folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Mobile Az Önce Çıktı

Call Of Duty Mobile Az Önce Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

PUBG iyidir. İyi olduğunu  ve eski usül fps oyunlarını bitirdiğine dair tezimi doğrulayan en büyük gösterge ise cs, COD ve bf'nin dahi battle royal modu çıkarmasıdır.

Mevzuyu mabadından anlayanlar için açıklığa kavuşturayım: Benim övdüğüm pubg Steam. COD mobile'ı oynamadım. Ona dair yorum yapmadım.

Boş

Ha Mobile ha pc ayni oyun

İkisi bambaşka oyunlar. Zaten bunu yazarak bir defa dahi pubg oynamadığını itiraf etmiş oldun. Daha fazla cevap vermeyeceğim sana, sonra adım provokatöre çıkıyor.

Peki

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Bunun kavgası mı olur? Kimin hoşuna hangisi giderse onu oynasın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

PUBG iyidir. İyi olduğunu  ve eski usül fps oyunlarını bitirdiğine dair tezimi doğrulayan en büyük gösterge ise cs, COD ve bf'nin dahi battle royal modu çıkarmasıdır.

Mevzuyu mabadından anlayanlar için açıklığa kavuşturayım: Benim övdüğüm pubg Steam. COD mobile'ı oynamadım. Ona dair yorum yapmadım.

rimplace ye "rimpenis" yazıp sonra niye editledin mesajı :D arkasında dur ettiğin lafın 

Rimpenis ne lan ahahahaha :D

yalancı ezik. yazdıgının arkasında bile duramıyor beni yalancı cıkarıcak aklı sıra :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Kablonetle bağlanabilen varmi oyuna?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

rimplace ye "rimpenis" yazıp sonra niye editledin mesajı :D arkasında dur ettiğin lafın 

bu adamın AB'ye gönderilmesi şart , sürekli biriyle dalaşma , ben bilirim egoları bir sikim bildiğin yok , 

DevilKingtr tarafından 03/Eki/19 09:22 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

ben de oynuyorum, dün başladım. 17 lvl olduk, rank kastık falan ama gameloop diye bir emülatörden oynuyorum fakat 1060 ekran kartıyla minimum performans alıyorum. internetten araştırdım birazcık fakat 60 fps veya daha fazla fps olarak bir kaç script var ama onların da nasıl kullanıldığını anlamadım açıkcası :D bu konu hakkında fikiri olan var mı? emülatörden 60 fps oynamam için ne yapmam gerekiyor?

nick: xzssv

aksamlari rank giriyorum, pm atip nick belirtirseniz birlikte deoynayabiliriz. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı

ben de oynuyorum, dün başladım. 17 lvl olduk, rank kastık falan ama gameloop diye bir emülatörden oynuyorum fakat 1060 ekran kartıyla minimum performans alıyorum. internetten araştırdım birazcık fakat 60 fps veya daha fazla fps olarak bir kaç script var ama onların da nasıl kullanıldığını anlamadım açıkcası :D bu konu hakkında fikiri olan var mı? emülatörden 60 fps oynamam için ne yapmam gerekiyor?

nick: xzssv

aksamlari rank giriyorum, pm atip nick belirtirseniz birlikte deoynayabiliriz. :)

buldugun scriptleri paylassaydin keske yorum yapardık

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

klan kuran var mı katılalım

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

bu adamın AB'ye gönderilmesi şart , sürekli biriyle dalaşma , ben bilirim egoları bir sikim bildiğin yok , 

aynen öyle  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

aynen öyle  

Bu adamda ki ego tayipte yok amk :) bi anket yapalım  eminim %90 AB'ye gitsin çıkar

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
Toplam Hit: 9445 Toplam Mesaj: 70
call of duty