Destanlaşan Ülkücü Hareket
-
Serser1, dedigim makaleyi oku.Cevabı orada bulacaksın.Olay sırasına dikkat et yalnız.
-
Araplar toprakda satti arkadanda vurdu malesef.yasel arafat bile bi konusmasinda Osmanliya zamaninda yaptiklarimizin,bedelini ödüyoruz malesef demisti.
Araplar topraklari savastan önce yahudilere cayir cayir sattilar,itaat ve terakicelerde göz yumdu.Yahudiler bölgede yavas yavas söz sahibi olunca,arablarla silahli catisma basladi,Bazi para düskünü seyhler yahduilerle müttefik bile olduIsrailin kurulmasi o kadar basit degil,araplar kendim ettim kendim buldum oldu tam.
Ama Bugüne bakarsak, zalimligin ve zulmün dayanagi olamaz.Bugün filistinliler direniyorsa,taraf bile olamiyorsak karsit olmamaliyiz.Bzm milletimiz zmnda emparyelistlere mucadele verdi icte ve disda hayinler,vatansizlar olsada.
Dini boyutdan müslaman kardeslerimiz gidiyor
Sosyalajik acıdan insanlik ayibı ve binlerce cocuk katlediliyor.
Atatürkçülük boyutundan kin gütmemeliyiz,nesiller atalarinin yaptikari yüzünden nesillerce kin güdülüp,cezalandiralamaz.Hitler yüzünden tüm almanlarada düsman
olalim,ing,franszlara ve diger devletlere...Nerde kaldi atatürkün barisci politikasi.
-
Barısı kim istemez.Ama onlar atalarından geri degiller su anda.Bunlar akıllanmaz maalesef.
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------
Serser1, dedigim makaleyi oku.Cevabı orada bulacaksın.Olay sırasına dikkat et yalnız.
-----------------------------Okudum dediğin paragrafı yazılarıda hep ülkücü , mhp sitelerinde dolaşıyor Şimdi sende Nazım hikmet'in Vatan haini adlı şiirini oku ama içten oku...
-
Claros simdi gitmek zorundayım.Geldigimde okuyacagım.
-
Serser1 bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
Filistinde ne işiniz vardı ???-----------------------------
Nasrallah: "Zalimlere karşı yeni Denizler bekliyoruz."
Anlatabildim mi?
bizde soralım adam öldürmek için ülkücülerin eğitildiği kamplar neydi?
----------------------------- kamplar: o kamplarda yetişen adamlar türk cumhuriyetlerine silahlı mücadeleye yardıma giden onların bağımsızlığı için mücadele veren insanların eğitildikleri yerlerdir. bugün kerkük te türkleri kimlerin koruduklarını zannediyorsun sen devlet mi yoksa siz mi? yusuf ziya arpacık gibi adamlar orda... zamnında o kamplarda yetişmiş yetiştirilmiş adamlar orada. çoruma pasaportla girildiği dönemleri ne çabuk unuttunuz onları oradan silip atanları ne çabuk unuttunuz! bi de alparslan türkeş'e b*k atanlar o ve onun gibilerinin hayatlarını bilmeden yorum yapmaya kalkışmasınlar! başbuğla ilgili ne kadar şey biliosunuz da hmn b*k atmaya çalışıyorsunuz! -
Emperyalizm konusunda haklıdır.Sen de bilirsin ki aşırı derecede rus hayranı idi ve rusyaya gittiginde o toprakları öpmüstür.Asıl meslegi ögretmenlikti.Türkiye'ye görevini yapması icin cagrıldıgında üc bes sümüklü cocuga bakamam demistir.O zamanlar komünist radyoda calisiyordu.Ya oglunun ismi neden mehmet degil de memet?Hapiste iken biri buna bu soruyu sorar o da mehmet Muhammet'ten gelir ondan mehmet deil demiş.peki gercekten komünist miydi?Yani yasıyormuydu?Hapiste iken biri cok sıkışır.paraya ihtiyacı olur ve Nazım'dan ister.Nazım parası oldugu halde vermez.Rus hayranı oldugunu söyle anlatabilirim.Soyadı ran ters cevircek olursak nar,nar ise kızıldır.
-
Claros bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Claros bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
Filistinde ne işiniz vardı ???
-----------------------------Biz yaşıyorduk siz burada çay kahve içerken biz filistinli kardeşlerimizin yanında direniyorduk neden filistin kampına gittik diye birşeymi oldu ???
Senın o kardeşlerının yanına pkkda gitmişti.
-----------------------------Zuhahahah o zaman pekeke mi vardı zuhashahahhahahahh ulan pkkın ne zaman var olduğuna bak kendimi zor tutuyorum :D pkk sonradan var olan birşey bilip bilmeden konuşmayın :D yoksa gülme krizine giricem :D
Aynı zamanda dıye bişeymı söyledım ben fazla gülme. Lafı nerenden anlıyosun. Senın bıldıgın ezber sadece. Benım neyı ne kadar bıldığımı nerden bılıyosun -
Hacılar bi konudada kavga etmeyin anasını satim. İlk mesaj ile ilgili soyleyecegim, oguz han diye bir insan yoktur. oguz han bir hikaye kahramanıdır. Türk'ün ilk başbuğu Modu Şanyu dur.
-
ayrıca 78 den beri devlet ve millet pkk ya karşı mücadele ederken nasıl olyorsa yıllarca sol kesimden kopan bazı şahıslar kendilerini pkk kamplarında buluyor ve daha sonrası bilindik şeyler....