Devrimden Sonra

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

Dün gece bende Okan da gördüm.Sağlam bir kadrosu var.Fragmanlar da güzel.Bakalım bekliyoruz.

nesi sağlam yaw akasya durağını toplamışlar :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Ekonomiden bi gram anlamadğınız nası belli amk gerçekçi bulmuşsunuz bide.Bütün borçlar silinmişmiş oldu hemen silelim oh ne güzel.2011 yılındayız küba bile vazgeçti kominizmden halkı aylık 10 dolara çalışıyordu istan etti artık.Birazcık gerçekçi düşünün cahil insanlar değilsiniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:

darkness_izmir bunu yazdı:

o para kendi paran olunca asla gelmez gerekli zaman.... çok paylaşma aklını sonra sana kalmayabilir =).

neyi kastettiğimi bile anlayamamışsın.

hayırdır hoca AsilKan'la aynı üyeliği mi kullanıyosun? onun sorusuna verdiğim cevabı üstleniyorsun :) tmm hoca sen de haklısın ^^ ayrıca çelişki kısmı için de bi önceki yorumuna git.. bana yorum yapmayacakmışsın ama bunu yazmışsın. sorunun sahibi belli sanki..

Bak şimdi birader senin yanlışın nerede biliyor musun ? Adam bir kere filmin içeriğine , konusuna bir gönderme yapmadı.

Yönetmenin tezatlıklarından bahsetti. Yani şuan senin yaptıklarının aynısı yönetmende var. Bunu belirtmeye çalıştı..

Peki sen ne yaptın ? Sade bir dille anlatıyorum eşşeklik yaptın.

İnsanlar arasında düşünebilen tek şahıs sen değilsin hocam.. Herkes fikrini yazsın sende rahat ol biraz gevşe..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Bak şimdi birader senin yanlışın nerede biliyor musun ? Adam bir kere filmin içeriğine , konusuna bir gönderme yapmadı.

Yönetmenin tezatlıklarından bahsetti. Yani şuan senin yaptıklarının aynısı yönetmende var. Bunu belirtmeye çalıştı..

Peki sen ne yaptın ? Sade bir dille anlatıyorum eşşeklik yaptın.

İnsanlar arasında düşünebilen tek şahıs sen değilsin hocam.. Herkes fikrini yazsın sende rahat ol biraz gevşe..

haklı veya haksız tamam hoca.. ama şunu herkes bilmeli ki tanımadan, bilmeden, görmeden yorum yaparak bir yere varılmıyor. Bedri Baykam olayında herkes dalgasını geçti adamla. "kan gelmeyen yara için deli gibi bağırıyor" denildi. doktorlarından gelen açıklamadan sonra kimse ağzını açıp bir şey diyemedi. aynı şey bu film, bu ekip ve bu yönetmen için de geçerli.. kaç defa NHKM'ye gidip orada bi tiyatro izledi? kaç defa bu filmle ilgili çalışmalara katıldı? kaç defa bu ortamın tozunu yuttu? "bi zik olmaz" diyen insan. oyuncu kadrosunu eleştiren falan filan var. bu filmde oynayan oyuncuların hiçbiri bu filmden bir tek kuruş almadı. tamamen gönüllülük meselesiydi. bende katıldım figüran olarak çekimlere mesela.. tüm bunları görmezden gelip "bi zik olmaz", "gerçekçi olun devrim olsa her şey düzelecek mi sanıyorsunuz?", "küba bile bunu yapıyor" demekle düşünebilen insan arasından fark vardır hocam. düşünebilen insan bu film için ortaya konan emeği göz önünde tutar ona göre yorum yapar. mesela sen çiziktirelim bi ondan sonra yorum yaparız demişsin.. karşıt görüşlü olsan bile bunu demişsin. işte düşünebilen insan böyle olmalı.. neyse hocam, eyvallah.

