı komutanlarda var 7/24 devletin ona sağladığı ödeneği sikip atan heah işte ben onların amk ta. olm biz zengin bi ülke değiliz lan ekonomi iyi gözüküyor demi tabloda herkes memnun. Türkiyede kişi başına düşen milli gelir 11bin olarak gözüküyordu peki sorarım size bu rakamı alan her ay bu kadar kazanan kaç kişi var amk :| 

    ulan herşeyi geçtim bak heykel dikmek nedir ya anıt dikmek bu adamlar kim ? allah aşkına ulan vicdanınızdamı gitti sırf senin oy verdiğin parti bunu yapıyor diye doğrumu bu doğru olmak zorundamı ? 

    ArmadA tarafından 17/Ağu/14 23:19 tarihinde düzenlenmiştir

    Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    Hocular adres belli, mekan belli gidin yıkın.


    while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

    Her şey çok güzel, barış iyi laik kesim götünü yırtsa da iyi.

    Fakat bazı tavizler çok can yakıyor, o taviz kısmında insanı çığrından çıkartan olaylar oluyor.

    Düşün istanbul gibi bir yerde, apo'nun bayrakları ile arabalarda korna çala çala gidiyorlar.

    Be amk, tamam barış süreci vs, içinde yaşa gözümüze sokma savaş kazanmış gibi, sen onun resmini açarak diğer şehirdaşının içini yaralıyorsun, ama bu mantık nerede onlarda?

    İlla kaşınıyorlar.

    ya a.k sabah sabah varya insanın sinirini bozmakta üstünüze yok  ne biçim boktan bir kafanız var hiç mi düşünme yetiniz ypk hiçmi o beyninizi kullanamıyorsunuz şuradaki o.ç nun heykeliyle laik kesim ne alaka 

    bu melekette sike sike laik olmak zorundasın zaten 

    harbi götünüzde ıslaklık olsa laiık kesim miş diyeceksiniz  yobaz kesimin şeriatçi kesimden misin sen 
    Türkiyede ne kadar şeriatçi yobaz kesim varsa hepsinin a.k tammmı 

    adminlere sesleniyorum harbi şöyle herifleri nasıl barındırıyoruz burada anlamıyorum 

    Barış süreciymiş barış süreciniz batsın barış süreci diye bir şey yok teröristlerle mi barışıcağız memleketin topraklarına göz diken askerimize kurşun sıkan teröristlerle Siz Yobaz kesim barışsın biz laik kesim barışmıyacağız....
    siz milliyetçi olmayabilirsiniz vatan millet umrunuzda olmayabilir ama bizizm umrumuzda siz yobaz ve pkk kardeşliğine devam edin 

    biz laik kesim kürt kardeşlerimizde zaten barış halindeyiz ;)

    neyse geleleim konuya 

    bu soruyu ben kednime Tayyibin oğlu daşşak kanseyi bahanesiyle askere gitmediği zaman sormuştum yalan değil hatta bir komutana bile demiştim silahını pis bıraktı diye bağırmıştı bir askere bende teskereciyim artık rahatız dedim birileri taşşak kanseriyim diyip hiç gelmiyor ya demiştim bu adam gelmiş 15 ay yapmaya sadece silahını pis bıraktı diye azar işitiyor demiştim uzmana bunun günahı ne hesabı dedi orası beni ilgilendirmez ben işimi yapıyorum haklıydı o sadece bir uzmandı elinden n gelirdi ki 


    Kalınlaştırdığım yerlere cevap veriyorum sadece çünkü okumakla algılama kapasiten bir değil evlat anlaşılan. (2003) üyesisin 1 yıllık çömez lafları ediyorsun halâ.

    1) Af edersin ama kim siker senin bakış açında yaşamayı? Laik olmak zorunda imiş.

    2) Şeriâtçı kesimim, (Yobazım) ve laikler hakkında ağzımı açıp küfür etmedim bu denli, ama senin ailende de böyle insanın yaşadığı tarza küfür edecek kadar vasat sen dahil kim varsa aynen bende onların amına koyayım. (Nasıl oldu mu? Abdestliyim bak?)

    Asıl işe gelecek olursak sen kimsin lan, kırtıpil, sitede kimin barınıp barınmayacağına karar veriyorsunda "bunlar aramızda hala nasıl" olur diye tepki gösteriyorsun, yönetimi mi satın aldın adminlerimi? Hayır.

    EE, o zaman? Her user sevmediği user'e siktir çeksin o zaman bu nasıl mantık lan?

    Gel gelelim benim demek istediğim meseleye;

    Ben dedim ki, iyi hoş barış süreci güzel pkk'dan ölümler gelmiyor şu an en sevindiğim kısım o bir anne daha ağlamasın " bu gün hakkaride paraşüt atlayışı yapabiliyorsun bu sayede"

    Yasaklı yerlerin çoğu güvenlik ablukasından kalkmış durumda.

    Bunlar güzel şeyler, öte yandan bu ibnelerin bu posterleri heykelleri vs bunlar işte olmaması gereken şeyler yani taviz bunlar olurken bunlar olmamalıydı hata edildi diyorum.

