folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Destanlaşan Ülkücü Hareket

Destanlaşan Ülkücü Hareket

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Evet o kadar parayı belki hicbirimiz göremeyecegiz ama kastetdigimiz paranın nerden geldigi belli nereye gittigi belli.Bos yere tartısmaya gerek yok.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------

efrasyap bunu yazdı:

lordvader89

iyi demişinde dostumda  sadece  benim tanıdıgım inançında  samimi yüzlerce türk_islam ülkücüsü  var  ve bir çogu ocak yolu bilmez

eger siz  ülkücülügü ocaklarla sınırlı tutarsanız yanılırsınız diye düşünüyorum

türk islam ülkücüsü ne ya bırakın bu saçmalıkları 

ewet(!) saçmalık(!)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:

Dreamtn bunu yazdı:

bütün yazıları okumadım çünkü boş boş şeyler yazıosunuz

@lordvader89  destanlaşan he :) vay be neler biliosun sen öyle alpasran türkeşin hayatını oku bide denizin :) gör bakalım ülkeye hangisi yararlı olmuş birisi komutanın senin birisi üni li bi çocuk anasını satım icraati ne bi bok deil senin yararına bi icraat yapmışmı yok . Dağa çıkıp eylem yapan g.tün teki . Bu ülkede böyle şeyler yapmak ülkeye zarar verir ülkeyi geriye götürür ülke iç sorunlarını konuşmucakki dışa açılsın. sonra söyle bakalım komunistleştirmeyemi çalışıosun bu ülkeyi Komunizmde dine karışma yoktur kabul ama bunun fikir adamları dini afyon olarak görmüş bu fikri atanların yardımına darwin yetişmiş . ve sen dinine vatanına düşkün bir ülkede komunistleştirmeye çalışıyosun buyur yapabiliosan helal olsun anasını satım. :) Ama karşında başka düşüncelere sahip adamlar olacaktır ve o adamlar karşında dimdik duracaktır Atalarımız gibi Atatürk gibi Fatih gibi Kanuni gibi . 

@gawath

sana popomla gülüyorum...sen neden yaşıyosun merak ediyorum yani hayattaki amacın ne? en kısa zamanda ölmeni istiyorum..

sen neden yaşıyosun :) söyle bakalım ben neden mi yaşıyoruma gelirsek bu dünyada dinime vatanıma sahip çıkarak yaşıyorum ki öbür dünyamı güzelleştiriyim sen niye yaşıosun bağımsızlık sanki şimdi bağımsız deilsin . :) hem yaşıcağın bağımsızlık max 80 sene sonra bi kefen kardeş iyi düşün bi bak dünyaya

Edep denilen bir şey var. Geçenlerde yine anlatmıştım, eskinin ülkücü dava adamları bile "Deniz'in asılması hata idi" derken sen ise ruhunla bütünleşen bir hakaret yazmaktasın. Azıcık akıllı olun! Madem senin Türkeş'in o kadar yararlıydı da neden İsviçre bankalarında 2 trilyonu barındırdı.

Düzeltme: Senin bağımsızlıktan anladığın nedir? Bir yaşamak vardır bir de onurlu yaşamak.

----------------------------- isviçre bankalarında ki hesap: 80 döneminde bütün parti başkanları partinin mal varlıklarını üstlerine almışlar. daha sonra o dönemde yeni kurulacak türk devletlerine birilerinin yardım etmesi gerekiyordu bunu türkiye cumhuriyeti devleti yapamazdı mecburen el altından bişilerin gönderilmesi gerekiyordu... hesabı o dönemde türkiyede açamazdı oda bi çok siyasetçi gibi isviçre de açtı hesabı... iş adamları partidekiler vs bu hesaba para yatırıp oraya gönderilmesi sağlanıyordu he diğer tarftan ne yapılıyordu türk cum. aramızda engel olan ermenisatan buğday yardımı yapıyoruz size diye uyutuluyordu... nese türkeş öldükten sonra hesap ortaya çıktı daha sonra çocukları bir karar alıp tüm parayı türk cum. bağışladılar olması gerektiği gibi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    Claros bunu yazdı:
    HaYVaN bunu yazdı:

Bana sorarsan deniz gibiler katil : )

Halen onlar yüzünden ilerleyemedik orta sınıf toplum kaldık. Bok yoluna gittiler kendileride bizide sürdüler...

Haline gülüyorum puhahhaha onlar gibi türkiyenin bağımsızlığından başka birşey istememiş adamlara onlar gibi b*k değil vatan yoluna gitmiş insanlarada laf atıyorsan sana diyecek birşey yok. Alparslan denizlerin tırnağının kiri bile olamaz çünkü denizler bağımsızlık istiyordu açıkça sölüyordu sizinkilerde alparslanlarda türkiyeyi laiklikten çıkartıp bir din devleti yapmak istiyorlardı ve onun yüzünden Bağımsızlık istememeleri yüzünden denizlerin asılmasını istediler swivas katliamları maraş katliamları yaptırdılar ve daha nice katliam ve bunalrı yaparkende duyulan tekses ALLAHU EKBER kahrolsun laiklik sloganlarıydı Sana önerim Darağacında açan 3 fidan diye bir kitap var al oku....

