Devrimden Sonra
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Ne demiş ünlü bir düşünür?
" Gominizm parayı, Feminizm Gocayı Bulana Gadar "
-----------------------------pardon pardon daha geçenlerde kasetleri yayınlananlar ülkücü, turancı, milliyetçi değil miydi?
ee ülkücülük de karıyı bulana kadar mı :)
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------pardon pardon daha geçenlerde kasetleri yayınlananlar ülkücü, turancı, milliyetçi değil miydi?
offf :D:D:D -
mustaphachan bunu yazdı:
yapıştırrrr :D -
SerYolcu bunu yazdı:
Türkiyeye devrim gelene kadar Küba daki devrim bitecek...
Küba dakiler 60 yıldan sonra akıllandı, yavaş yavaş kapitalizme geçiyorla, bizim akıllılar da bizlere hala devrim masalları anlatıyorlar...
Sosyalist Enternasyole üye olan bir partimizin başkanının da kasedi çıkmıştı?
Eee ne oldu ? Durum 1 - 1 :)
-----------------------------Siyasetini siyaset konusunda yap. ayrıca burada kişinin, partinin vs savunuculuğu yapmıyorum. Hele ki sosyalist enternasyonelciyim diye ötüp başka halt yiyen insanlarınkini hiç yapmıyorum.. yani seninle sidik yarıştırmıyorum.. konuyu kirletme :)Küba'dakiler zaten akıllıydı ve öyle devam ediyorlar. Kapitalizme filan geçtikleri yok :) Bu anca sizin gibi asalakların kendini avutma yöntemi..
Rehber Kuran, Hedef Turan.. --> cCc
-
hocalar tartışmayı bırakın da filmden haber verin ne zaman düşecek :D
-
sokoban bunu yazdı:
hocalar tartışmayı bırakın da filmden haber verin ne zaman düşecek :D
-----------------------------Eylül'ün ortası gibi çıkacak hocam DVD.. Düşenler de ihbarla kaldırılıp, mahkemeye sevk edilecek.
-
mustaphachan bunu yazdı:
Siyasetini siyaset konusunda yap. ayrıca burada kişinin, partinin vs savunuculuğu yapmıyorum. Hele ki sosyalist enternasyonelciyim diye ötüp başka halt yiyen insanlarınkini hiç yapmıyorum.. yani seninle sidik yarıştırmıyorum.. konuyu kirletme :)Küba'dakiler zaten akıllıydı ve öyle devam ediyorlar. Kapitalizme filan geçtikleri yok :) Bu anca sizin gibi asalakların kendini avutma yöntemi..
-----------------------------Pardon, sosyalizm ve devrim den bahsetmek siyaset sayılmıyor mu ?
Belki haklısındır, devrim (yani sosyalizm ve komünizm v.s.) den bahsetmek sayılmıyordur...
Çünkü bizler devrimden bahsederken yıllar önce bitmiş bir masaldan bahsediyoruz değil mi?
Konuyu kirletmek değil.. Maksat sohbet etmek :)
-
filmi ilk çıktıgında izlemiştim. güzel filmdi. film olarak izlemek bile güzeldi. bu ülkede imkanssız biz alısmısız basımızda çobanların olmasına. biz çalısalım patron kazansın. ilk bölüm gayet akıcıydı. 2. bölümün basındaki yaslı teyze hikayesi uzun ve sıkıcı sürdü. genel olarak güzelde. sosyalizm sonrasında yasamda meydana gelecek değişiklikler kısa hikayeler seklinde anlatılmıs. oyuncular hiçbir ücret almadan filmde oynamıslar ve gayet kaliteli oyunculuk sergilemişler. kin kusmadan ön yrgılı olmadan izlemenizde fayda var. bişey kaybetmezsiniz
-
SerYolcu bunu yazdı:
mustaphachan bunu yazdı:
Siyasetini siyaset konusunda yap. ayrıca burada kişinin, partinin vs savunuculuğu yapmıyorum. Hele ki sosyalist enternasyonelciyim diye ötüp başka halt yiyen insanlarınkini hiç yapmıyorum.. yani seninle sidik yarıştırmıyorum.. konuyu kirletme :)Küba'dakiler zaten akıllıydı ve öyle devam ediyorlar. Kapitalizme filan geçtikleri yok :) Bu anca sizin gibi asalakların kendini avutma yöntemi..
-----------------------------Pardon, sosyalizm ve devrim den bahsetmek siyaset sayılmıyor mu ?
Belki haklısındır, devrim (yani sosyalizm ve komünizm v.s.) den bahsetmek sayılmıyordur...
Çünkü bizler devrimden bahsederken yıllar önce bitmiş bir masaldan bahsediyoruz değil mi?
Konuyu kirletmek değil.. Maksat sohbet etmek :)
-----------------------------aynı kategori altında dilediğince ülkücü belgeseli paylaşabilirsin. kimsenin bu duruma bir itirazı olmaz. ama gelip gereksiz safsatalarınla burayı kirletmene itirazı olur. konu bu kadar basit.. siyaset konuşacaksan önce bunu nasıl ve nerede yapacağını bilmen lazım.
neyse gerisi modlara bırakıyorum : Çok Provokatif Hareketler Bunlar!
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------mustaphachan bunu yazdı:
Bu anca sizin gibi asalakların kendini avutma yöntemi..
-----------------------------neyse gerisi modlara bırakıyorum : Çok Provokatif Hareketler Bunlar!
-----------------------------Bana asalak didiii.. Bana asalak didiii... Modlar hakaret var!
Şaka yahu.. şikayetçi değilim...
Ama ilk soruyu sorarak ilk ateşi açarak ÇPHB yi başlatmışsın...
Ne olucek şincik ? :)
Edit: Bu konunun daha önceki postlarını okumadım..
Ben ÇPHB yi başlatan soru olarak
pardon pardon daha geçenlerde kasetleri yayınlananlar ülkücü, turancı, milliyetçi değil miydi?
sorusunu alıyorum :)