Devrimden Sonra
-
SerYolcu bunu yazdı:
-----------------------------
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------mustaphachan bunu yazdı:
Bu anca sizin gibi asalakların kendini avutma yöntemi..
-----------------------------neyse gerisi modlara bırakıyorum : Çok Provokatif Hareketler Bunlar!
-----------------------------Bana asalak didiii.. Bana asalak didiii... Modlar hakaret var!
Şaka yahu.. şikayetçi değilim...
Ama ilk soruyu sorarak ilk ateşi açarak ÇPHB yi başlatmışsın...
Ne olucek şincik ? :)
Edit: Bu konunun daha önceki postlarını okumadım..
Ben ÇPHB yi başlatan soru olarak
pardon pardon daha geçenlerde kasetleri yayınlananlar ülkücü, turancı, milliyetçi değil miydi?
ee ülkücülük de karıyı bulana kadar mı :)
sorusunu alıyorum :)
-----------------------------ondan önceki postu okursan anlarsın :) konu bütünlüğünü nerede bozduğunuzu.. neyse hoca seni daha fazla aydınlatamayacağım kusura bakma.
-
umit bunu yazdı:
filmi ilk çıktıgında izlemiştim. güzel filmdi. film olarak izlemek bile güzeldi. bu ülkede imkanssız biz alısmısız basımızda çobanların olmasına. biz çalısalım patron kazansın. ilk bölüm gayet akıcıydı. 2. bölümün basındaki yaslı teyze hikayesi uzun ve sıkıcı sürdü. genel olarak güzelde. sosyalizm sonrasında yasamda meydana gelecek değişiklikler kısa hikayeler seklinde anlatılmıs. oyuncular hiçbir ücret almadan filmde oynamıslar ve gayet kaliteli oyunculuk sergilemişler. kin kusmadan ön yrgılı olmadan izlemenizde fayda var. bişey kaybetmezsiniz
-----------------------------Eğer DVD si çok pahalı gelmez ise filmi ben de izlemek istiyorum..
Bakalım bu DEVRİM denilen şey nasıl bir şey miş ?
Maksat bilgi ve kültür olsun...
Bilginin kültürün fazlasından zarar gelmez...
-
mustaphachan bunu yazdı:
----------------------------ondan önceki postu okursan anlarsın :) konu bütünlüğünü nerede bozduğunuzu.. neyse hoca seni daha fazla aydınlatamayacağım kusura bakma.
-----------------------------Ok! Annaşıldı...
-
yıl olmuş 2011 hala komunizm diyonuz
-
aç karninizi doyurun siz , aileniz parasıyla siyaset yapmayin okuyun adam olun mevki sahibi olun. sonra siyasete atılın laf la peynir gemisi yürümez.
-
vergiler konusunda devlet cok fazla eşitsizlik yapıyor asgari ücretten vergi taksilere asfalt eskiltme vergisi abuk subuk vergiler var of.
-
Devrimden sonra göte parmak enseye şaplak şeklinde yaşıcamızı anlatan şahane bir yapım.
İzleyip inanırsanız belki şirinleri bile görebilirsiniz.
-
Kominizmin gelip geçtiği küçükbaşlı ülkelere uğrayın bakalım, mutlularmıydı ve kominizmden neden vageçtiler?
Kominizmin olduğu yerde ne gül biter nede çiçek açar.
-
u235 bunu yazdı:
yıl olmuş 2011 hala komunizm diyonuz
+1 milyon. ya neyin peşindesiniz ne komünizminden bahsediyorsunuz bunun tartışmasına girmek bile başlı başına bir koomedii hele ki Türkiye gibi bir yerde :) şimdi sakince evinizden çıkın biraz etrafınıza bakın dolaşın sonra geri girin tekrar düşünün. :) -
Fatih bunu yazdı:
hala nete düşmedi mi bu film?