Boeing 737 Kullanmayı Öğrenmek İsteyen Var Mı? (Flight Simulator - Sanal Havacılık)
-
şuraya çizik değil yarık açayım. online oyun oynayacağıma buna çalışırız amk :)
-
Yolcu uçağı mı..böğğg
F-16 - F-18 Su-27 ile uçun da uçmak nedir anlayın
20 senelik sanal pilotum yanlış anlaşılmasın
-
Meliksah bunu yazdı
şuraya çizik değil yarık açayım. online oyun oynayacağıma buna çalışırız amk :)
merhaba, benim kullanıcı adımı bir yere not al hocam, konudan ziyade doğruran bana ulaşırsan daha iyi olur.
ayrıca amacımız zaten online uçabilecek kadar ilerlemek, gerisi size kalmış..
sevgilerle..
-
video tutorial falan var mı acaba ingilizcesi de olur...
-
toglamyth bunu yazdı
video tutorial falan var mı acaba ingilizcesi de olur...
https://www.youtube.com/watch?v=wrC7Ze87cm8
Türkçe ve İngilizce tutorial'lar var hocam.. Yukarıdaki bir örnek sadece..
-
çizik
-
yıllar önce thy'nin açtığı pilotluk okullarında kabul almıştım ancak pilot olmanın zorluğu ve değer verdiğim aile hayatına olumsuz etkileri nedeniyle gitmemiştim. Makina mühendisi olan bir arkadaşım gitti şimdi pilot oldu her gün dünyanın bir yerinden fotoğraf paylaşıyor :) ama keşke demiyorum çünkü evimde ayağımı uzatıp çay film vs keyfi yapmak benim yapıma daha uygun.
Uçuş simülatörlerine de başlamak istedim o ara ama yüzeysel bir araştırma ile simülatörün yıllar önce çıktığını gördüm ve eskidir gerçekçi değildir diye burun kıvırdım meğer şimdi araştırınca gördüm piyasada son teknolojilele yaılmış bir simülatör zaten yokmuş :) Bari ben de bununla idare edeyim diyerek şimdilerde başlayacağım inş. Gerçi savunma için uçuş simülatörü yazılımında görev aldığım birkaç senede havelsanda bindim simülatöre ama onlar arisim ve tesimdi şimdi darısı f16lara. Şimdi bakınca simülatörde göstergesini yaptığım şeylerin bile bazı kavramlarını unutmuşum keşke dokümanları alsaydım ozamandan işyerinden. neyse yeniden öğreniriz atla deve değil.
-
toglamyth bunu yazdı
yıllar önce thy'nin açtığı pilotluk okullarında kabul almıştım ancak pilot olmanın zorluğu ve değer verdiğim aile hayatına olumsuz etkileri nedeniyle gitmemiştim. Makina mühendisi olan bir arkadaşım gitti şimdi pilot oldu her gün dünyanın bir yerinden fotoğraf paylaşıyor :) ama keşke demiyorum çünkü evimde ayağımı uzatıp çay film vs keyfi yapmak benim yapıma daha uygun.
Uçuş simülatörlerine de başlamak istedim o ara ama yüzeysel bir araştırma ile simülatörün yıllar önce çıktığını gördüm ve eskidir gerçekçi değildir diye burun kıvırdım meğer şimdi araştırınca gördüm piyasada son teknolojilele yaılmış bir simülatör zaten yokmuş :) Bari ben de bununla idare edeyim diyerek şimdilerde başlayacağım inş. Gerçi savunma için uçuş simülatörü yazılımında görev aldığım birkaç senede havelsanda bindim simülatöre ama onlar arisim ve tesimdi şimdi darısı f16lara. Şimdi bakınca simülatörde göstergesini yaptığım şeylerin bile bazı kavramlarını unutmuşum keşke dokümanları alsaydım ozamandan işyerinden. neyse yeniden öğreniriz atla deve değil.
FSX 2006 'da piyasaya sürüldü, ondan önce FS9, FS2002 fln vardı, tabi daha eski versiyonları da var.. Benim FS'lerde aradığım şey fiziksel gerçekçilik ve bunun yanında gerçek prosedürlere olan uygunluk. Bunların dışında görsel gerçekçiliğe de önem verenlerin sayısı da oldukça fazla fakat bunun için iyi bir işlemci ve gpu şart..
merak ettiğiniz bir husus olursa özel mesajla ulaşabilirsiniz.
sevgilerle..
RockZs tarafından 05/May/15 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdıhellboy4tr bunu yazdı
glide slope yiye yiye indirmissiniz hocam, go-arund yapmaniz gerekiyor :)
saka bi yana guzel olmus, pmdg nin son versiyonunu nedern bulabilrim?
>
> Crack bunun içindeki 737 crack'i
> https://pirateproxy.sx/torrent/11742565/[FSX_P3D]_PMDG_777___737_SP1D
>
> Bu da setup dosyası. Komple ngx'i kaldırıp bunu kuracaksın :)
> https://pirateproxy.sx/torrent/11740375/[FSX]_PMDG_737_ngx_sp1d_uncracked
>ayrıca videodaki ben değilim hocam, elemanları da tanımıyorum.
Hocam şimdi cracklisini kuruyorum yarın orijinal alıp kuracağım.Şimdi online oynama şansımız var mı ? Crackliyle ?
Ama ben bazen hata alıyordum ayt den adb ye uçuş yaparken oyundan atıyordu.
Ecn Ayt uçuşu yapamıyordum yani.
-
rapidhacker550 bunu yazdıendenius bunu yazdı
hadi öğrendik kullanmayı
küçük 4 kişilik bir uçağın kdv ötv bakım masrafı ne olur
minimum düzeyde
Ppl alman gerekli. 30 bin tl civari.
lise mezunu 2.derece shgm onayli tan tesekkullu hastane raporu tamamdir.
ayjet tarkim gibi kurumlardan alinailiir.
4 sene icinde ppl ye kaldigim yerden devam edecegim.
ben vaz geçtim
motorlu paraşütlerden alacam :D