Claude 20X Ortak
-
antichrist bunu yazdı
Claude güzel, verimli ama token olayı şu sıralar çok cırt. Rust Token Killer dahi kullansanız Pro pakette tek prompt ile total %10-%20 usage harcıyor. 5 saat için çok kısıtlı bir oran bu. 24$'a değer mi emin değilim. Max pakette muhtemelen bundan farklı değildir. Github copilot kullanın. 10$'a daha uzun süre kullanım hakkınız olur.
Gerçi kendi teorime göre bu sistemlerin ucuz sağladıkları hizmetlerde son demlere yaklaşıyoruz o ayrı. 1-2 yıla kalmadan sadece zengin oyuncağı olacaklar.
Sağdan soldan lisans almamak lazım. Kendisinin 20$a'a sattığını 200 liraya kim neden nasıl verebilir allah aşkına :D Bir hesap alıp ortak kullanım sağlıyorlar. Paranızı heba etmeyin.
-
Opus 4.7 yi duyurdular. Daha hızlı token yakacak gibi görünüyor. 500 lük paket lazım (:
-
claude gercekten yazılım işi için tartısmasız en ıyı, ben claude a önce algoritmayı kurduruyorum akış diyagramını tasarlattırıyorum sonra kodlamayı antigravity de gemini proya yaptırıyorum, en son tekrar claude a analiz ettirip hataları gideriyorum verimliliği arttırıyorum, en verimli fp kullanma yolu bunu buldum
-
Bosluk bunu yazdı
claude gercekten yazılım işi için tartısmasız en ıyı, ben claude a önce algoritmayı kurduruyorum akış diyagramını tasarlattırıyorum sonra kodlamayı antigravity de gemini proya yaptırıyorum, en son tekrar claude a analiz ettirip hataları gideriyorum verimliliği arttırıyorum, en verimli fp kullanma yolu bunu buldum
ben de bu şekilde ilerliyorum. antigravity de kullandığın ruleslar var mı hocam?
-
Claude terminal üzerinden denedim ama ben mi kullanamadım bilmiyorum çok başarılı gelmedi sanki ana promptlarında bir sorun var gibi ama misalen cursor üzerinden sonnet kullandığım zaman canavar gibi
-
LynXMaSTeR bunu yazdıBosluk bunu yazdı
ben de bu şekilde ilerliyorum. antigravity de kullandığın ruleslar var mı hocam?
yok hocam ben amele gibi sürekli yazarım onları isteklerim sürekli değişiyor birde
-
Bosluk bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıBosluk bunu yazdı
yok hocam ben amele gibi sürekli yazarım onları isteklerim sürekli değişiyor birde
çoğu zaman kafasına göre başka tarafları bozuyor. mesela web sitesi yaptırmışım, hakkında kısmını şu şekilde güncelle diyorum, gidiyor menü fontunu da değiştiriyor falan. o yüzden gelen bi kural girdim, sadece dediğimi yap, kafana göre şurayı da düzelteyim diye girişme dedim :D
-

-
-
PanxeR bunu yazdı
alfa olmuş kral hahaha