Destanlaşan Ülkücü Hareket
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Başbuğ Alparslan döneminde böyle değildi.
Şimdi ipne insan her makamda var... Ama delikanlı olanlarıda var.
-----------------------------
aynen doğru deyon eski mantık yok ama eskilerden kalma doğru i nsanlarda var -
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
----------------------------------------------------------Bak güzel kardeşim, eski FKÖ ile şimdiki FKÖ arasında bağ kurmana hiç şaşırmadım. Eskinin radikalleri şu anda en büyük liberallerdir. İlişkiyi sen belirle. Deniz ve arkadaşları 1919 süreci ve devrimci bilinçle hareket eden kişilerdi. Hele siz Yusuf Aslan'ı biraz araştırın sonra söyleminizi ortaya katın.
-----------------------------Anlamadıgım nokta siz Ataürkçüsünüz. 1919 diyosun. Atatürkte aynı donemde samsuna çıktı ve drenişi başlatttı. Aynı Atatürk cumhuriyeti kurdu. İstese komınızmıde getiremezmıydı getirirdi. Siz Atatürkçü iseniz neden onun kurduğu düzene karşı gelıyosunuz.
Bide FKÖ ne zaman liberalleştı onuda söylersen eksık bılgımı tamamlamış olurum
-----------------------------Kendim için konuşuyorum. Söz konusu olan Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet değil, değişen Cumhuriyettir. Şimdiki zamandan örnek verecek olursak, AKP'nin ülkemizi getirdiği hale bak. Şimdi, bugünün düzeni Atatürk'ün suçu mu? Son cümleye gelecek olursak FKÖ liberalleşmedi, değişti. Gün gelir belki de faşistleri destekler. Umarım biraz daha fikirler gün ışığına çıkmıştır. Kimse benim Atatürkçülüğümü sorgulayamaz.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Kendim için konuşuyorum. Söz konusu olan Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet değil, değişen Cumhuriyettir. Şimdiki zamandan örnek verecek olursak, AKP'nin ülkemizi getirdiği hale bak. Şimdi, bugünün düzeni Atatürk'ün suçu mu? Son cümleye gelecek olursak FKÖ liberalleşmedi, değişti. Gün gelir belki de faşistleri destekler. Umarım biraz daha fikirler gün ışığına çıkmıştır. Kimse benim Atatürkçülüğümü sorgulayamaz.
Sorgulamıyorum ben bışey bılmıyorum öğrenmek için soruyorum. 1919 dedın o zaman akp yoktukı -
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Sorgulamıyorum ben bışey bılmıyorum öğrenmek için soruyorum. 1919 dedın o zaman akp yoktukı
Verdiğim örnekleri, daha iyi yorumlaman isteğiyle vermiştim.Daha da açıkça belirtmek gerekirse, 60-70 arasında Demirel hükümeti vardı, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in bitirilmesi için adımlar atıldı. Denizler'in karşı çıktığı bu idi. Yani Demirel hükümetine. Söz konusu olan Atatürk değil. Bunu anlamışındır umaım.
-
"Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez" -
gardaş çok saol vala makbule geçti
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bana sorarsan deniz gibiler katil : )
Halen onlar yüzünden ilerleyemedik orta sınıf toplum kaldık. Bok yoluna gittiler kendileride bizide sürdüler...
Kaseti sadece geçmişimizi bi daha hatırlayalım diye koydum.
-----------------------------sana popomla gülüyorum...sen neden yaşıyosun merak ediyorum yani hayattaki amacın ne? en kısa zamanda ölmeni istiyorum..
-
destanlaşan...yani geçmişte kalmış ülkücü hareketi
-
gawath bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bana sorarsan deniz gibiler katil : )
Halen onlar yüzünden ilerleyemedik orta sınıf toplum kaldık. Bok yoluna gittiler kendileride bizide sürdüler...
Kaseti sadece geçmişimizi bi daha hatırlayalım diye koydum.
-----------------------------sana popomla gülüyorum...sen neden yaşıyosun merak ediyorum yani hayattaki amacın ne? en kısa zamanda ölmeni istiyorum..
-----------------------------hakket gawathsın be birader :|
-
lordvader89 bunu yazdı:
destanlaşan...yani geçmişte kalmış ülkücü hareketi
Eminmısın