Claude 20X Ortak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    seyhzade bunu yazdı

Filipin üzerinden mi ne ucuza alıyorlar. 145 dolar olması lazım. Ya da başka ülke

öyle bi durum varsa kendimiz alalım

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

• Çoklu cihaz kullanımında sorun yaşamıyorum. Farklı IP’lerde çalışan 5 cihazda aktif olarak kullanıyorum.
    • Eskisi kadar iyi çalışmıyor. Bu yüzden OpenAI Codex'i kullanmaya da başladım.
    • Kota takibini yapmak neredeyse imkânsız. Hangi cihaz ne kadar kullanıyor, kim ne kadar tüketiyor - bunu kendim bile takip edemiyorum. Böyle bir paylaşımda kota çok hızlı tükeniyor.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

20x aktif kullanıyorum hocam son 1 haftadır aşırı aptal . eskisi gibi değil.  ayrıca bildiğim kadarıyla çoklu login yapıp ban yiyenler var.
    amd ai direktörüde bununla alakalı bi post attı zaten https://x.com/Hesamation/status/2042979500103815306?s=20.
    mythos muhabbeti için opus'a nerf attılar.

bide token meselesi var; ben her gün aktif kullanıyorum henüz max limite ulaşmadım ama yaklaştığım zamanlar oldu. 3 kişi çok rahat ulaşırsınız.

+ telegram gruplarında 110$ - 140$ arası satanalr var escrow da var.

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Adam aynı hesabı 10 kişiye satıyor muhtemelen 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Bu işte esas belli ki, 2 kullanıcı.

Aralarında anlaşacaklar ucuza nerede satılıyorsa artık oradan alacaklar. Günün belli saat aralıklarında vardiya ile devam edilecek. Biri hiç giremeyecek olursa diğeri tamamen o gün kullanabilecek falan opsiyonlu bir anlaşma ile tam iletişim halinde 5x bile sorun çıkarmaz gibi. Bilemiyorum Altan. Ama 3. kişi işleri kesin bozabilir çünkü 5 saat muhabbeti var. Biri kullanımdayken diğeri kesinlikle giriş yapmamalı, yasaklama ihtimalini göze almanın paralı hizmette manası olamaz. 

Şahsi fikrimdir. Karpuzun kabuğu öküze hedefli gidebilir. 2 en iyi karardır. Önemli olan 5x yada 20x kullanıcılarının potansiyeli belirlenmeli ona göre gruplara ayrılmalıdır. Ayrıca hizmeti az da olsa mutlaka ucuza almanın yolu bulunmalıdır. 

adamhakli tarafından 14/Nis/26 20:12 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

ben max kullanıyorum şuan 2. haftadayım. Hafta bitmeden 23 saat önce limit doldu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Limitler aylık mı sıfırlanıyor?

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Limitler aylık mı sıfırlanıyor?

Aylık limit yok, 1 aylık abonelik alıyorsun haftada bir kez sıfırlanıyor. Yani 4haftalık ödüyorsun. Haftanın içinde de 5saatlik limitler var, peş peşe çok fazla 5 saatlik doldurursan total haftalık limitin daha erken bitiyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Ücretli planları kullananlar her gün ne kodluyorsunuz bu kadar merak ediyorum?

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Gerçekten bu aralar kafayı yedi.

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 4151 Toplam Mesaj: 55
claude claude code claude opus