Claude 20X Ortak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

bu adamlar bunları nerden alıyor peki hep soruyorum burda bilen yok sanırım. daha ucuza lisans aldıkları yer var sanırım.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

claude kullanmayı bilmeyenlerle ortak olursanız değil 20X, 500X bile yetersiz gelir.
    adam her session'da tüm projeyi tekrar tekrar okutuyor claude'a, sonra bu token çok hızlı tükeniyo yea diye geziniyor.
    kullanmayı öğrenirseniz 5x tek kişi için fazla bile geliyor.
    ama junior'ın eline claude'u verirseniz 20X'i 3 günde bitirir.

sözün özü, kullanmayı bilmeyen adamla ortak hesap alırsanız 2 güne kavga edersiniz. çünkü kim ne kadar kullanıyor, o bilginiz de olmayacak.

kelebeksim tarafından 15/Nis/26 04:19 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı

claude kullanmayı bilmeyenlerle ortak olursanız değil 20X, 500X bile yetersiz gelir.
    adam her session'da tüm projeyi tekrar tekrar okutuyor claude'a, sonra bu token çok hızlı tükeniyo yea diye geziniyor.

sözün özü, kullanmayı bilmeyen adamla ortak hesap alırsanız 2 güne kavga edersiniz. çünkü kim ne kadar kullanıyor, o bilginiz de olmayacak.

claude code'da /resume gibi bir komut yok mu hocam, mandotoryi veya technical specficationu okuyarak işlem yapıyor mu claude code, yoksa chatgpt codex çok iyi bu konuda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı

ben o dediğini bilmiyorum, projeyi antigravity de açıyorum, plan modunda her şeyi planladıktan sonra kodlamasını istiyorum, tekte bitiriyor. en son ufak tefek detaylara bakıyorum. bu haliyle işimi görüyor.

dediğin olayı nasıl yapabilirim? yeni sohbet açınca projede konuştuklarımızı unutmaz mı?

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

R10'da kim satıyor hocam link atarmısın?

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Çok kişi satıyor hocam

https://www.r10.net/hesap-lisans-alisverisi/4723735-claude-max-20x-kisisel-hesabiniza-tanimlanir-128640-kisa-sureligine-6000-tl.html

Bi ara herkes chatgpt business satıyordu aylık 100 TL'ye. 

Ama o furya bitti, şimdi yeni furya bu.

3-4 ay sonra bu furya da biter muhtemelen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı

O iş kulay. User bazlı total token kullanımı limitleyen proxy koyarsın araya.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı

Çok kişi satıyor hocam

https://www.r10.net/hesap-lisans-alisverisi/4723735-claude-max-20x-kisisel-hesabiniza-tanimlanir-128640-kisa-sureligine-6000-tl.html

Bi ara herkes chatgpt business satıyordu aylık 100 TL'ye. 

Ama o furya bitti, şimdi yeni furya bu.

3-4 ay sonra bu furya da biter muhtemelen.

15 gün garanti demiş, 16. gün patlamasın.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek

Codex candir gerisi heyecan. Claude asiri aptallasti, alakasiz ve salak salak seyler yapmaya basladi.

Birde memory kullanmayi bilmeyenle ortak olursan 8000x olsun istersen yetmez :D

Kentaki tarafından 15/Nis/26 16:54 tarihinde düzenlenmiştir

Whatsapp : +491783959367 | Website : https://tr.uno-medya.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    kelebeksim bunu yazdı

.claudeignore ile filtrelesende claude.md dosyasini ona gore optimize etsende detaylara girdikce md dosyalarin arttikca context ve token kullanimi artiyor. Mesela benim buton olusturma standartlarim ve buton renklerimi tuttugum sirf ayri bir md dosyam var. Bi buton nasil konur, nasil formu bloke eder nasil ne zaman timeout olusturacak falback yapilari vs. Boyle detayli ne istedigini bilerek yazdiginda tokenleri inek iciyor daga kaciyor.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 4150 Toplam Mesaj: 55
claude claude code claude opus