    Sen kalkmışsın bana kaypak kaypak, lan bu heykeli mi savunuyorsun nasıl insanlarsınız yok yobazsınız vs diyorsun bu neyin kafası amk?

    Ben bu yapılana ayrıca sövmüş adamım.

    http://www.tahribat.com/Forum-Her-Yerde-Acilan-Apo-Bayraklari-192331/

    Sende kalkıp bana söv tamam mı onları savunuduğum sanıp, atarlı genç.

    Ben söze barış süreci iyi diye başladım, bu orospu çocuklukları iyi diye değil yazılanı bir oku.

    @Promete,

    Sen bana adam değil demeye getirip bir şeyler saçmalamışsın ama sana ben hiç cevap vermeyeceğim çünkü sen ütopyasın direk yazdığımı zerre anlamamışın amk. (yazdığın sadece internet aleminde 2 texten, biraz ram'den ibaret) bunun ile mi adamlığımı ölçeceksin? Yani sen yazınca mı adam olup olmayacağım?

    Eski userler beni çok şaşırttı bu gün, yeni gerdeğe girmiş kız gibiler.

    Tipik yobaz lafları ulan nerene ne girdide konuya laikliği işin içine kattın bre cahil herif bre provakatör herif ortalığı karıştıran yobaz sensin ilk provakatörce mesajı sen attın  en başta sanane lan laik kesimden sanane iyi batmış laik kesim sana anlaşılan
     kendinde kabul etmişsin yobazlığını şeriatçi demek yobaz demektir sen benim aileme laf atmışsın ben senin ailene laf etmemiştim ama şimdi senin yedi ceddine düm düz gidiyorum siteden atılmamak adınada buraya yazmıyorum ama anladın sen onu ( abdestimi senin için bozdum bende bu daha iyi oldu ;) ) neyse gelelim konuya

    sen kim siker senin laikliğini diyorsun yaafedersin ama ben sikerim senin şeriatini...
    bu benim bakış açım değil Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsan buna uymak zorundasın... anayasada bu var 

    2003 den beri bu sitedeysem senin gibi yobazların bu sitede hiçbir zaman barınmadığını ve barınamadığı siktiredildiğine şahit oldumda o yüzden diyorum 2 senelik elemansın bilmessin sen senin gibi niceleri geldi geçti gördüm biliyorumda konuşuyorum 

    Evet onları savunuyorsun
    sen haburda davulla zurnayla karşılanan teröristleri savunuyorsun
    sen oslo görüşmelerinde alınana kararları savunuyorsun 
    sen pkk elebaşıyla bebek katiliyle pazarlık edilmesini savunuyorsun
    sen dikilen pkk heykelini savunuyorsun
    sen şehide kelle öcalana sayın denmesinin savunuyorsun
    sen açılım derken  pkk nın asker polis öğretmen işçi kaçırmasının savunuyorsun
    neyse daha saymıyıym çok fazla 

    pkk ya yol vereni destekle anlaşma yapanı destekle sonra kalk ben bunları desteklemiyorum de bizde yedik sizizn ne vatan ne millet umrunuzda uyuşmuş beyinlerinizi başkalarının emri altına vermisşniz süslü sözlerle kandırırlmışsınız 
    asıl bu neyin kafası
    Dünya hiçbir devlet bir terör örgütü önünde bu kadar küçük dururma düşmemiştir Türkiye gibib güçlü bir devletin düştüğü hallere bakın 



    SeRDaR tarafından 17/Ağu/14 23:31 tarihinde düzenlenmiştir

    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2009
    Erkek
    SeRDaR

    Bir ikincisi, nöbette uyuyor amına koduğumun astsubayı, o sırada tuğgeneral karargahı denetliyor gecenin bir vakti ve bu yavşağı nöbette uyurken yakalıyor.

    Suçlusu kim ? Tabiki rütbesiz erler. Çünkü generalin geldiğini bu adama bir şekilde söyleyememiş ve bu adam yakalanmış.

    Askerde bu bir işe yarıyor şu bi işe yarıyor diye birşey yok, en geri zekalısına da bir görev ver sike sike yapacaktır o görevi. 

    Nasıl yerde askerlik yaptın bilmiyorum ama benim yaptığım birlik hava kuvvetlerinin en önemli yerlerinden bir tanesiydi ve ben karargah askeriydim.

    Askeriye ile ilgili ne kadar bilgin var bilmiyorum ama gecenin bir vakti orosbu çocuğu astsubaylar uyuyacaklar diye bana birlik komutanı dışında albay'ların bile görme yetkisi olmayan dünya kadar yazışmadır şudur budur bana o yazışmaları kaydettirmek istedikleri ve ben bunu kabul etmediğim için ezildim.

    Şu anda hava kuvvetleri komutanı olan Org. Akın Öztürk bizim komutanımızdı.. 

    Birlikteki en aklı başındaki bölükte MEBS bölüğüydü ve bende MEBS bölümündeydim.

