Claude 20X Ortak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

Claude güzel, verimli ama token olayı şu sıralar çok cırt. Rust Token Killer dahi kullansanız Pro pakette tek prompt ile total %10-%20 usage harcıyor. 5 saat için çok kısıtlı bir oran bu. 24$'a değer mi emin değilim. Max pakette muhtemelen bundan farklı değildir. Github copilot kullanın. 10$'a daha uzun süre kullanım hakkınız olur.

Gerçi kendi teorime göre bu sistemlerin ucuz sağladıkları hizmetlerde son demlere yaklaşıyoruz o ayrı. 1-2 yıla kalmadan sadece zengin oyuncağı olacaklar. 

Sağdan soldan lisans almamak lazım. Kendisinin 20$a'a sattığını 200 liraya kim neden nasıl verebilir allah aşkına :D Bir hesap alıp ortak kullanım sağlıyorlar. Paranızı heba etmeyin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Opus 4.7 yi duyurdular. Daha hızlı token yakacak gibi görünüyor. 500 lük paket lazım (:

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

claude gercekten yazılım işi için tartısmasız en ıyı, ben claude a önce algoritmayı kurduruyorum akış diyagramını tasarlattırıyorum sonra kodlamayı antigravity de gemini proya yaptırıyorum, en son tekrar claude a analiz ettirip hataları gideriyorum verimliliği arttırıyorum, en verimli fp kullanma yolu bunu buldum 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

claude gercekten yazılım işi için tartısmasız en ıyı, ben claude a önce algoritmayı kurduruyorum akış diyagramını tasarlattırıyorum sonra kodlamayı antigravity de gemini proya yaptırıyorum, en son tekrar claude a analiz ettirip hataları gideriyorum verimliliği arttırıyorum, en verimli fp kullanma yolu bunu buldum 

ben de bu şekilde ilerliyorum. antigravity de kullandığın ruleslar var mı hocam?

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Claude terminal üzerinden denedim ama ben mi kullanamadım bilmiyorum çok başarılı gelmedi sanki ana promptlarında bir sorun var gibi ama misalen cursor üzerinden sonnet kullandığım zaman canavar gibi

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

ben de bu şekilde ilerliyorum. antigravity de kullandığın ruleslar var mı hocam?

yok hocam ben amele gibi sürekli yazarım onları isteklerim sürekli değişiyor birde 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

yok hocam ben amele gibi sürekli yazarım onları isteklerim sürekli değişiyor birde 

çoğu zaman kafasına göre başka tarafları bozuyor. mesela web sitesi yaptırmışım, hakkında kısmını şu şekilde güncelle diyorum, gidiyor menü fontunu da değiştiriyor falan. o yüzden gelen bi kural girdim, sadece dediğimi yap, kafana göre şurayı da düzelteyim diye girişme dedim :D

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

https://www.youtube.com/shorts/WfT6EHwL3Ms

goo.gl/qBNZmW