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Yok hayır ben karşıt görüşlü değilim. Ekonomik anlamda insanların eşit olması lazım. İnsanlar geçimlerini sağlarlarsa kafalarını her ay faturalara bilmem nelere yormazlarsa bu ülkede ne şiddet olur ne gürültü..

Ben iktisadi boyuttan karşı değilim.. Ha herkesin toprağı olsun herkes eksin olayı felan bir kere mantıksız..

Fakat şu düzen içerisinde gerekli istihdamlar sağlanır ve yerli ekonomiye geçilirse zaten maddi anlamda refaha kavuşuruz.

Ben istemiyorum ki bu ülkede Türk milletine mensup hiç bir insan fakirlikten sürünmesin , açlıktan ölmesin. Ayrıca ordu NATO'dan çıksın..

Emperyalizme hizmet etmek hoşgörü abidesi , Çanakkale gazisi bir Orduya yakışmıyor..

Bedri Baykam'a yapılanlar ise terbiyesizlik.. Etik olarak terbiyesizlik..

İbo gavatına dünyaları ayağa kaldıranlar bu insan içinde birşeyler yapabilirlerdi. En azından bir geçmiş olsun vs..

Söylemek istediğim şu ;

Adam yönetmenin bir açığını görmüş demek ki. Aptal yerine koymuş demek ki bir dönem insanları.

Şöyle ki dünün çok sağlam solcusu altangiller bugün çok sağlam liboşturlar..

Dün onlara inananlar bugün inanamıyorlardır..

Bazı gerçekleri görmemezlikten gelmemek lazım..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

İdeolojisi ne olursa olsun ülkedeki halkın refahı ve mutluluğu için bir çözüm yolu öneriyorsa durup bir düşünmek lazım. Bu konularda bilgi sahibi biri olarak şunu diyebilirim ki komünizm Türkiye için şu andaki kapitalist sistemden çok daha iyi bir çözüm. Hem ekonomik hem sosyal açıdan. Tek şartla: Amerika da komünist olmalı.

Komünistler de sizin mutluluğunuzu bu yolda görüyorlar. Bu ülke hiç komünizm görmedi. En çok devletçi politikayı kısmen gördü (20.yy) Niye aptal, manyak diyorsunuz? Şimdi çok mu mutlusunuz? Düzeni değil düzüleni savunun yahu.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

Dün gece bende Okan da gördüm.Sağlam bir kadrosu var.Fragmanlar da güzel.Bakalım bekliyoruz.

Erkan Can'da, Nejat İşler'de birsürü saçma yapıtta rol aldılar ama Türkiye'nin en iyi oyuncuları. Bu filmi seyrettikten sonra bu oyuncular bu tarz dizilerde belkide görüşleri yüzünden harcanıyor diyebilirsen ne mutlu sana

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    ayrıca o filmde oynayan oyuncuların hiç biri bir kuruş para almamış. Devrim ne kadar ürkütücü olmuş filmi bile bağırıp çağırmanıza neden oluyo. Tabi padişahlığa alışmış millet ne anlar devrimden ne anlar eşitlikten.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

Erkan Can'da, Nejat İşler'de birsürü saçma yapıtta rol aldılar ama Türkiye'nin en iyi oyuncuları. Bu filmi seyrettikten sonra bu oyuncular bu tarz dizilerde belkide görüşleri yüzünden harcanıyor diyebilirsen ne mutlu sana

+ olarak misal Mehmet Ali Erbil çok kaliteli bir tiyatrocudur ama antin kuntin işler yapıyor neden ? Çünkü Türkiye sınırları içinde adam gibi sanat yapıp tutunmaya çalışırsan açlıktan nefesin kokar yaşlandığında da bir otelin kenarında köşesinde ölüme terk edilirsin adam kafayı kullanıp parayı kırıyor.Akasya durağında oynayan adamlar da ayıla bayıla oynamıyor.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

gominis oyunları bunlar.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 9867 Toplam Mesaj: 85