Claude 20X Ortak
-
Arkadaşlar r10da satılan 20x Claude hesap alma fikrimiz var, 3 kişi olursak aylık 2K düşüyor kişi başı.
Şu an 2 kişiyiz, 1 ortak daha arıyoruz
3 kişiye yeterli olabileceğini düşünüyorum bu 20x'in
Daha önce hiç denemedik bu şekilde kullanmayı, bizim için de ilk olacak.
Ortak olmak isteyen varmı.
-
hocam bu 20x dediğin max plan değil mi? 100 usd fiyatı var nası 6k ya geliyor?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
20x 200 USD hocam fakat çoklu giriş deneyen oldumu hesap bloke olma riski nedir bilen kullanan aydınlatırsa ben katılabilirim
-
cybermole bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
20x 200 USD hocam fakat çoklu giriş deneyen oldumu hesap bloke olma riski nedir bilen kullanan aydınlatırsa ben katılabilirim

bu fiyat bana mı özel acaba?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıcybermole bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı

bu fiyat bana mı özel acaba?
https://claude.com/pricing/max
-
ayrı seyler hocam @LynXMaSTeR
-
şimdi fark ettim, almaya çalışınca 5x ve 20x diye iki farklı plan çıkarıyor, onu görmemiştim. 20x olanı kdv dahil 240 usd diyor, r10 daki arkadaş 6k ya nasıl satıyor bunu, nasıl kar ediyor?
ayrıca ortaklaşa alınca herkesin kredisi ayrı mı oluyor, bi kişi tüm krediyi sömürürse bi anlamı kalmaz ortak kullanmanın?
LynXMaSTeR tarafından 14/Nis/26 09:20 tarihinde düzenlenmiştir -
20x'i daha önce hiç denemedik, bizim için de ilk olacak.
Chatgpt de normalde pahalı ama r10'da 100 tl'ye satıyorlar, defalarca kullandım hiç sorun yaşamadım mesela.
antigravity de kullanıyoruz 6 ortak, herkesin kotası ayrı ayrı, claude tarafında 1 kere limite takıldım 2 ayda o da zaten claude'de herkes problem yaşamıştı, orjinal kullananlar da dahil.
Claude x5 bile 1 kişi için fazla fazla yetecek limitlerde, 20x 3 kişi için çok daha avantajlı olacak.
Ortak kotadan düşeceğiz mecbur, adil kullanım kotası şeklinde bir çözüm yok malesef.
-
antigravity nin içinde claude var, onu mu yükselttiniz? kaç kişi kullanıyosunuz, kaç para düşüyo adam başı?
ben de genellikle antigravitydeki opus 4.6 yı kullanıyorum.
-
bu tarz r10 ve dıger sıtelerın satıslrınıa guvenmıyorum calıntı kredı kartı vs ıslerı olabılıyor dıkkat edın
-
Filipin üzerinden mi ne ucuza alıyorlar. 145 dolar olması lazım. Ya da başka ülke