    Senin gibileri iyi tanırım diyorsunya, bende senin gibileri iyi tanırım günde 35 kilometre tam techizat intikale çıkarlar çavuşlara bir yalakalık bir sıvışıklık, ondan sonra her sorana askerlik hayatımın en güzel günleriydi derler..

    Ben askerde ezildim o doğru, ama hiçbir komutana yalakalık çekmediğim için ezildim, 30 yaşındaki orosbu çocuğunun 20 yaşındaki üst devresine yalakalık çekip ezilmediği, ama ben yalakalık çekmeyip işime baktığım için, birde 19 yaşında sayılırdım askere giderken birazda küçük görüldüğüm için ezildim.

    Yediklerini de bir zahmet temizle diyorsunya, ben zaten yediğimi temizlemekten şikayetçi değilimde, her sabah bu orosbu çocuklarına kahvaltı hazırlamak; karısı sabah götünü yataktan kaldırmaz adam yerine koymaz bunları ama karargahta asker var nede olsa sike sike sabah 6'da kalkıp mıntıkayı 7'ye kadar yetiştirmek zorunda mesai başlayana kadar boş kalması yazık günah sonuçta vietnam'da esir düşmüş bu adam ne yapsın ne yapsın bana kahvaltı hazırlasın o zaman.

    Akşama kadar çay çorba taşımak, terziye üstlerini başlarını götürmek, kantine sigara almaya gitmek ve daha sabaha kadar sayabileceğim birçok gereksiz işleri yapmaktan şikayetçiyim zaten.

    Astsubay bilgisayarda oyun oynuyo, bende bir astsubaya haber verirken diğerine söylemeyi unutuyorum, sonuç ? Çarşım kitli. Onada söylemem gerekiyormuş

    Kimsede demiyorki bu yavşak ne diye hvbs sistemindeki bilgisayarda oyun oynuyor.

    Anlayacağın konuşacak çok şey var ama sen yine bildiğini okuyacaksın, ben beceriksiz olduğum için ezildim sen süper zeka olduğun için ezilmedin.

    Vatan millet sakarya, ha gayret az kaldı uzaya çıkacağız...

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    @ceo

    yazımda da dedim sorumsuz kendini bir bok sanan tipler her yerde olduğu gibib askeriye dede vardı bunlardan dolayı bende zarar gördüm ama tutup kutsal bildiğim askeriyeyi kötülemedim bilmiyorum ben seve seve o üniformayı giydim taşıdım 
    benim 2 tane asker arkaşım bu siteye üye nicklerini veririm söylerler yalakamıymışım değilmiymişim benim devlerimin hepsi bir astsubayın eteğinin dibine sığındı yattılar nöbete çıkmadılar görevli göstertip kendinlerini ben 8 saat günde nöbet yardırdım o onların şerefsizliğiydi vs vs 
    aileleri gelmeden evciye çıktılar vs vs 

    ben bir çok şeyi münferit kabul ettim hocam çünkü yürekli admaların sayısı yüreksizlerden fazla benim bölük komutanım bölük flaması tabur içtimaya yanlış çıktı diye koskoca yüzbaşı binbaşıdan tüm tabururn üzerinde azar işitti azarlandı üstelik askerin suçu yani aceleyle çıakrken mal tabur flaması yerine alay flamasını alıp çıkıyor :) adam dönüp hiçbir şey demedi bize biliyor mususn kıçı kırırk uzmanın başına gelse ızdırap olurdu millete düşün 






    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2009
    Erkek

    arkadaşlar bu kadar istemiyorsanız gidin yıkın, tutan mı var?

    Savaş...
    "... Hükümetlerin özünde itaat etmek değil, buyurmak vardır. İşte bu nedenledir ki, hükümetler daima buna yönelecek ve iktidardan isteyerek hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerdir. Hükümetlere iktidarı ordu sağladığına göre, hükümetler hiçbir zaman kendi var olma nedenleri olan ordudan, kısacası savaştan vazgeçmeyeceklerdir." Tolstoy


    =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    Yorumlara bakıyorumda sanki doğudaki yaşayan insanlara düşman gözü ile bakılmış , sen gidip ordaki insanlarla iletişim kurdun mu ? oraya iş , eğitim götürdün mü ? zamanında başı boş bırakırsan ermenin biri gelir pkkyı kurar iç savaşa doğru seni sürükler..hadi git şimdi diyarbakkır'da Türk bayrağını aç bu vatan bölünemez de ..Bu millet gezi parkı olaylarında  neyi protesto ettiğini bilmeyen , Polisi sırf aksiyon olsun diye taşlıyan ..hatta ve hatta karı kız tavlamaya giden topluluğa karışan bir zihniyeti barındırıyor şimdi suç doğulu insanlar oldu oraya füze atıcakmışmış... değiştiremezsin düşünceleri, zamanında  nerdeydin ?Pkk ile ilk çatışma yaşandığında çok sevdiğiniz komutanlarınız nerdeydi yoksa balolarda üniformalarını mı gösteriyorlardı ?


    ....
Toplam Hit: 8870 Toplam Mesaj: 79