Call Of Duty Mobile Az Önce Çıktı
-
literatur bunu yazdıRimPalace bunu yazdıliteratur bunu yazdı
PUBG iyidir. İyi olduğunu ve eski usül fps oyunlarını bitirdiğine dair tezimi doğrulayan en büyük gösterge ise cs, COD ve bf'nin dahi battle royal modu çıkarmasıdır.
Mevzuyu mabadından anlayanlar için açıklığa kavuşturayım: Benim övdüğüm pubg Steam. COD mobile'ı oynamadım. Ona dair yorum yapmadım.
Boş
Ha Mobile ha pc ayni oyun
İkisi bambaşka oyunlar. Zaten bunu yazarak bir defa dahi pubg oynamadığını itiraf etmiş oldun. Daha fazla cevap vermeyeceğim sana, sonra adım provokatöre çıkıyor.
Peki
-
Bunun kavgası mı olur? Kimin hoşuna hangisi giderse onu oynasın
-
literatur bunu yazdıdo_som bunu yazdıliteratur bunu yazdı
PUBG iyidir. İyi olduğunu ve eski usül fps oyunlarını bitirdiğine dair tezimi doğrulayan en büyük gösterge ise cs, COD ve bf'nin dahi battle royal modu çıkarmasıdır.
Mevzuyu mabadından anlayanlar için açıklığa kavuşturayım: Benim övdüğüm pubg Steam. COD mobile'ı oynamadım. Ona dair yorum yapmadım.
rimplace ye "rimpenis" yazıp sonra niye editledin mesajı :D arkasında dur ettiğin lafın
Rimpenis ne lan ahahahaha :D
yalancı ezik. yazdıgının arkasında bile duramıyor beni yalancı cıkarıcak aklı sıra :D
-
Kablonetle bağlanabilen varmi oyuna?
-
do_som bunu yazdıliteratur bunu yazdı
rimplace ye "rimpenis" yazıp sonra niye editledin mesajı :D arkasında dur ettiğin lafın
bu adamın AB'ye gönderilmesi şart , sürekli biriyle dalaşma , ben bilirim egoları bir sikim bildiğin yok ,
-
ben de oynuyorum, dün başladım. 17 lvl olduk, rank kastık falan ama gameloop diye bir emülatörden oynuyorum fakat 1060 ekran kartıyla minimum performans alıyorum. internetten araştırdım birazcık fakat 60 fps veya daha fazla fps olarak bir kaç script var ama onların da nasıl kullanıldığını anlamadım açıkcası :D bu konu hakkında fikiri olan var mı? emülatörden 60 fps oynamam için ne yapmam gerekiyor?
nick: xzssv
aksamlari rank giriyorum, pm atip nick belirtirseniz birlikte deoynayabiliriz. :)
-
ayd bunu yazdı
ben de oynuyorum, dün başladım. 17 lvl olduk, rank kastık falan ama gameloop diye bir emülatörden oynuyorum fakat 1060 ekran kartıyla minimum performans alıyorum. internetten araştırdım birazcık fakat 60 fps veya daha fazla fps olarak bir kaç script var ama onların da nasıl kullanıldığını anlamadım açıkcası :D bu konu hakkında fikiri olan var mı? emülatörden 60 fps oynamam için ne yapmam gerekiyor?
nick: xzssv
aksamlari rank giriyorum, pm atip nick belirtirseniz birlikte deoynayabiliriz. :)
buldugun scriptleri paylassaydin keske yorum yapardık
-
klan kuran var mı katılalım
-
DevilKingtr bunu yazdıdo_som bunu yazdıliteratur bunu yazdı
bu adamın AB'ye gönderilmesi şart , sürekli biriyle dalaşma , ben bilirim egoları bir sikim bildiğin yok ,
aynen öyle
-
do_som bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıdo_som bunu yazdıliteratur bunu yazdı
aynen öyle
Bu adamda ki ego tayipte yok amk :) bi anket yapalım eminim %90 AB'ye gitsin çıkar