Baban yahudi,ingiliz,amerikan olmasın diye mücadele vermiş insanların ismini desturla an.Böle sıfatlar yakıştırma o kahramanlara..

desturla alıncak kadar adam olsa alırdık sen merak etme koçum almazsakta kimseye hesap vermeyiz bu ülkenin aqmaya çalışan i...e desturmu hadi ya... :)

Peki usta o zaman bize "O sizin komutanınızdı" dediğin i...e komutanım demicem.Bana göre tek komutan M.K. Atatürktür.Sonuç olarakta seninle zaten ideoloji komplexine girmcemki yüzyıllardır insanlar bunu çözememiş biz mi bunu burda çözücez bi başlık altında?Doğru ve yannışın göreceli olduğunu anlamak için kitap okumanı tavsiye etmiycem ki benden nispeten büyüksün.Akıl irfanla çöz kendi iç gerilimini.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cankus
    Cankus's avatar
    Erkek

Birisi bana Erdal Eren'in neden devlete anarşist dediğini açıklasın...

nasıl olurda devlete anarşist der?Kendisi ne peki vezir-i azamın sol t*şşaamı?

cmkra
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    dreammaker bunu yazdı:
    Serser1 bunu yazdı:
    ontedi bunu yazdı:
    HolygaN bunu yazdı:
    Filistinde ne işiniz vardı ???

Nasrallah: "Zalimlere karşı yeni Denizler bekliyoruz."

Anlatabildim mi?

bizde soralım adam öldürmek için ülkücülerin eğitildiği kamplar neydi?
    ----------------------------- kamplar: o kamplarda yetişen adamlar türk cumhuriyetlerine silahlı mücadeleye yardıma giden onların bağımsızlığı için mücadele veren insanların eğitildikleri yerlerdir. bugün kerkük te türkleri kimlerin koruduklarını zannediyorsun sen devlet mi yoksa siz mi? yusuf ziya arpacık gibi adamlar orda... zamnında o kamplarda yetişmiş yetiştirilmiş adamlar orada. çoruma pasaportla girildiği dönemleri ne çabuk unuttunuz onları oradan silip atanları ne çabuk unuttunuz! bi de alparslan türkeş'e b*k atanlar o ve onun gibilerinin hayatlarını bilmeden yorum yapmaya kalkışmasınlar! başbuğla ilgili ne kadar şey biliosunuz da hmn b*k atmaya çalışıyorsunuz!

sokak ortasında adam öldürende onlardı..yok türkiye cımhuriyetini kurtarcak adamlardı falan filan bırakın bu ayakları anti-komünizm için eğitilen adamlar ülkeyi kurtarcaksa o ülke zaten neyse.. 

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    Cankus bunu yazdı:

Birisi bana Erdal Eren'in neden devlete anarşist dediğini açıklasın...

nasıl olurda devlete anarşist der?Kendisi ne peki vezir-i azamın sol t*şşaamı?

ülke anarsizm mi?bi kanıt göster bnde hiç duymadım hakkaten..

anarşizm nedir biliyon mu diycem direk google dan okuduğunu yazacaksın neyse bos tartısma çıkacak... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

ülkücülerin başlıca yanlışı BAZIçeçenleri ve BAZIfilistinlileri de gerilla görmesi

tamam hepsi bizim kardeşimizde bi eylemci  suçsuz bi sivili de vuruyosa o da teröristtir kimse kusura bakmasın

niyetin bağımsızlıksa ne işin olur senin otobüsle okulla git filanca askeri üsse roketatar at bilmem ne yap dimi ya

Ayrıca çok şekersin :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    che guveralar basmiş konuyu :) paylaşım konusu degilmiydi bu?

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

biri alparslan türkeşe küfür eder...

diğeri Deniz Gezmiş'e küfür eder...

sonrada serbest tartışma ortamı derler...tartışmayı biliyoruz derler...işte bu yüzden herşeyden çektim tahribat'da kendimi...

hemen lak diye küfür ediyorlar...karşılık vermek de bana yakışmadığı için tartışmalarda laf yedi sustu diyorlar...

o öyle değil işte...sadece küfür etmemek için çekiliyorum her tartışmadan... ve öyle bi raddeye geldi ki tartışmalarda yer almadığım için artık pm atıolar tartışmaya gir diye...

ama kardeşim nasıl girerim ben bu tartışmaya...

pm mi atıyoruz artist. ne iş anasını satım . gel tartışalım istersen gel bi yerde buluşup tartışalım benim için farketmez .
    ah be hoca...ah be...tutuyorum kendimi sabrediyorum...sana pm attın dedimmi ben? ah be güzel kardeşim bi okusana abuk subuk konuşmadan...

ben adam gibi tartışırım bi insanla...kesinlikle geçmişine,ideolojik görüşüne küfür etmem..

senle tartışamam ben hoca...hemen küfür eden bir kişiyle tartışamam

takma hocam..hayatta hep karsına çıkcak insan sıfatındakiler..saygı olmadan saygı duyulmayacak insanlara saygı isterler..pm konusunu anladım bosver anlamayana..bosver tartısma tbtde snn gibi adamlar lazım(bence)...

Toplam Hit: 15780 Toplam Mesaj: 130