Devrimden Sonra
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------
başkalarının düşünceleri sürekli ve çekinmeden APTAL diyip.
sonrada hak ve EŞİTLİKTEN bahseden birinin çektiği filmden bi zik olmaz.
-----------------------------Onun yaptıkları birer ön yargı ise senin yaklaşımında bir ön yargı.Aranızda pek bi fark göremedim.
-
kesin gidicem ama konyada gösterime sokarlar mı bunu :)
-
-----------------------------senden bi zik olmayabilir ama bu dışavurumunu "Devrimden Sonra" için kullanma bari..
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------senden bi zik olmayabilir ama bu dışavurumunu "Devrimden Sonra" için kullanma bari..
-----------------------------Mustaphacan orada burada çok sivreliyorsun ama cebinde bulundurduğun paranın harçlığın yarısını git bir ihtiyacı olana ver. eşit olursunuz. Eşitliğe kendinde başla.
Sendende bi zik olmaz zaten.
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------madem eşitlik madem düşünce özgürlüğü, hele ki başkalarının düşüncelerine yaptıklarına inandıklarına saygı duymayan birinin filmi için her türlü dışa vururum ;)
senin hakkında yorup yapmıcam istersen zenci ziki ol benm için problem teşkil etmiyon.
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Mustaphacan orada burada çok sivreliyorsun ama cebinde bulundurduğun paranın harçlığın yarısını git bir ihtiyacı olana ver. eşit olursunuz. Eşitliğe kendinde başla.
-----------------------------gerektiği zaman veririm.. şu anda onu yapmaya çalışıyorum. akıl fakirliği yaşayanlarla aklımı paylaşmayı deniyorum ;) benim bi yerde sivrildiğim yok. kafanıza uymayan düşünceye zikten, malca falan filan diyenler sizsiniz hoca.. bende cevap veriyorum size. çünkü böyle dönüyormuş bu işler.. işine gelirse ^^
-
mustaphachan bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------gerektiği zaman veririm.. şu anda onu yapmaya çalışıyorum. akıl fakirliği yaşayanlarla aklımı paylaşmayı deniyorum ;) benim bi yerde sivrildiğim yok. kafanıza uymayan düşünceye zikten, malca falan filan diyenler sizsiniz hoca.. bende cevap veriyorum size. çünkü böyle dönüyormuş bu işler.. işine gelirse ^^
-----------------------------Birader şimdi bugün bismillah deyip çalana imanlı hırsız muamelesi yapıp hadi yolun açık olsun muallim demeyeceksek eğer herkesi aptal yerine koyup sırf primlenmek amaçlı eşitlik zart zurt diye film çıkartanlara da bir eleştri hakkımız var. Sen kimsin ki özgürlüklerden bahsedip insanların yorumlarına kısıtlama getirmeye çalışıyorsun ? Şu içinizde ki çelişkiyi yıkın önce.
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Birader şimdi bugün bismillah deyip çalana imanlı hırsız muamelesi yapıp hadi yolun açık olsun muallim demeyeceksek eğer herkesi aptal yerine koyup sırf primlenmek amaçlı eşitlik zart zurt diye film çıkartanlara da bir eleştri hakkımız var. Sen kimsin ki özgürlüklerden bahsedip insanların yorumlarına kısıtlama getirmeye çalışıyorsun ? Şu içinizde ki çelişkiyi yıkın önce.
-----------------------------evet hoca haklısın. tamam problem bizde.. ^^
-
mustaphachan bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------o para kendi paran olunca asla gelmez gerekli zaman.... çok paylaşma aklını sonra sana kalmayabilir =).
neyi kastettiğimi bile anlayamamışsın.
-
-----------------------------o para kendi paran olunca asla gelmez gerekli zaman.... çok paylaşma aklını sonra sana kalmayabilir =).
neyi kastettiğimi bile anlayamamışsın.
-----------------------------hayırdır hoca AsilKan'la aynı üyeliği mi kullanıyosun? onun sorusuna verdiğim cevabı üstleniyorsun :) tmm hoca sen de haklısın ^^ ayrıca çelişki kısmı için de bi önceki yorumuna git.. bana yorum yapmayacakmışsın ama bunu yazmışsın. sorunun sahibi belli sanki..